AristidisZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα μικρό bump, τελικά κράτησα τα floor-standing RF μου, και έλυσα το θέμα με το αριστερό τοποθετώντας το λίγο πιο μακρυά upload image Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από AristidisZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesi54 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Φίλε, "στείλε" το συγκεκριμένο έπιπλο και πάρε ενα καθαρόαιμο A/V έπιπλο μικρότερο απο το πλάτος της TV Έτσι θα βάλεις τα ηχεία σου σωστά, αυτό που έκανες είναι εντελώς λάθος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Σετάρισα τον ενισχυτή με το μικρόφωνο, και θα έλεγα ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Αν και off topic, δεν μπορώ παρά να ρωτήσω "πως εκπαίδευσες τη γάτα" και δεν πλησιάζει τα μηχανήματα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Χαχαχαχαχα, προχτές που τα έστηνα με το YPAO της YAMAHA είχα πεθάνει στο γέλιο με τις αντιδράσεις της Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα μόνα πράγματα που κινδυνεύουν είναι όσα έχουν αφή που της αρέσει να βάζει τα νυχάκια της επάνω (ήτοι καναπές, τα καθίσματα από τις καρέκλες κτλ) Κατά τα άλλα δε κάνει ζημιές η κακομοίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 26/3/2018 στις 12:43 ΜΜ, AristidisZ είπε Χαχαχαχαχα, προχτές που τα έστηνα με το YPAO της YAMAHA είχα πεθάνει στο γέλιο με τις αντιδράσεις της Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα μόνα πράγματα που κινδυνεύουν είναι όσα έχουν αφή που της αρέσει να βάζει τα νυχάκια της επάνω (ήτοι καναπές, τα καθίσματα από τις καρέκλες κτλ) Κατά τα άλλα δε κάνει ζημιές η κακομοίρα Από ότι βλεπω δεν πήρες sub. Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι με διαφορά του Home cinema. Είχαμε στο πατρικό 10 χρόνια Home cinema χωρίς sub, με την πεποίηθηση ότι είναι περιττό. Φέτος έχτισα το δικό μου σύστημα σε άλλο σπίτι και διαβάζοντας πήρα ένα καλό sub. Δεν συγκρίνεται. Άλλο επίπεδο. Με το 5.0 τρως τα μακαρόνια. Το 0.1 (subwoofer) είναι η σάλτσα και το τυρί μαζί. (Και πάντα μιλάμε για καλό υπογούφερ με σωστό μέγεθος (ιντσες) για το χώρο. Εγώ πήρα αυτό: https://www.xtzsound.eu/product/sub-12-17 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, n4sleep είπε Από ότι βλεπω δεν πήρες sub. Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι με διαφορά του Home cinema. Είχαμε στο πατρικό 10 χρόνια Home cinema χωρίς sub, με την πεποίηθηση ότι είναι περιττό. Φέτος έχτισα το δικό μου σύστημα σε άλλο σπίτι και διαβάζοντας πήρα ένα καλό sub. Δεν συγκρίνεται. Άλλο επίπεδο. Με το 5.0 τρως τα μακαρόνια. Το 0.1 (subwoofer) είναι η σάλτσα και το τυρί μαζί. (Και πάντα μιλάμε για καλό υπογούφερ με σωστό μέγεθος (ιντσες) για το χώρο. Εγώ πήρα αυτό: https://www.xtzsound.eu/product/sub-12-17 απο εκει το πηρες?ποσο βγαινουν τα μεταφορικα?και τι ενισχυτη εχεις? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από slk200gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 670 νομίζω όλα μαζί βγαίνει. Πολύ ευγενικοί, γρήγορο shipping,tracking, άψογη συσκευασία και ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΑΣΟ. Και σε μουσική και σε ταινίες. Σου δίνει την δυνατότητα κλείνοντας τις τρύπες με τις τάπες που σου δίνει μαζί να αλλάζεις τη συμπεριφορά του και την απόκριση ανάλογα την προτίμηση. Επίσης έχει τροφοδοτικό 800W. Για να καταλάβεις έβλεπα batman και το είχα βάλει ψηλά και έτριζαν τα πιάτα στο ράφι 5 μέτρα πίσω. Απλά να ξέρεις ότι είναι μεγάλο, (όπως θα έπρεπε). Δηλαδή 32 κιλά φάση, περίπου 50χ50χ50 (χοντρικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, n4sleep είπε 670 νομίζω όλα μαζί βγαίνει. Πολύ ευγενικοί, γρήγορο shipping,tracking, άψογη συσκευασία και ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΑΣΟ. Και σε μουσική και σε ταινίες. Σου δίνει την δυνατότητα κλείνοντας τις τρύπες με τις τάπες που σου δίνει μαζί να αλλάζεις τη συμπεριφορά του και την απόκριση ανάλογα την προτίμηση. Επίσης έχει τροφοδοτικό 800W. Για να καταλάβεις έβλεπα batman και το είχα βάλει ψηλά και έτριζαν τα πιάτα στο ράφι 5 μέτρα πίσω. Απλά να ξέρεις ότι είναι μεγάλο, (όπως θα έπρεπε). Δηλαδή 32 κιλά φάση, περίπου 50χ50χ50 (χοντρικά). λεω να αλαξω ενα dali που εχω ,σε τι ενισχυτη τον εχεις κουμπομενο?κανονικο μεγεθος και ο δικος μου τοσο ειναι Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από slk200gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, slk200gr είπε λεω να αλαξω ενα dali που εχω ,σε τι ενισχυτη τον εχεις κουμπομενο?κανονικο μεγεθος και ο δικος μου τοσο ειναι Denon 2400 καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slk200gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 καλος φαινεται ο δικος σου ,εγω εβλεπα αυτον https://www.amazon.de/gp/product/B00OOQRI9M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1N5IRYFKJJS1E&psc=1,στα 550 ε και τον λιγο μεγαλυτειο 15 ιντσες στα 700 ε αυτον,https://www.amazon.de/gp/product/B00OOSAELO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1N5IRYFKJJS1E&th=1, για τον yamaha rx 2050 αλλα διστυχος γουρουνι στο σακι αν δεν εχεις δυνατοτητα να τα ακουσεις ,ετσι πηρα τον dali 12 και απογοητευτικα οταν τον συνδεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Το τζάκι το ανάβεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, TEOKOS είπε Το τζάκι το ανάβεις ; Αν η απάντηση είναι ναι τότε το αριστερό ηχείο δεν θα αντέξει πολύ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα