Προς το περιεχόμενο

Front ηχεία για home cinema

AristidisZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα μικρό bump, τελικά κράτησα τα floor-standing RF μου, και έλυσα το θέμα με το αριστερό τοποθετώντας το λίγο πιο μακρυά 

2018_03_25_15_21_35.jpg
upload image

Επεξ/σία από AristidisZ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε, "στείλε" το συγκεκριμένο έπιπλο και πάρε ενα καθαρόαιμο A/V έπιπλο μικρότερο απο το πλάτος της TV

Έτσι θα βάλεις τα ηχεία σου σωστά, αυτό που έκανες είναι εντελώς λάθος .

Χαχαχαχαχα, προχτές που τα έστηνα με το YPAO της YAMAHA είχα πεθάνει στο γέλιο με τις αντιδράσεις της 

Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα μόνα πράγματα που κινδυνεύουν είναι όσα έχουν αφή που της αρέσει να βάζει τα νυχάκια της επάνω (ήτοι καναπές, τα καθίσματα από τις καρέκλες κτλ) 

Κατά τα άλλα δε κάνει ζημιές η κακομοίρα 

• 1 μήνα μετά...
Στις 26/3/2018 στις 12:43 ΜΜ, AristidisZ είπε

Χαχαχαχαχα, προχτές που τα έστηνα με το YPAO της YAMAHA είχα πεθάνει στο γέλιο με τις αντιδράσεις της 

Ευτυχώς (ή δυστυχώς) τα μόνα πράγματα που κινδυνεύουν είναι όσα έχουν αφή που της αρέσει να βάζει τα νυχάκια της επάνω (ήτοι καναπές, τα καθίσματα από τις καρέκλες κτλ) 

Κατά τα άλλα δε κάνει ζημιές η κακομοίρα 

Από ότι βλεπω δεν πήρες sub. Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι με διαφορά του Home cinema. Είχαμε στο πατρικό 10 χρόνια Home cinema χωρίς sub, με την πεποίηθηση ότι είναι περιττό.

Φέτος έχτισα το δικό μου σύστημα σε άλλο σπίτι και διαβάζοντας πήρα ένα καλό sub. Δεν συγκρίνεται. Άλλο επίπεδο. Με το 5.0 τρως τα μακαρόνια. Το 0.1 (subwoofer) είναι η σάλτσα και το τυρί μαζί. (Και πάντα μιλάμε για καλό υπογούφερ με σωστό μέγεθος (ιντσες) για το χώρο. Εγώ πήρα αυτό: https://www.xtzsound.eu/product/sub-12-17

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, n4sleep είπε

Από ότι βλεπω δεν πήρες sub. Για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι με διαφορά του Home cinema. Είχαμε στο πατρικό 10 χρόνια Home cinema χωρίς sub, με την πεποίηθηση ότι είναι περιττό.

Φέτος έχτισα το δικό μου σύστημα σε άλλο σπίτι και διαβάζοντας πήρα ένα καλό sub. Δεν συγκρίνεται. Άλλο επίπεδο. Με το 5.0 τρως τα μακαρόνια. Το 0.1 (subwoofer) είναι η σάλτσα και το τυρί μαζί. (Και πάντα μιλάμε για καλό υπογούφερ με σωστό μέγεθος (ιντσες) για το χώρο. Εγώ πήρα αυτό: https://www.xtzsound.eu/product/sub-12-17

απο εκει το πηρες?ποσο βγαινουν τα μεταφορικα?και τι ενισχυτη εχεις?

Επεξ/σία από slk200gr

670 νομίζω όλα μαζί βγαίνει. Πολύ ευγενικοί, γρήγορο shipping,tracking, άψογη συσκευασία και ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΑΣΟ.  Και σε μουσική και σε ταινίες. Σου δίνει την δυνατότητα κλείνοντας τις τρύπες με τις τάπες που σου δίνει μαζί να αλλάζεις τη συμπεριφορά του και την απόκριση ανάλογα την προτίμηση. Επίσης έχει τροφοδοτικό 800W. Για να καταλάβεις έβλεπα batman και το είχα βάλει ψηλά και έτριζαν τα πιάτα στο ράφι 5 μέτρα πίσω.

Απλά να ξέρεις ότι είναι μεγάλο, (όπως θα έπρεπε). Δηλαδή 32 κιλά φάση,  περίπου 50χ50χ50 (χοντρικά). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, n4sleep είπε

670 νομίζω όλα μαζί βγαίνει. Πολύ ευγενικοί, γρήγορο shipping,tracking, άψογη συσκευασία και ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΠΑΣΟ.  Και σε μουσική και σε ταινίες. Σου δίνει την δυνατότητα κλείνοντας τις τρύπες με τις τάπες που σου δίνει μαζί να αλλάζεις τη συμπεριφορά του και την απόκριση ανάλογα την προτίμηση. Επίσης έχει τροφοδοτικό 800W. Για να καταλάβεις έβλεπα batman και το είχα βάλει ψηλά και έτριζαν τα πιάτα στο ράφι 5 μέτρα πίσω.

Απλά να ξέρεις ότι είναι μεγάλο, (όπως θα έπρεπε). Δηλαδή 32 κιλά φάση,  περίπου 50χ50χ50 (χοντρικά). 

λεω να αλαξω ενα dali που εχω ,σε τι ενισχυτη τον εχεις κουμπομενο?κανονικο μεγεθος και ο δικος μου τοσο ειναι

Επεξ/σία από slk200gr

20 ώρες πριν, slk200gr είπε

λεω να αλαξω ενα dali που εχω ,σε τι ενισχυτη τον εχεις κουμπομενο?κανονικο μεγεθος και ο δικος μου τοσο ειναι

Denon  2400 καινούριο 

καλος φαινεται ο δικος σου ,εγω εβλεπα αυτον https://www.amazon.de/gp/product/B00OOQRI9M/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1N5IRYFKJJS1E&psc=1,στα 550 ε και τον λιγο μεγαλυτειο 15 ιντσες στα 700 ε αυτον,https://www.amazon.de/gp/product/B00OOSAELO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1N5IRYFKJJS1E&th=1, για τον yamaha rx 2050 αλλα διστυχος γουρουνι στο σακι αν δεν εχεις δυνατοτητα να τα ακουσεις ,ετσι πηρα τον dali  12 και απογοητευτικα οταν τον συνδεσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...