Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει η Epson μια προωθητικη ενεργεια μεχρι τελος του χρονου και αγοραζεις τον εκτυπωτη απο οπου θες κ στελνεις τα στοιχεια σου μαζι με την αποδειξη  κ σου επιστρεφουν ενα ποσο χρηματων πισω. περισσοτερες πληροφοριες https://www.epson.gr/promotions/cashback

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχυει και για αυτους που αγόρασαν αρχή του χρονου

ακυρο τοτε

Επεξ/σία από sintalkas
Δημοσ.

Ισχυει και για αυτους που αγόρασαν αρχή του χρονου?

Η προσφορά ισχύει για αγορές μεταξύ

01/10/2017 και 31/12/2017.

Δημοσ.

Στα ψιλα γραμματα αναφερει οτι οι εκτυπωτες θα πρεπει να αγοραστουν απο εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή της Epson.Το e-shop.gr ειναι εξουσιοδοτημενος πωλητης της epson?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ποιος ειναι ο καλυτερος; (θελω παφθηνη εκτυπωση, διαρκεια 3 ετη τουλ, και φωτοτυπιες με καλη αναλυση κυριως barcode και λεπτομερειες.

Epson L3050 208€ -30€

Epson L3060 215€ -30€ 

Epson L386 211€ -30€

Δημοσ.

Εφοσον εχεις απαιτήσεις, να τους δεις με τα μάτια σου.

Προσωπικά δεν θα αγόρασω ξανα Epson. Πήρα ένα XP 530 και απογοητευτικά. Χάλια ποιότητα εκτύπωσης, πανάκριβα μελάνια και σε 6 μήνες μπούκωσε η κεφαλή.

Δημοσ.

Εγώ τελικά πήρα τον l486. Το να μπουκώσει η κεφαλή στους 6 μήνες εάν δεν έχει χρησιμοποιηθεί μου κάνει τελείως φυσιολογικό. Εγώ έχω μείνει μέχρι στιγμής ευχαριστημένος κ από φωτογραφίκες εκτυπώσεις κ από τρόπο σύνδεσης. Στο μόνο που βλέπω ότι υστερεί είναι στις φωτοτυπίες σαν ανάλυση... αλλά οκ την δουλειά του την κάνει.

Τώρα φίλε μου όσο για τον ποιον να διαλέξεις από αυτούς του 3 μπες στο site της Epson και κοιτά τι δίνει ο ένας τι άλλος. Είναι τόσο παραπλήσια αυτά τα μοντέλα που πι διάφορες τους είμαι αν θα έχουν air print αν θα έχουν εξωτερικά πήρα εσωτερικά Μελανοδοχείο αν θα έχουν οθόνη πληροφοριών ή όχι και αλλά τέτοια, αλλιώς είναι σχεδόν ίδιοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...