muhyee Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα θεματάκι καθώς με τις συνδεσμολογίες πέρα από του pc hardware δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα... Έχω μία τηλεόραση Site: LG49LF630V χώρις κάποια έξτρα ηχεία πάνω. Ένας γνωστός μου, μου άφησε το παρακάτω (παλιό) Home cinema. Δεν έχω καταφέρει να τα συνδέσω να πω την αλήθεια και δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν δεν γίνεται. Αυτό που θέλω είναι να έχω την TV σε mode hdmi ή κεραία και να παίζουν τα ηχεία από το home cinema. Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω; Σας δίνω φωτό από το πίσω μέρος της τηλεόρασης και από το home cinema TV: Home Cinema Manual: Back 1: Back 2: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 πιο μοντελο απο τα 3 εχεις απο τα home cinema? ποια ειναι η πηγη σου στο hdmi? υπολογιστης - κονσολα; ή το dvd απο το home cinema? απο οτι φαινεται δεν εχει digital audio in και αυτο ειναι προβλημα ουτε 5.1 αναλογικες audio εκ πρωτης η μονη λυση για στερεο ηχο μονο - δηλαδη 2 μπροστα μονο ειναι το scart σε scart καλυτερα δες ακριβως μοντελο να δουμε απο manual και αν η tv κανει διαχωρισμο του audio καναλιου που ερχεται απο το hdmi αν μπορεις να επιλεξεις απο τα μενου να το στειλεις ή στο digital out ή στο scart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muhyee Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 πιο μοντελο απο τα 3 εχεις απο τα home cinema? ποια ειναι η πηγη σου στο hdmi? υπολογιστης - κονσολα; ή το dvd απο το home cinema? απο οτι φαινεται δεν εχει digital audio in και αυτο ειναι προβλημα ουτε 5.1 αναλογικες audio εκ πρωτης η μονη λυση για στερεο ηχο μονο - δηλαδη 2 μπροστα μονο ειναι το scart σε scart καλυτερα δες ακριβως μοντελο να δουμε απο manual και αν η tv κανει διαχωρισμο του audio καναλιου που ερχεται απο το hdmi αν μπορεις να επιλεξεις απο τα μενου να το στειλεις ή στο digital out ή στο scart Έχω το HT-TQ22. Η πηγή στο hdmi είναι από υπολογιστή. Στις ρυθμίσεις ήχου της τηλεόρασης έχω τις εξής επιλογές: (για έξοδο ήχου) 1) ενσωματωμένο ηχείο 2) έξοδος optical/hdmi arc 3) lg sync optical 4) lg sync wireless 5) έξοδος ήχου (line out) 6) ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 φαινεται οτι για εισοδο ηχου εχει μονο το στερεο rca και το scart αρα η tv με scart στο home cinema https://images.esellerpro.com/2272/I/494/0/GGCDL20-1.jpg pc με mini jack to rca https://multiroomaudioplayer.com/wp-content/uploads/2015/08/rca_minijack.jpg και η tv απο τα ακουστικα με https://multiroomaudioplayer.com/wp-content/uploads/2015/08/rca_minijack.jpg και μετα switch rca για να μην εχεις βγαλε βαλε https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?from=catspan&keyphrase=rca+switch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muhyee Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Οπότε για το υπάρχον Home cinema η μόνη λύση να το χρησιμοποιήσω είναι με scart και να βάλω την tv στην έξοδο ήχου; Θα κάνω μια δοκιμή αφού πάρω ένα και βλέπουμε! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ετσι φαινεται ψαχτω παλι γυρω γυρω μην εχει κανενα audio in αν και δυσκολο παρε ενα ζευγαρι ακουστικα βαλτα στην tv και παιξε με τις επιλογες της να δεις αν εχεις ηχο στα ακουστικα οταν παιζεις με το hdmi για να εισαι σιγουρος αν και λογικα θα παιζει μια χαρα επισης και ενα τετοιο θα εκανε δουλεια scart to rca direct αν πχ σπανια θα παιζεις απο υπολογιστη https://www.google.gr/search?q=scart+rca&tbm=isch&source=iu&pf=m&ictx=1&fir=DNGfaJf4dbRw9M%253A%252ClgBD9IegRaEW9M%252C_&usg=__fZj8a3dXYlqpvf2b0MNi89LGom0%3D&sa=X&ved=0ahUKEwjlp9e30JPXAhWiHJoKHcEWAn8Q9QEIQDAH#imgrc=DNGfaJf4dbRw9M: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muhyee Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Έκανα μια δοκιμή με το scart-scart και έχω ήχο μόνο όταν είμαι στο AV mode του dvd player. Από ότι φαίνεται το ίδιο το Home cinema δεν μπορεί να προωθήσει τον ήχο της τηλεόρασης μόνο ότι παίζει το ίδιο. Θα δοκιμάσω να πάρω τον αντάπτορα που μου είπες και να τον συνδέσω στην tv μαζί με rca καλώδιο στο audio in του dvd! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muhyee Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Απλά ήθελα να ενημερώσω ότι και με τον αντάπτορα scart->rca δεν υπήρξε επιτυχία. Από ότι φαίνεται πουλάω παλιό home cinema και ψάχνω καινούργιο! Απλά ήθελα να ενημερώσω ότι δεν βρήκα άκρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα