eleosre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με ενα hp pavilion dv6 νομιζα πως ηταν το inverter αλλαξα 2 inverter αλλα τπτ..το προβλημα ειναι στην μητρικη..με hdmi και vga παιζει κανονικα...
diaol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα με ενα hp pavilion dv6 νομιζα πως ηταν το inverter αλλαξα 2 inverter αλλα τπτ..το προβλημα ειναι στην μητρικη..με hdmi και vga παιζει κανονικα... Στην μητρική που θα μπορούσε να ωφελείται η βλάβη ? Αφου τον φωτισμο τον παιρνει από το inverter.....να παιζει τιποτα με ρευμα , η κατι να μην τροφοδοτείται σωστα ? ?
sil_unique Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Το intverter θέλει τα 19V, το enable και το pwm για την φωτεινότητα για να δουλέψει. Κάποιο από αυτά μπορεί να απουσιάζει είτε από την μητρική είτε από το καλώδιο [αν πάντα το inverter & λάμπα είναι οκ][
diaol Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα και παλι επαναφερω το θεμα ξανα , διοτι αλλαχθηκανε πανελ, , καλωδιοταινια αλλα τιποτα ,το προβλημα εξακολουθει. Μου ειπανε οτι μπορει να ειναι προβλημα μητρικης , εχει κανεις καμια ιδεα ? τι μπορει να ειναι ? (αν βοηθαει με εξωτερικη οπως ειπαμε δουλευει με vga ΟΧΙ με το ΗDMI) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από diaol
pcaware Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 https://m.ebay.com/itm/Universal-Laptop-LCD-Screen-Inverter-1-Lamp-Backlight-9x1x0-43-cm-9-26V/222472364017 Να πρισεξεις απο που θα πάρεις ρευμα https://m.ebay.com/itm/1pc-5-28V-1-Lamp-Backlight-Universal-Laptop-LCD-Screen-Inverter-9x1x0-43cm-HGUK-/192245975677 Απ τα usb κατα προτιμηση 1
coolerman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Mήπως έχουν στραβώσει τα πινάκια σύνδεσης επάνω στην μητρική;;ενδέχεται να υπάρχει fuse/ασφάλεια για την τροφοδοσία επάνω στην μητρική πές μας ποιό μοντέλο μητρικής είναι-p/n
kotsos72 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το πιο πιθανό είναι να το βραχυκλωσε Η μπαταρία και η τροφοδοδια πάντα βγαίνει Δουλειά δευτερολέπτων είναι μην το παραλείπετε
diaol Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Mήπως έχουν στραβώσει τα πινάκια σύνδεσης επάνω στην μητρική;;ενδέχεται να υπάρχει fuse/ασφάλεια για την τροφοδοσία επάνω στην μητρική πές μας ποιό μοντέλο μητρικής είναι-p/n To μοντελο ειναι το Clevo w271 HNQ. και επισης αυτο το υλικο που μου παραθετεις - Inverer δεν υπαρχει καπου στην οθονη απο πισω η στο motherboard. Το πιο πιθανό είναι να το βραχυκλωσε Η μπαταρία και η τροφοδοδια πάντα βγαίνει Δουλειά δευτερολέπτων είναι μην το παραλείπετε Τι εννοεις να βραχυκυκλωσε , αυτο εγινε ξαφνικα χωρις να εχει ανοιχτει το λαπτοπ. Mήπως έχουν στραβώσει τα πινάκια σύνδεσης επάνω στην μητρική;;ενδέχεται να υπάρχει fuse/ασφάλεια για την τροφοδοσία επάνω στην μητρική πές μας ποιό μοντέλο μητρικής είναι-p/n επισης δεν υπαρχει καποια ασφαλεια τουλαχιστον ορατη με το ματι. Και το HDMI γιατι δεν δουλευει και δουλευει το vga ? Υπαρχει περιπτωση να βρω τo schematic της μητρικης ?
sil_unique Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 πολύμετρο υπάρχει να μετρήσεις την τάση στα pin εισόδου του inverter? έχει τουλάχιστον 4 pin, γράψε την τάση στο κάθε ένα με το μηχάνημα αναμένο προσοχή μην βραχυκυκλώσεις κάτι
Giorgakisgr0 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Παθων και εγω. Turbo-x. Αλλαγη οθονης και inverter και το προβλημα παραμενει...
sil_unique Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Παθων και εγω. Turbo-x. Αλλαγη οθονης και inverter και το προβλημα παραμενει... πολύμετρο και εσύ και μέτρα αν πέρνει τα 19 V
diaol Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 πολύμετρο υπάρχει να μετρήσεις την τάση στα pin εισόδου του inverter? έχει τουλάχιστον 4 pin, γράψε την τάση στο κάθε ένα με το μηχάνημα αναμένο προσοχή μην βραχυκυκλώσεις κάτι Ο inverter σε αυτην την οθονη που στο καλο ειναι ? Αυτο το πλακετακι που μου εστειλες δεν υπαρχει πουθενα....
sil_unique Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ο inverter σε αυτην την οθονη που στο καλο ειναι ? Αυτο το πλακετακι που μου εστειλες δεν υπαρχει πουθενα.... μήπως έχεις led οθόνη; ο inverter αν υπάρχει συνδέεται σε ένα διπλό καλώδιο κατω δεξιά από την οθόνη
diaol Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 μήπως έχεις led οθόνη; ο inverter αν υπάρχει συνδέεται σε ένα διπλό καλώδιο κατω δεξιά από την οθόνη ειναι led η οθονη , δεν υπαρχει inverter Σε ταλαιπώρησα και ταλαιπωρηθηκα αδικα.....sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα