Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

στο λαπτοπ μου δεν εχω καθολου φωτισμο στην οθονη (ενω απο πισω δειχνει ) .Εχω αλλαξει οθονη ( 2) και το προβλημα εξακολυθει .Εχω αλλαξει και καλωδιοταινια και τα ιδια. 

Στην αρχη τρεμοπαιζε ο φωτισμος (σαν να προσπαθει μια λαμπα φθοριου να ανοιξει με χαλασμενο σταρτερ) 

αλλα μετα τις αλλαγες οθοωνων πλεον τιποτα

Σε εξωτερικη οθονη παιζει κανονικα .. 

Υπαρχει περιπτωση να ειναι καρτα γραφικων ?  

Καμια ιδεα ?? Ευχαριστω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα

στο λαπτοπ μου δεν εχω καθολου φωτισμο στην οθονη (ενω απο πισω δειχνει ) .Εχω αλλαξει οθονη ( 2) και το προβλημα εξακολυθει .Εχω αλλαξει και καλωδιοταινια και τα ιδια. 

Στην αρχη τρεμοπαιζε ο φωτισμος (σαν να προσπαθει μια λαμπα φθοριου να ανοιξει με χαλασμενο σταρτερ) 

αλλα μετα τις αλλαγες οθοωνων πλεον τιποτα

Σε εξωτερικη οθονη παιζει κανονικα .. 

Υπαρχει περιπτωση να ειναι καρτα γραφικων ?  

Καμια ιδεα ?? Ευχαριστω

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω είναι σχεδόν σίγουρο ότι φταίει το inverter, θέλει αλλαγή.

• Like 1
Δημοσ.

Turbo x ειναι το λαπτοπ,μοντελο δε γραφει δυστυχως.Ο inverter ειναι πανω στην οθονη?

Turbo x w270 μαλλον

Δημοσ.

Turbo x ειναι το λαπτοπ,μοντελο δε γραφει δυστυχως.Ο inverter ειναι πανω στην οθονη?

Turbo x w270 μαλλον

Δε βρίσκω κάτι μετα στοιχεία που έδωσες για αυτό σε ρωτάω εάν έχει inverter είναι από κάτω από την οθόνη μια πλακετουλα.

Δημοσ.

αν μιλάμε για led οθόνη τότε θα έχεις θέμα στην πλακέτα κοντά στο βύσμα

ρίξε μια ματιά για κάτι μαυρισμένο εκεί κοντά [ακόμα και από την κάτω μεριά της πλακέτας]

Δημοσ.

Δε βρίσκω κάτι μετα στοιχεία που έδωσες για αυτό σε ρωτάω εάν έχει inverter είναι από κάτω από την οθόνη μια πλακετουλα.

η οθονη εχει inverter ,

Το θεμα ειναι οτι εβαλα και 3η οθονη ιδιων χαρακτηριστικων και κανει το ιδιο.

Η 3η η αληθεια ειναι οτι δεν αναβει καθολου  ενω δειχνει στο backround

To μοντελο ειναι το w251 βρηκα την αποδειξη αγορας 

Δημοσ.

Κοίτα το inverter ειναι υπευθυνο για το φωτισμο της οθονης εαν εισαι σιγουρος οτι η οθονες ειναι ενταξει και σε εξωτερικη εχεις εικονα σωστα οποτε δεν εχει προβλημα στη καρτα αλλαζεις inverter το ιδιο ακριβως που εχει και βλεπεις αποτελεσμα.

ο coolerman σου εδωσε για το w270 που δεν ειναι με inverter οποτε ειναι για άλλο μοντελο αυτο που σου εγραψε για να μη μπερδευτητε, και οι υπολοιποι γαρφουν για led οθονες εκτος απο τον 2ο. :)

το inverter εχει πανω του όλα τα στοιχεια που χρειαζεσαι για να βρεις ιδιο ψαξε και πάρε το δε κοστιζει ακριβά αφου θέλεις να το επαναφερεις το συστημα.

+σιγουρεψου οτι αυτο που εχει "παταει" στις συνδεσεις σωστα και δεν ειναι εκει το θεμα

inverter.png

Δημοσ.

Κοίτα το inverter ειναι υπευθυνο για το φωτισμο της οθονης εαν εισαι σιγουρος οτι η οθονες ειναι ενταξει και σε εξωτερικη εχεις εικονα σωστα οποτε δεν εχει προβλημα στη καρτα αλλαζεις inverter το ιδιο ακριβως που εχει και βλεπεις αποτελεσμα.

ο coolerman σου εδωσε για το w270 που δεν ειναι με inverter οποτε ειναι για άλλο μοντελο αυτο που σου εγραψε για να μη μπερδευτητε, και οι υπολοιποι γαρφουν για led οθονες εκτος απο τον 2ο. :)

το inverter εχει πανω του όλα τα στοιχεια που χρειαζεσαι για να βρεις ιδιο ψαξε και πάρε το δε κοστιζει ακριβά αφου θέλεις να το επαναφερεις το συστημα.

+σιγουρεψου οτι αυτο που εχει "παταει" στις συνδεσεις σωστα και δεν ειναι εκει το θεμα

inverter.png

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας αρχικα .

Θα δοκιμασω να κανω αλλαγη inverter μηπως και .Εν τω μεταξυ οποιον ετσι σχετικο και να εχω ρωτησει μου λενε οτι ειναι προβλημα της μητρικης, και οτι δεν παιρνει σωστο ρευμα για να τροφοδοτησει τον inverter και μπλα μπλα μπλα ........

Ο inverter ειναι ευκολη αλλαγη  ?  

Δημοσ.

Μια ερωτηση να κανω που εχω το ιδιο προβλημα με το λαπτοπ της αδερφης μου.Λαπτοπ eMachines E527 η οθονη δεν εχει φωτισμο.Αν ριξεις φως στην οθονη βλεπεις κανονικα  τα εικονιδια.Αρα προβλημα στο inverter.Πριν το παραγγειλω υπαρχει τροπος να τσεκαρω μηπως φταιει κατι αλλο ?

Δημοσ.

Τότε το καλύτερο και για τους δύο είναι να τα πάτε σε εργαστήριο/κατάστημα να ρωτήσετε να μάθετε τι είναι και εάν θέλετε να το φτιάξετε εφόσον και οι δύο δεν έχετε ξανά πειράξει κάτι τέτοιο, φιλική συμβουλή :)

Δημοσ.

θα αλλαξω τον inverter και βλεπουμε .

Ευχαριστω για τις συμβουλες και τον χρονο που διαθεσατε για αυτο . 

Καλη σας μερα !  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...