Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θελω να αξιοποιήσω πλήρως τις δυνατότητες οθονών σε hrz αναλυσεις κτλπ . Εχω ένα ps4( οχι pro ) που ειναι συνδεόμενο σε μια 4Κ τηλεόραση κ το pc που ειναι συνδεδεμένο στην τηλεόραση αυτή κ σε δυο full hd monitor .θελω να ρωτήσω τι hdmi μου προτείνετε να πάρω κ επειδή η κάρτα γραφικών έχει μονο μια έξοδο τα αλλα που θα ειναι display port σε hdmi τι μου προτείνετε ?γιατι ψάχνω για καλώδια αλλα στα περισσότερα μαγαζιά δεν γράφουν .σκεφτηκα για hdmi 2 κ για DisplayPort 1.4 σε hdmi .το θέμα ειναι πια να πάρω κ απο που . Ευχαριστω

Δημοσ.

τα PC monitor θα τα έχεις με Displayport (αν έχουν), διαφορετικά DVI. HDMI όχι, δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν διαβάζεις κείμενα η κάνεις δουλειά με εικόνα/ήχο. Τα φίλτρα του HDMI θα σου δώσουν λάθος αποτέλεσμα.

Την TV με HDMI. Ελάχιστες έχουν Displayport.

Δημοσ.

τα PC monitor θα τα έχεις με Displayport (αν έχουν), διαφορετικά DVI. HDMI όχι, δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν διαβάζεις κείμενα η κάνεις δουλειά με εικόνα/ήχο. Τα φίλτρα του HDMI θα σου δώσουν λάθος αποτέλεσμα.

Την TV με HDMI. Ελάχιστες έχουν Displayport.

Τα monitor με dvi? Όντως ? Την tv την εχω με display port που γίνετε hdmi .ψαχνω να βρω hdmi 2.0 που να αξίζει για το PS4 κ το ένα monitor κ το άλλο monitor με dvi . Αλλα δεν μπορώ να βρω πιο hdmi αξίζει που ειναι σε λογική τιμή κ να ειναι όντως 2.0 . Αλλα με προβληματικές με αυτο που είπες για το HDMI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...