Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλες αξιόπιστες είναι. 

Οι μνήμες δεν βγαίνουν από corsair, geil, patriot αλλά από Samsung, Hynix, Micron  και αυτοί στήνουν τα modules.

Ωραια νομιζω οτι σε ολα ειμαι καλυμμενος και λεω και για το case να βαλω το aerocool 500 και νομιζω ειμαι κομπλε.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι ωραιος adtakhs,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια ξεφευγει λιγο η τιμη απ οσο ηθελα αρχικα ομως θα τα βολεψω.Ευχαριστω και παλι!

• Like 1
Δημοσ.

Μια τελευταια βοηθεια παιδες,επειδη σημερα θα παραγγειλω μερικα κομματια μπορειτε να μου πειτε και καποιες αλλες μνημες σε παρομοια τιμη και αποδοση αν γινεται εκτος απο τις Geil?

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=44a89ad2-c5ff-433c-a787-b117f4b9f62a

Δημοσ.

Μια τελευταια βοηθεια παιδες,επειδη σημερα θα παραγγειλω μερικα κομματια μπορειτε να μου πειτε και καποιες αλλες μνημες σε παρομοια τιμη και αποδοση αν γινεται εκτος απο τις Geil?

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=44a89ad2-c5ff-433c-a787-b117f4b9f62a

Εκτός απο geil γενικότερα ή απο τις συγκεκριμένες;

Απο digital master μιλάς;

Δημοσ.

Εκτός απο geil γενικότερα ή απο τις συγκεκριμένες;

Απο digital master μιλάς;

Εκτος απο Geil γενικα απο οπουδηποτε σαν εναλλακτικη ομως με ιδιες ταχυτητες αν υπαρχει στη τιμη της Geil αλλιως αν δεν υπαρχει καποια πηγαινω στις Geil αν ειναι.

Δημοσ.

Εκτος απο Geil γενικα απο οπουδηποτε σαν εναλλακτικη ομως με με ιδιες ταχυτητες αν υπαρχει στη τιμη της Geil αλλιως αν δεν υπαρχει καποια πηγαινω στις Geil αν ειναι.

Πήγαινε σε αυτές μην μπλέκεις με άλλες + μεταφορικά όταν μιλάμε για τριανταφεύγα ευρώ διαφορά

Δημοσ.

Πήγαινε σε αυτές μην μπλέκεις με άλλες + μεταφορικά όταν μιλάμε για τριανταφεύγα ευρώ διαφορά

Οκ θα παρω αυτες τοτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...