Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίες συνθέσεις σου έκανε ο adtakhs. Εγώ στη θέση σου θα μάζευα ακόμη ένα 100άρικο και θα πήγαινα στον 8700k και για κάρτα γραφικών θα περίμενα να σταθεροποιηθεί η τιμή της 1070ti ή να βγούν φθηνότερες υλοποιήσεις μέσα στον Νοέμβρη. Δίνεις που δίνεις λεφτά κάν'το 1500

Μου αρεσουν πολυ οι συνθεσεις που εκανε ο φιλος,απλα σκεψου οτι και η τελευταια που εκανε βγαινει στα 1500 με μεταφορικα που ισως να μπορω να παω για αυτη,ομως αν βαλω αλλο ενα 100ρικο για να χωρεσω και τον 8700k που πολυ θα ηθελα εννοειται φευγω 200αρικα πανω απο το budget μου οποτε ειμαι πολυ δυσκολα.

Δημοσ.

Μου αρεσουν πολυ οι συνθεσεις που εκανε ο φιλος,απλα σκεψου οτι και η τελευταια που εκανε βγαινει στα 1500 με μεταφορικα που ισως να μπορω να παω για αυτη,ομως αν βαλω αλλο ενα 100ρικο για να χωρεσω και τον 8700k που πολυ θα ηθελα εννοειται φευγω 200αρικα πανω απο το budget μου οποτε ειμαι πολυ δυσκολα.

βάλε 8700

Όταν μιλάμε για streaming θες πυρήνες και ram!

Απο την άλλη άν δεν υπάρχει μπαγιόκο κάνω μόκο ;)

Δημοσ.

βάλε 8700

Όταν μιλάμε για streaming θες πυρήνες και ram!

Απο την άλλη άν δεν υπάρχει μπαγιόκο κάνω μόκο ;)

Και γω θα ηθελα τον 8700k ομως ξεφευγω πολυ.

Με τον I5 8600K θα εχω θεματα στο stream?Ξερω οτι ειναι κοντα στον 7700k σε gaming επιδοσεις μονο ομως,για το stream δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να ανταπεξελθει με ευκολια.

Δημοσ.

Και γω θα ηθελα τον 8700k ομως ξεφευγω πολυ.

Με τον I5 8600K θα εχω θεματα στο stream?Ξερω οτι ειναι κοντα στον 7700k η λιγο καλυτερος σε gaming μονο ομως για το stream δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να ανταπεξελθει με ευκολια.

Είναι εξαπύρηνος δόξα την amd μην μπερδεύεσαι, απλά ο 8700k θα σου έδινε και διπλά νήματα

Δημοσ.

Είναι εξαπύρηνος δόξα την amd μην μπερδεύεσαι, απλά ο 8700k θα σου έδινε και διπλά νήματα

Τι ακριβως ειναι τα διπλα νηματα αν μπορεις να μου εξηγησεις περιληπτικα?

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι ψαγμενος με αυτα πολυ,που ακριβως βοηθανε τα threads γενικα?

Και τα 6 threads του 8600k πιστευεις φτανουν για αυτο που θελω?

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαι ψαγμενος με αυτα πολυ,που ακριβως βοηθανε τα threads γενικα?

Και τα 6 threads του 8600k πιστευεις φτανουν για αυτο που θελω?

Φτάνουν αλλα άν είναι να δώσεις και για ψύκτρα που θα τα δώσεις, προτιμότερος ο κλειδωμένος 8700. Στο έγραψε ο adtakhs έμμεσα.

Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι τα διπλα νηματα αν μπορεις να μου εξηγησεις περιληπτικα?

Το SMT στους AMD και το Hyperthreading στους Intel, δίνουν το δικαίωμα σε κάθε πυρήνα να τρέχει και δεύτερο νήμα, αν το πρώτο ΔΕΝ έχει καλύψει όλους τους πορους του πυρήνα. 

Είναι δηλαδή δεύτεροι εικονικοί πυρήνες που στην AMD μπορούν να δώσουν ένα +45% ισχύ και στην Intel ένα +30% αν η εφαρμογή το επιτρέπει.

Για αυτό τον λόγο σου λέμε ΠΡΩΤΑ να κοιτάξεις να πας σε 6 καθαρά CORES και μετά αν μπορείς να κοιτάξεις και σε 6CORES / 12 THREADS.

Δημοσ.

Το SMT στους AMD και το Hyperthreading στους Intel, δίνουν το δικαίωμα σε κάθε πυρήνα να τρέχει και δεύτερο νήμα, αν το πρώτο ΔΕΝ έχει καλύψει όλους τους πορους του πυρήνα. 

Είναι δηλαδή δεύτεροι εικονικοί πυρήνες που στην AMD μπορούν να δώσουν ένα +45% ισχύ και στην Intel ένα +30% αν η εφαρμογή το επιτρέπει.

Για αυτό τον λόγο σου λέμε ΠΡΩΤΑ να κοιτάξεις να πας σε 6 καθαρά CORES και μετά αν μπορείς να κοιτάξεις και σε 6CORES / 12 THREADS.

Ευχαριστω που το αναλυσες λιγο,κατι καταλαβα τωρα.Τα 6 cores και τα 6 threads παντως του 8600k πιστευεις ειναι αρκετα και για το stream μαζι?

Ακομα κι ας μην εχει τα 12 threads του 8700k τη δουλεια του θα τη κανει?

Εκτος αν μου λετε και οι 2 να παω στον 8700 και ας μη μπορω να κανω oc.

Δημοσ.

Αν μπορεις ναι φιλε, καλυτερα να πας στον 8700 που θα εχει και 12 νηματα αλλα εχει απο μονος του και αρκετα καλα ρολογια παρολο που δεν κλοκαρει...Το max turbo του φτανει 4.6 νομιζω απλα δεν θυμαμαι αν ειναι σε εναν η΄ 2 πυρηνες και λιγο παρα κατω μετα πανε ολο και περισσοτεροι πυρηνες... :-) Εργαλεια φτιαχνουν οι πουστ@ραδες οι ιντελαιοι...Στο αρμεγμα τα χαλανε.... :-D

Δημοσ.

Οκ το πιο πιθανο ειναι να παω στον i7 8700 αφου το λετε ολοι.

Θα χρειαστω cooler σε αυτον λετε ή ο stock που εχει ειναι ενταξει?

Και να χρησιμοποιησω και για τον κλειδωμενο 8700 την ιδια μητρικη?

https://www.skroutz.gr/s/12979603/Asrock-Z370-Killer-SLI-ac.html?keyphrase=Asrock+Z370+Killer+SLI%2Fac

Δημοσ.

Καλυτερα την ιδια μητρικη. Ξεκινα με το στοκ cooler. Αργοτερα μια στο 30αρι ειναι υπερκομπλε.

Δημοσ.

Καλυτερα την ιδια μητρικη. Ξεκινα με το στοκ cooler. Αργοτερα μια στο 30αρι ειναι υπερκομπλε.

Οκ θα βγαλω και τον ssd μαλλον για αρχη και θα τον βαλω πιο μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...