Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω μια LG-24MP58VQ-P και θελω να την μετατρεψω σε τηλεοραση.

Τι εξοπλισμο θα χρειαστω?

Αν ειναι δυνατον προτεινετε μου λυσεις χαμηλου εως μεσαιου μπατζετ, τα οικονομικα μου δεν ειναι σε καλη κατασταση αυτον τον καιρο.

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!

Δημοσ.

Οπως προαναφέρθηκε ενα αποκ/τη με έξοδο hdmi και επειδή το μονιτορ δεν εχει ηχεία, θα χρειαστείς ενα ζευγάρι ηχεία. Κρατώ μια επιφύλαξη αν τα ηχεία πρέπει να τα συνδεσεις απευθείας στον αποκ/τη ή στο audio out της τηλεόρασης. Αυτό βεβαια μπορεις να το δοκιμάσεις αν την έχεις ήδη στην κατοχή σου και αν δανειστείς ενα αποκ/τη ή αν συνδεσεις πάνω της hdmi με ήχο (π.χ. απο υπολογιστη)

Δημοσ.

Ευχαριστω βετερανε!

Οχι, δεν εχει ηχεια, εχει εξοδο ηχου jack/καρφι (ετσι δε λεγεται)?

Οποτε? Θα χρειαστω και ηχεια?

Ευχαριστω και εσενα isay!

Οσο εγραφα ηρθε και το δικο σου μηνυμα.

Μπορειτε να μου δωσετε μερικα links απο αποκωδικοποιητες που κανουν για την περιπτωση μου για να παρω μια ιδεα?

Αυτη τη στιγμη δεν εχω καποιον διαθεσιμο αποκωδικοποιητη και νομιζω πως σε μια αποθηκη πρεπει να υπαρχει ενας crypto με τον οποιο δεν θελω να ασχοληθω γιατι το τηλεκοντρολ του δεν ποιανει ουτε στα 2 μετρα.

Δημοσ.
Ενδεικτικά

Αν τωρα σκοπέυεις να τα εχεις για χρόνια, προσεχε ο αποκ/της να υποστηρίζει ΚΑΙ dvb-t2 αλλιώς σε λιγα χρόνια θα ειναι αχρηστος.

Επισης αν εχεις internet εκει που θα ειναι η τλεόραση σκέψου μήπως αγοράσεις tv box με ενσωματομένο tv tuner. αι ανεβαινει η τιμή αλλά κάνεις το monitor ΚΑΙ τηλεόραση ΚΑΙ smart.

Βαριεμαι τωρα να ψάξω αντίστοιχη συζτητση εδω στο insomnia

Δημοσ.

Ωραια βλεπω οι τιμες ειναι αρκετα χαμηλες.

Απο μαρκες τι να προτιμησω? Γιατι μου ειναι αγνωστες σχεδον ολες.

Για το DVB-T2 το ξερω οτι καποια στιμγη η digea θα κανει την αλλαγη αλλα με απασχολει περισσοτερο το οτι θα πρεπει να αλλαξω τις τηλεορασεις των 300-400 ευρω που εχω (αν δεν θελω να εχω αποκωδικοποιητη) παρα ο αποκωδικοποιητης που ειναι σχετικα φθηνος. Αλλα θα το κοιταξω και αυτο, αν εχει και t2 καλως αλλιως δεν με καιει και πολυ, καποια στιγμη θα μπει κανονικη τηλεοραση στο συγκεκριμενο χωρο.

Internet εκει δεν υπαρχει, οποτε το τελευταιο δεν μπορει να γινει.

Οποτε απο Δευτερα παω για αγορα και με ενδιαφερει να εχει hdmi port.

Με τον ηχο τι γινεται?

Ακυρο, καταλαβα.

Αγοραζω και ενα ζευγαρι 2.1 και απλα το θεμα ειναι αν συνδεθουν στην τηλεοραση η τον αποκωδικοποιητη, σωστα?

Δημοσ.

Με τον ηχο τι γινεται?

Ακυρο, καταλαβα.

Αγοραζω και ενα ζευγαρι 2.1 και απλα το θεμα ειναι αν συνδεθουν στην τηλεοραση η τον αποκωδικοποιητη, σωστα?

Ακριβώς οποτε αν δεν μπορεις απο τώρα να δοκιμάσεις με άλλο τρόπο τον ήχο( πχ οτιδήποτε αλλο με hdimi και ακουστικά) τοτε φροντισε ο αποκ/της να εχει σιγουρα εξοδο audio για ακουστικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...