KAFETZHS1981 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Sheogorath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Τι ακριβώς θες? Και γιατί φωνάζεις? 1
KAFETZHS1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα ένα x box one controllerγια το pc έχω windows 10. Το θέμα μου είναι ότι ούτε καν μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή. Το συνδέω στο pc με ένα καλώδιο ανάβω το controll και μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει.
Balantakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αγόρασα ένα x box one controllerγια το pc έχω windows 10. Το θέμα μου είναι ότι ούτε καν μου το αναγνωρίζει σαν συσκευή. Το συνδέω στο pc με ένα καλώδιο ανάβω το controll και μετά από 5 δευτερόλεπτα σβήνει. τσεκαρε windows updates για να περασει Driver. αλλαξε και θυρα usb..αμα το εχεις στις μπροστα..βαλτο στις πισω.
KAFETZHS1981 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Balantakos ευχαριστώ φίλε μου για την πρόταση σου αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μάλλον δεν θα δώσω τα 30 € για τον ανταπτορα που το κάνει ασύρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα