Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σήμερα έκανα τη μετάβαση από S7 Edge σε Mi Note 2 και έχω κάποιες απορίες.Πως μπορώ να αλλάξω το μέγεθος του ρολογιού στην αρχική οθόνη?Τι ρυθμίσεις να κάνω στα χρώματα για να θυμίζουν αυτά του S7? Τέλος,μπορώ να βελτίωσω τα χρώματα και την ποιότητα της κάμερας?Γιατί σε συγκρίση με το Edge η οθόνη και η κάμερα ειδικά τη νύχτα είναι πολύ πίσω.

Δημοσ.

Φοβερό το note 2 που το βλέπω σε μαγαζιά,μου άρεσε πολύ,αλλά και το δικό σου που είχες φανταστικό! Και λένε ότι βγάζει φοβερές φωτο..

Πως και έκανες τέτοια...Μετάβαση;

Δημοσ.

Ήθελα κάτι με μεγαλύτερη οθόνη και ίδια χαρακτηριστικά με το Edge.Ειδα και το s8 plus και το απλό απλά δε μου άρεσε που ήταν μακροστενα.Παντως 488 ευρώ που έχει η συγκεκριμένη έκδοση στο σκρουτζ για Xiaomi δεν τα έδινα!Περίμενα κάτι καλύτερο στις φωτογραφίες και νόμιζα θα είχε και ois η κάμερα σε τέτοια τιμή.Μαλλον έκανα γκάφα που δεν άνοιξα θέμα στην ενότητα για επιλογή συσκευής!

Δημοσ.

488 euro? :P

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_617021.html?wid=4&lkid=10745336

το note 2 ειναι μαπα αν θες κατι καλο παρε το xiaomi mi mix 2 (για μεγαλυτερη οθονη δες το mi mix 1 )

όχι και μάπα το mi note 2 διαβάσαμε και αυτό

Ήθελα κάτι με μεγαλύτερη οθόνη και ίδια χαρακτηριστικά με το Edge.Ειδα και το s8 plus και το απλό απλά δε μου άρεσε που ήταν μακροστενα.Παντως 488 ευρώ που έχει η συγκεκριμένη έκδοση στο σκρουτζ για Xiaomi δεν τα έδινα!Περίμενα κάτι καλύτερο στις φωτογραφίες και νόμιζα θα είχε και ois η κάμερα σε τέτοια τιμή.Μαλλον έκανα γκάφα που δεν άνοιξα θέμα στην ενότητα για επιλογή συσκευής!

μια χαρά είναι η κάμερα (νταξ δεν είναι επίπεδου s7, htc 10) άπλα θέλει χέρια ... κατέβασέ την Snap Camera HDR εφαρμογή που βγάζει σούπερ φώτο  στο mi note

Δημοσ.

όχι και μάπα το mi note 2 διαβάσαμε και αυτό

ε τι ειναι? κλωνος του s7 με μικροτερο ppi και απο iphone...:P

Δημοσ.

ε τι ειναι? κλωνος του s7 με μικροτερο ppi και απο iphone...:P

άρχοντα πιστεύω να κανεις πλάκα έτσι; Δεν είμαι κάτοχος της συσκευής αλλά νομίζω δεν το έχεις ψάξει καθόλου
  • Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά από s7 edge σε mi note 2 δεν θεωρείται μετάβαση αλλά πισωγύρισμα!!! Εκτός αν το πούλησες 400€ και πήρες το xiaomi 250€ από Κίνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...