avikenas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως παιδιά βλέπω πως με τα ίδια λεφτά παίρνεις τα ίδια που έπαιρνες και πέρυσι.δηλαδη 300 ευρώ μια 970 τα ίδια για 1060 τα ίδια για μια 1150 λέμε τώρα στο μέλλον.ιδια τιμή ίδια απόδοση άλλο όνομα.πολυ μικρή διαφορά.για να πας σε 2Κ και πάνω πουλάς νεφρό πλέον.Εχει ξεφύγει το πράγμα από την πραγματικότητα και ιδιαίτερα στην χώρα μας που οι τιμές των έν λόγω καρτών φτάνουν σε τρελα νούμερα.
dmamais7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι που το εχω απορία εδώ κ καιρό γιστι η υλοποίηση των gpu που βγάζει η nvidia γιατι ειναι τόσο φθηνές με σχέση msi asus κτλπ ?
sn0u Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ωραία καρτούλα αλλα το γ@#@άνε στην τιμή όπως πάντα... Εγώ θέλω να γυρίσουμε πίσω σε εποχές Geforce που πλήρωνες λογικές τιμές για λογικές απολαβές.. Δηλαδή η κάρτα που θα τα παίζει όλα σε ultra στην μέγιστη δημοφιλή ανάλυση να κοστίζει το πολύ 400-500 ευρώ η κάρτα που θα παιζει high σε μέτριες και μεγάλες αναλύσεις να κοστίζει περίπου 250-300 ευρώ και η κάρτα που θα παίζει high/ultra στις μικρές αναλύσεις να κοστίζει περίπου 150-200 ευρώ... Τώρα θα δώσεις πχ 500-600 ευρώ για να έχεις μια κάρτα λίγο καλύτερη απο μια GTX 980 ti.... δεν είναι σε καμία περίπτωση "λίγο" καλύτερη απο την 980 απέχει πάρα πολύ απο αυτή.
sn0u Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εγώ παράγγειλα προχθές τις MSI 1070 Ti 8GB Gaming, περισσότερο video editing ασχολούμαι παρά gaming αλλά τέσπα, δεν έχω λεφτά για titan x και quadro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα