voltmod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μία νέα κάρτα γραφικών ανακοίνωσε η Nvidia, η οποία έρχεται να καλύψει το κενό, τόσο από άποψη απόδοσης όσο και από άποψη απόδοσης/ τιμή, μεταξύ της GeForce GTX 1070 και της GeForce GTX 1080. Βασισμένη στον ίδιο πυρήνα “GP104” όπως και οι άλλες δύο, η νέα GeForce GTX 1070 Ti κάνει την αρχιτεκτονική “Pascal” να μοιάζει για ακόμη μία φορά φρέσκια στον απόηχο του λανσαρίσματος της οικογένειας Radeon RX Vega της AMD.Η νέα GeForce GTX 1070 Ti ενσωματώνει 2432 πυρήνες CUDA, μόλις 128 λιγότερους από την GeForce GTX 1080 και για αυτό βρίσκεται σχετικά κοντά της από άποψη απόδοσης διατηρώντας μάλιστα τον βασικό χρονισμό στα 1607MHz. Η συχνότητα λειτουργίας GPU Boost από την άλλη βρίσκεται στα 1683MHz όσο και στη περίπτωση της GTX 1070. Να αναφέρουμε ότι τα texture units (TMUs) είναι 152, και επομένως είναι μειωμένες κατά οκτώ σε σύγκριση με τον αριθμό που βρίσκονται στην GTX 1080. Η μνήμη τύπου GDDR5 –και όχι τύπου GDDR5X που είναι και ταχύτερη- έχει μέγεθος 8GB και χρονίζεται στα 8,0GHz με το memory bandwidth να βρίσκεται στα 256GB/s. To TDP βρίσκεται στα 180W. Οι προ-παραγγελίες για την Nvidia GeForce GTX 1070 Ti Founders Edition έχουν ξεκινήσει, ενώ το επίσημο λανσάρισμα της είναι στις 2 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nvidia θα κυκλοφορήσει την κάρτα γραφικών στην έκδοση Founders Edition σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ωστόσο στην ίδια περίπου τιμή θα κυκλοφορήσουν και εκδόσεις από συνεργάτες της Nvidia, όπως από τις ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY και Zotac. Η τιμή (MSRP) της είναι $449 στις ΗΠΑ. Site: Engadget Site: TechPowerUp
Manjaro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ωραία καρτούλα αλλα το γ@#@άνε στην τιμή όπως πάντα... Εγώ θέλω να γυρίσουμε πίσω σε εποχές Geforce που πλήρωνες λογικές τιμές για λογικές απολαβές.. Δηλαδή η κάρτα που θα τα παίζει όλα σε ultra στην μέγιστη δημοφιλή ανάλυση να κοστίζει το πολύ 400-500 ευρώ η κάρτα που θα παιζει high σε μέτριες και μεγάλες αναλύσεις να κοστίζει περίπου 250-300 ευρώ και η κάρτα που θα παίζει high/ultra στις μικρές αναλύσεις να κοστίζει περίπου 150-200 ευρώ... Τώρα θα δώσεις πχ 500-600 ευρώ για να έχεις μια κάρτα λίγο καλύτερη απο μια GTX 980 ti.... 17
Sheogorath Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Τιμολογιακά είναι λίγο πιο κάτω απο την 1080, όπως και οι επιδόσεις. Λογικό το βρίσκω.
Exoskeletor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 nvidia που εισαι συ χαμενη τι νεα? επεσες σε καμια τρυπα? 1
Architekt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Και σιγά μην μείνει σε αυτή την τιμή με τους cryptominers που έχουμε μπλέξει... 3
HotShot84 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σε FullHD GTX1060 και μια χαρα ειναι. Οτι πιο VFM. Απο εκει και περα δεν σε νοιαζει η τιμη εαν ειναι να ανεβεις σε budget 1
Anastazio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αι μαρη nvidia ασε κανα segment να πουλησουν και οι αλλοι! 3
georgepppo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 1050 130€ και παίζει τα πάντα με 1080p αν και όχι σε high αλλά το 1080p σε 60fps εξασφαλισμένο και ακατέβατο και ασε τους άλλους να δίνουν πεντακοσάρια για κάρτες,και ψιτ σε 3 χρόνια δεν με νοιάζει αν δεν σηκώνει τα παιχνίδια γιατί στα 500 ευρώ θα έχω αλλάξει 4 φορές κάρτα γραφικών των 130-150 ευρώ για τα επόμενα 10 χρόνια. 8
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 nvidia που εισαι συ χαμενη τι νεα? επεσες σε καμια τρυπα?Ονειρεύονται αυτοκινούμενα τώρα μετά την πετυχημένη πορεία με τα κινητά 5
Manjaro Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Τιμολογιακά είναι λίγο πιο κάτω απο την 1080, όπως και οι επιδόσεις. Λογικό το βρίσκω. ναι εγώ δεν βρίσκω λογικές τις τιμές σε όλη την σειρά γενικά σήμερα αυτό εννοώ...(και σε όλες τις παλιότερες τουλάχιστον έως την GTX 4xx σειρά) αυτό έλειπε να ήταν ακριβότερη από την 1080!! Σε FullHD GTX1060 και μια χαρα ειναι. Οτι πιο VFM. Απο εκει και περα δεν σε νοιαζει η τιμη εαν ειναι να ανεβεις σε budget Εμένα με νοιάζει... δεν θέλω να δώσω σχεδόν 400 ευρώ για μια κάρτα που παίζει σε ανάλυση που έχει σχεδόν μια δεκαετία που βήγκε (full HD) ειναι τραγικό... και εκει ακόμη ειναι απλά καλή.. δεν είναι ότι τα ξεσκίζει τα framerate... Γιατί δηλαδή το να παίζεις παιχνίδια θα πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια; (γιατί έτσι το κατάντησαν) δίνεις ένα σορό φράγκα για το παιχνίδι μετά άλλα τόσα για DLC και λοιπά microtransactions γιατι αλλιώς είναι μισό το game και πρέπει να δώσεις πχ και 700 ευρώ για να το παίξεις καλά.. Επειδή έχω να δώσω πχ 500 ευρώ και θα ήθελα να τα δώσω σε κάρτα δεν σημαίνει ότι θα τα δώσω σε όποια κάρτα αυτοί γουστάρουν να βάλουν "τιμή 500 ευρώ" χωρίς λογική απο πίσω... δεν είναι οι κάρτες γραφικών κοσμήματα για να έχουν υποκειμενική αξία.... αλλά κοροϊδεύοντας τα παιδιά δυστυχώς αυτό πετύχανε να κάνουν να δώσουν υποκειμενική αξία στις κοψοχρονιές που έχουν για GPU πρέπει να δώσεις 1000 ευρώ για να μπορείς να παίξεις 4k σε 60 FPS (και αν) προτιμώ να τα φάω σε τανίτσες και κόκα απο το να τα δώσω σε μια GTX 1060 1070 1080 κτλ... η μόνη σχετικά τίμια πρόταση είναι οι φτηνές 1050 ti απλά αρχίζουν να μην την παλεύουν στην nvidia αυτό νομίζω... πρέπει να έρθει ανταγωνισμός και γρήγορα. 5
georgepppo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 ναι εγώ δεν βρίσκω λογικές τις τιμές σε όλη την σειρά γενικά σήμερα αυτό εννοώ...(και σε όλες τις παλιότερες τουλάχιστον έως την GTX 4xx σειρά) αυτό έλειπε να ήταν ακριβότερη από την 1080!! Εμένα με νοιάζει... δεν θέλω να δώσω σχεδόν 400 ευρώ για μια κάρτα που παίζει σε ανάλυση που έχει σχεδόν μια δεκαετία που βήγκε (full HD) ειναι τραγικό... και εκει ακόμη ειναι απλά καλή.. δεν είναι ότι τα ξεσκίζει τα framerate... Γιατί δηλαδή το να παίζεις παιχνίδια θα πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια; (γιατί έτσι το κατάντησαν) δίνεις ένα σορό φράγκα για το παιχνίδι μετά άλλα τόσα για DLC και λοιπά microtransactions γιατι αλλιώς είναι μισό το game και πρέπει να δώσεις πχ και 700 ευρώ για να το παίξεις καλά.. Επειδή έχω να δώσω πχ 500 ευρώ και θα ήθελα να τα δώσω σε κάρτα δεν σημαίνει ότι θα τα δώσω σε όποια κάρτα αυτοί γουστάρουν να βάλουν "τιμή 500 ευρώ" χωρίς λογική απο πίσω... δεν είναι οι κάρτες γραφικών κοσμήματα για να έχουν υποκειμενική αξία.... αλλά κοροϊδεύοντας τα παιδιά δυστυχώς αυτό πετύχανε να κάνουν να δώσουν υποκειμενική αξία στις κοψοχρονιές που έχουν για GPU πρέπει να δώσεις 1000 ευρώ για να μπορείς να παίξεις 4k σε 60 FPS (και αν) προτιμώ να τα φάω σε τανίτσες και κόκα απο το να τα δώσω σε μια GTX 1060 1070 1080 κτλ... η μόνη σχετικά τίμια πρόταση είναι οι φτηνές 1050 ti απλά αρχίζουν να μην την παλεύουν στην nvidia αυτό νομίζω... πρέπει να έρθει ανταγωνισμός και γρήγορα. ρε φίλε τα πράγματα είναι πολύ απλά, θα μπορούσαν να κάνουν τα παιχνίδια σαν τον αφρό να παίζουν και με τις κάρτες για τις κονσόλες που είναι γελοιες σε σχέση με μια 1060 αλλά δεν το κάνουν γιατί τότε δεν θα πουλάγανε πια κάρτες γραφικών και θα έπαιζες ακόμα τα πάντα με μια gtx460, για αυτό και εγώ ρε φίλε είμαι της άποψης δώσε 130 ευρώ για μια καρτούλα και παίξε χαλαρά , δεν θα τους κάνω εγώ μάγκες. αν δεις όλες οι rendering engines (vray,mental ray,corona κλπ) σε σχεδιαστικά προγράμματα όλο και ελαφραίνουν και βρίσκουν τρόπους να μειώνουν τους υπολογισμούς γιατί εκεί ξέρουν ότι τσαπατσουνιές δεν περνάνε, στα games το αντίθετο ρε φίλε και να πεις ότι βλέπεις καμιά ραγδαία βελτίωση στα γραφικά.... θα έλεγα τώρα τι βλέπεις, μόνο το performace ratio στις κονσόλες φτιάχνουν γιατί εκεί ξέρουν ότι θα πουλήσουν στην επόμενη γενιά πάλι. 2
Dr_73 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Τις vega 56/64 δεν τις ξεπερνά με τίποτε !!!!!!!
BabisTs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Σε αυτήν την τιμή δεν υπάρχει λογική που την βγάζουν οι πράσινοι....παρά μόνο να πουν ότι περνάνε την vega56.....δώσε volta στον λαό και άσε τις καγκουριές nvidia........
Eragon1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Καλά εγώ μια GTX 970 έχω δεν παίζει να αλλάξω ούτε 5 χρόνια απλά τα γραφικά θα Ρίχνω xD 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα