Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρία έχει αλλάξει την αρχιτεκτονική τόσο σε επίπεδο L1-L2 cache αλλά και το σύνδεσμο επικοινωνίας με όλα τα υποσυστήματα του επεξεργαστή, το θέμα είναι αν όντως τα ενσωματωμένα γραφικά είναι πολύ αποδοτικότερα από το παρελθόν..

Δημοσ.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο Dr_arloumpas ξεχναει το πως βραζανε τα μηχανακια με centrino και φευγανε για reballing μονιμα και πως καιγοντουσαν η μια μετα την αλλη κατι ωραιωρατες nvidia mxm καρτουλες. Α και κατι αλλο, οντως εχεις γυναικα, ή και αυτη κατα φαντασια σαν τις θερμοκρασιες των κακων ΑΜD?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά ignore έπρεπε, αλλά έχω 5' διαθέσιμα:

Μήπως, φιλικά, να ψάξεις τί σημαίνουν τα αρχικά APU, και να βρεις ποιός έχει ενσωματωμένα γραφικά σε CPU, ειδικά σε mobile πλατφόρμες, και πόσο καιρό?

Μήπως?

Φιλτατε μην σου χαλαμε τον χρονο δεν πειραζει εχεις δικιο λαθος μου δεν ειναι 10 χρονια ...φανταζομαι εννοεις τις σαπιλες APU Α8-Α10 που δεν κανουν για τιποτα και γι αυτο   ... Ιντελ HD  και μονο σε integrated ως τωρα διοτι αν θες να βαλεις και μια εξτρα Gpu στο μελλον να εχεις αποδοση μεγαλυτερη απο το αντιστοιχο σε κυκλοφορια apu A8-A10 ..τωρα με αυτα που θα βγαλει ισως να κανει την διαφορα ,στο λεει ενας ανθρωπος που εχει δωσει πολλα φραγκα σε AMD και μετανιωσα την ωρα και την στιγμη ...πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος αλλα πραγματικος δεν υπαρχει  δυστηχως....Σορρυ που λεω την αληθεια οπως ειναι ...οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω δεν ειναι τυχαιο που τοσα χρονια ολοι αγοραζουν Ιντελ....Αλλα οπως ειπα τα παιδια της AMD κραζανε τα integrated των ιντελ σε φαση δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν τωρα βλεπω αρεσουν και δεν τα εχουν δει κ ολας ακομα..τι να πω ..λαθος μου τα 10 χρονια ..μου ηταν παντελως αδιαφοροι επεξεργαστες και για αυτο δεν μου ηρθαν καν στο μυαλο ...Σορρυ και παλι  και ευχαριστω για το χρονο σου !Φιλικα παντα.

10 χρονια εκανε η amd να φτιαξει apu ρε τι ακουμε μερικοι πρεπει δια να νομου να απαγορευτουν απο το ιντερνετ

Επεξ/σία από Menelegr
  • Like 1
Δημοσ.

Αλλα οπως ειπα τα παιδια της AMD κραζανε τα integrated των ιντελ σε φαση δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν τωρα βλεπω αρεσουν και δεν τα εχουν δει κ ολας ακομα..τι να πω ..

Οι ίδιοι επίσης έκραζαν τους 4πύρηνους i5 και έλεγαν ότι ήταν τελειωμένοι όταν βγήκαν οι πρώτοι ryzen.

Και μετά χειροκροτούσαν τους (4-πυρηνους) Ryzen 3 ...

• Like 1
Δημοσ.

​Χμμμμ μάλιστα... τόσα χρονια ι5 με 4 cores/4 threads και στην ίδια τιμή πετάγεται η AMD και πλασάρει 6 cores/12 threads με Ryzen 5 1600.... και μη πούμε για 1400 με 4 cores/8 threads και φθηνότερα.

​ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ! ΚΙ ΕΓΩ INTELάκιας είμαι ΑΛΛΑ και η μ#$!α έχει όρια.

Δημοσ.

​Χμμμμ μάλιστα... τόσα χρονια ι5 με 4 cores/4 threads και στην ίδια τιμή πετάγεται η AMD και πλασάρει 6 cores/12 threads με Ryzen 5 1600.... και μη πούμε για 1400 με 4 cores/8 threads και φθηνότερα.

Τούτο το είδες ;

Δημοσ.

Τούτο το είδες ;

Ναι, ένα αναξιόπιστο video που πάραυτα στο multithreading ο Ryzen είναι καλύτερος και με την μουσική να είναι συγκινητική που ένα δάκρυ κύλισε.

​Σε τι ηλικίες απευθύνομαι; Είμαι "πάππους" για τέτοια, οικογενειάρχης άνθρωπος εκτός Ελλάδος σε μια σοβαρή δουλειά και θέση και κάθομαι και ασχολούμαι με παπάτζες... πφφφ...

​Λέγετε ότι θέλετε, θέλετε την intel καλύτερη; εντάξει τότε καλύτερη, θέλετε AMD ok AMD καλύτερη τότε... εμένα ΔΕΝ με αφορά το γούστο σας.

Δημοσ.

​Ναι, ένα αναξιόπιστο video

Όλα τα βίντεο και benchmarks που χάνουν οι αστέρες της amd, τα βγάζουν αναξιόπιστα σε τούτο το φόρουμ.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

Ταυτόχρονα δεν βλέπω να προτείνει κανείς "άλλα" , "αξιόπιστα" με διαφορετικά αποτελέσμα !

Για ηλικίες ... κι εγώ αρκετά παλιός είμαι ...

έπαιζα space invaders το 1979 σε atari 2600 ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ένα πράμα ξέρω, σαν Intelάκιας που είμαι τόσα χρονια είχα κακομάθει με τους Intel και το ξεζούμισμα... για αρκετά χρονια στο θέμα Intel vs AMD χωριό που φαινόταν κολαούζο δεν ήθελε. Τώρα αισθάνθηκα την ανάσα της AMD και βλέπω πολλούς να μπαίνουν στο τριπάκι να ψάχνουν benches από δω και από εκεί για αποδείξεις που άλλα χρονια ούτε στον κόπο δεν μπαίναμε. Στο home build μου το καινούριο έβαλα AMD είδα σε games 8-10 FPS μείον από Intel και μετά σκέφτηκα ότι για τα χρήματα του είναι super για τα παιδιά μου. Ασχολούμαι κυρίως λόγο δουλειάς με workstations και όχι mainstream που χρησιμοποιώ λίγο μόνο Κυριακές στο σπίτι. Τρώω στην μάπα τους dual Xeon και threads στον θεό. Για mainstream, πίστεψε με από την δουλειά μου και τα εισοδήματα μου θα μπορούσα για πλάκα να πάρω 7980xe αλλά δεν το έκανα, το θεώρησα υπερβολή και ταυτόχρονα σιχαμένος από την δουλειά. Είπα να "βάλω φόρμα μια φορά αντί για τζιν" για την τσέπη μου πίστεψε με "σιγά τα ωά." Με ευλόγησαν τόσα χρονια σπουδών και κόποι γονέων κλπ να είμαι σε πόστο πολύ καλό και εκτός Ελλαδιστάν.

Δημοσ.

Οπαδοί μιας εταιρίας που έδινε τόσα χρόνια παρόμοια specs cpu και τα χρέωνε στο θεό.Να ευχαριστείτε την amd γιατί χάρη σε αυτή το ένιωσε η ίντελ και έβγαλε vfm cpu,μπας και πάμε καθόλου μπροστά.Έχουμε κολλήσει σε 4 cores εδώ και πόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Οπαδοί μιας εταιρίας που έδινε τόσα χρόνια παρόμοια specs cpu και τα χρέωνε στο θεό.Να ευχαριστείτε την amd γιατί χάρη σε αυτή το ένιωσε η ίντελ και έβγαλε vfm cpu,μπας και πάμε καθόλου μπροστά.Έχουμε κολλήσει σε 4 cores εδώ και πόσα χρόνια.

Εντάξει. Θα υποκλιθούμε στους φανατικούς της εταιρείας που έβγαζε 8-πύρηνους που απέδιδαν χειρότερα από 4 -πύρηνους και έκαιγαν λίγο λιγότερο ρεύμα από μια σόμπα kumtel !!

Δημοσ.

Εντάξει. Θα υποκλιθούμε στους φανατικούς της εταιρείας που έβγαζε 8-πύρηνους που απέδιδαν χειρότερα από 4 -πύρηνους και έκαιγαν λίγο λιγότερο ρεύμα από μια σόμπα kumtel !!

Ρε φίλε μάλλον τρολάρεις.Σου είπε κανείς κάτι τέτοιο?Ξεκόλα λίγο από την φάση της πέμπτης δημοτικού και μάθε να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις χωρίς να θίγεσαι..Και μέτοχος να ήσουν τέτοια συμπεριφορά δεν εξηγείται.Οκ δεν απορρίπτω ότι οι fx μπορεί να ήταν για τα σκουπίδια αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι οι ρύζεν είναι καλοί cpu ή ότι δεν έκαναν την ίντελ να σταματήσει να μας αρμέγει και να δώσει πυρήνες.Και σου ζητά αναβάθμιση σε νέο chipset.

Είχα amd,έχω intel και όταν θα ξαναφτίαξω pc για μένα θα βάλω αυτό που με συμφέρει περισσότερο.

Δημοσ.

οι fx μπορεί να ήταν για τα σκουπίδια

Πριν βγούν οι ryzen ,  έγραφαν ( οι συνήθεις ύποπτοι εδώ) ότι ήταν οι καλύτεροι. Δεν έχεις παρά να ανατρέξεις σε posts της εποχής! Πρότειναν fx αντί των sandybridge, haswell ακόμη και skylake !!!!!!

Δες σε σημερινά games πως αποδίδουν οι haswell και τι λεφτά πιάνουν και που είναι οι ... fx 

Δημοσ.

Δες σε σημερινά games πως αποδίδουν οι haswell και τι λεφτά πιάνουν και που είναι οι ... fx

Προς τι το άγχος τότε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...