Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο άλλος δεν του έφτανε ο I7-5820k και ο i7-6700k και βρήκε την υγειά του στον p7 1700...... Τι άλλο θα ακούσουμε εδωμέσα?

Αφού ήθελε ..APU. να νιώσει και αυτός λίγο από την  κυριαρχία.. αφού..

• Like 1
Δημοσ.

Στον χώρο των υπερυπολογιστών να δεις τι γίνεται..

ήδη έχει καιρό που λανσάρισαν το project 47 που είναι ένα rack με 33kWatt κατανάλωση κόστος μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ με επιδόσεις 1 PetaFlop

https://www.youtube.com/watch?v=EHDY5uAC9bE

Απλά κλασικά στην AMD μπορεί να κάνουν δουλειά κτλ αλλά με τις παρουσιάσεις δεν το έχουν.. η nvidia όταν παρουσίασε ένα πιο αδύναμο rack είχε στην παρουσία επεξεργασία απο τα ειδικά εφέ στην ταινία transformers κτλ και αυτοί σπρώξανε το project 47 με τα χέρια στην σκηνή και δείξανε (ένα απαιτητικό μεν) μηχανάκι που αισθητικά μοιάζει της πλάκας ... γιαυτό και δεν ακούστηκε πολύ στα μέσα που μιλάνε στον κοσμάκη.. η βιομηχανία πάντως ήδη άρχισε να ενδιαφέρεται.

Ενδεικτικά ο πρόσφατος υπερυπολογιστής του κράτους μας (ένας θεός ξέρει πόσα εκατομμύρια ή ίσως και δις πετάξαμε σε αυτό...και στις τσέπες των εμπλεκομένων)  έχει επιδόσεις που φτάνουν τα 180 TF (1 PF = 1000 TF) δηλαδή αυτό το rack απο μόνο του κάνει δεκα φορές σχεδόν περισσότερους υπολογισμούς απο τον ελληνικό υπερυπολογιστή και καίει 153 kWatt.... με κόστος κάπου στα 5 εκατομμύρια και βάλε ευρώ συνολικά (για την αγορά)

Σίγουρα δεν το έχουν .. η blue screen είναι πλέον σήμα κατατεθέν στην παρουσίαση των ryzen,νομίζω οτι ακολουθεί και πολλούς user ακόμα και σήμερα ..

• Like 1
Δημοσ.

Στον χώρο των υπερυπολογιστών να δεις τι γίνεται..

ήδη έχει καιρό που λανσάρισαν το project 47 που είναι ένα rack με 33kWatt κατανάλωση κόστος μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ με επιδόσεις 1 PetaFlop

https://www.youtube.com/watch?v=EHDY5uAC9bE

Απλά κλασικά στην AMD μπορεί να κάνουν δουλειά κτλ αλλά με τις παρουσιάσεις δεν το έχουν.. η nvidia όταν παρουσίασε ένα πιο αδύναμο rack είχε στην παρουσία επεξεργασία απο τα ειδικά εφέ στην ταινία transformers κτλ και αυτοί σπρώξανε το project 47 με τα χέρια στην σκηνή και δείξανε (ένα απαιτητικό μεν) μηχανάκι που αισθητικά μοιάζει της πλάκας ... γιαυτό και δεν ακούστηκε πολύ στα μέσα που μιλάνε στον κοσμάκη.. η βιομηχανία πάντως ήδη άρχισε να ενδιαφέρεται.

Ενδεικτικά ο πρόσφατος υπερυπολογιστής του κράτους μας (ένας θεός ξέρει πόσα εκατομμύρια ή ίσως και δις πετάξαμε σε αυτό...και στις τσέπες των εμπλεκομένων)  έχει επιδόσεις που φτάνουν τα 180 TF (1 PF = 1000 TF) δηλαδή αυτό το rack απο μόνο του κάνει δεκα φορές σχεδόν περισσότερους υπολογισμούς απο τον ελληνικό υπερυπολογιστή και καίει 153 kWatt.... με κόστος κάπου στα 5 εκατομμύρια και βάλε ευρώ συνολικά (για την αγορά)

δεν νομιζω οτι θυμασαι καν ποιοι ηταν στην σκηνη και εκαναν shill για τους νεους epyc....και δεν μιλαω για τους γνωστους consumers hp dell lenovo αλλα τους σοβαρους παικτες οπως mellanox xillinx και ΟΛΟΥΣ τους σοβαρους κινεζικους datacenter παικτες jd tencent baidu zte 

Δημοσ.

Ο άλλος δεν του έφτανε ο I7-5820k και ο i7-6700k και βρήκε την υγειά του στον p7 1700...... Τι άλλο θα ακούσουμε εδωμέσα?

Παραπονιέσαι ; Σε επιθεωρήσεις μπορείς να πληρώσεις δύο εισιτήρια των 20/25 ευρώ έκαστο και να μην έχεις τέτοια ποιοτική ψυχαγωγία. Κι εδώ σου προσφέρεται απλόχερα και τσάμπα !!!

Και παραπονιέσαι κι όλας. Τι αχάριστοι άνθρωποι.

Πολλοί λεβέντες λιβανιστές της amd , όταν μιλάνε για mobile cpu και laptops ... ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Η γυναίκα μου π.χ. μπορεί να μην χαμπαριάζει τι εστί i3,i5,i7 .... αλλά αν της πεις AMD , θα σου πει :

"σαν εκείνο το ρημάδι laptop που μου έκαιγε τα πόδια ;;;; ΟΥΣΤ "

Δημοσ.

Παραπονιέσαι ; Σε επιθεωρήσεις μπορείς να πληρώσεις δύο εισιτήρια των 20/25 ευρώ έκαστο και να μην έχεις τέτοια ποιοτική ψυχαγωγία. Κι εδώ σου προσφέρεται απλόχερα και τσάμπα !!!

Πολλοί λεβέντες λιβανιστές της amd , όταν μιλάνε για mobile cpu και laptops ... ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Η γυναίκα μου π.χ. μπορεί να μην χαμπαριάζει τι εστί i3,i5,i7 .... αλλά αν της πεις AMD , θα σου πει :

κι εδώ είναι που λες "τόσα ξέρεις τόσα λες"

• Like 2
Δημοσ.

Είναι φανερή η αρεσκεία σου στους amd cpus αλλά είσαι εκτός off topic.....το topic μιλάει για "νέους cpus Ryzen με ενσωματωμένα γραφικά Vega".

Δημοσ.

κι εδώ είναι που λες "τόσα ξέρεις τόσα λες"

Έχεις δίκιο αρχηγέ! Το 90% των αγοραστών παγκοσμίως δεν ξέρει τι του γίνεται. Γι'αυτό ... δεν αγοράζει amd !!!

Όνειρα γλυκά.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι φανερή η αρεσκεία σου στους amd cpus αλλά είσαι εκτός off topic.....το topic μιλάει για "νέους cpus Ryzen με ενσωματωμένα γραφικά Vega".

Αναφέρεται σε mobile cpus με ενσωματωμένα γραφικά.

Κι εγώ αναφέρω ότι ξέρω ... πολλές γυναίκες, που με το που ακούνε για laptop με amd cpu, ΤΡΕΧΟΥΝ, επειδή ... τους είχε κάψει τα πόδια κάποιο αντίστοιχο , επειδή χτύπαγε 95 C στο ... facebook .

Αν εσύ το βλέπεις off topic ...

Δημοσ.

Αναφέρεται σε mobile cpus με ενσωματωμένα γραφικά.

Κι εγώ αναφέρω ότι ξέρω ... πολλές γυναίκες, που με το που ακούνε για laptop με amd cpu, ΤΡΕΧΟΥΝ, επειδή ... τους είχε κάψει τα πόδια κάποιο αντίστοιχο , επειδή χτύπαγε 95 C στο ... facebook .

Αν εσύ το βλέπεις off topic ...

Αναφέρεσαι για ryzen με ενσωματένα γραφικά ή για παλαιότερες σειρές μάλλον?Anyway.....καλό είναι και κανά καθαρισμετάκι που και πού στο lapto γενικά (amd / intel) γιατί facebook και 95ρι απλά δεν ευσταθεί υπό φυσιολογικές συνθήκες.....

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο τα Amdfan boyz κραζανε τα ενσωματωμενα γραφικα της Ιντελ και ακομα πως δεν υπαρχει λογος να υπαρχνουν τα integrated τωρα βλεπω κανουν σαν τρελοι που βγαινουν ryzen apu μετα απο 10 χρονια και ας μην ειναι στην αγορα ακομα εκτος τα σαπια a8-a10 δηλαδη οκ εννοειται πως δεν ειναι καν για gaming με τα fps που εχουν ως αποδοση ουτε των Ιντελ τα integrated μιας και φανταζομαι υπαρχουν για πιο απλες χρησεις, ας βγαλει καμια καρτα γραφικων της προκοπης μπας και υπαρξει ανταγωνισμος με τν NVIDIA γιατι βλεπω οι GTX να ανεβαινουν και αλλο ....

• Like 1
Δημοσ.

Κανενας ασχετος χρηστης (αντρας ή γυναικα) που εχει προβλημα δεν θα ριξει το φταιξιμο  (ειτε ζεματαει,ειτε σερνεται....) στο ταδε υποσυστημα της  συσκευης,γιατι πολυ απλα αυτο το υποσυστημα (amd,intel,nvidia) δεν του λεει απολυτως τιποτα.Πιο πιθανο ειναι να πει δεν ξαναπαιρνω πχ hp,dell,lenovo κλπ παρα δεν ξαναπαιρνω λαπτοπ με επεργαστη amd.

Κατα τα αλλα εγω χαιρομαι που η amd συνεχιζει και ανεβαινει και στα φορητα.Ειχαμε καιρο να δουμε ανταγωνισμο και αυτος ο ανταγωνισμος απεδωσε καρπους(βλ νεους intel) που σε συνδυασμο με ryzen δινουν απειρες επιλογες για καθε χρηστη.

Μακαρι να συνεχισει ετσι να πεσουν και οι τιμες να παρω και εγω κανα συστηματακι με r5. :-D

Δημοσ.

Οτι καλύτερο έχω ακούσει τελευταία μετα το "φάγαμε την καμήλα,αφήσαμε την ουρά"

ρε παιδια σταματηστε να κανεται επιθεση σε οποιονδηποτε γραφει κατι καλο για ΑΜΔ,καταρχας δεν θυμαμε να σας εξηγησα ποτε πως χρησιποποιω τον υπολογιστη μου ,ολοι οι ανθρωποι δεν χρησιμοποιουν τα συστηματα τους για παιχνιδια.Απο εκει και περα θα αναφερω 2 λογους που στηριζω το βρηκα την υγεια μου α) την υποστηριξη μεχρι 2020 για τις μομπο,,που ειναι ενα μεγαλο θεμα για την τσεπη μου αφου η ιντελ καθε 2 γενιες αλλαζει και σοκετ  και β)οι τιμες μιας και θυμαμε οτι τα συστημα με παραπανω απο 4 πυρηνες φταναν στον θεο , τωρα εαν θελεις και την αληθεια πουλησα εδω στο ινσομνια τον 5820κ και την μομπο και με τα λεφτα αυτα πηρα ενα πολυ καλυτερο συστημα για την δουλεια που το θελω και μου εμειναν και ρεστα 

--------------------------------------------

τωρα εαν εσει εισαι κολλημενος με την ιντελ δεν σου φταει κανεις ,,οσο και να μην θελεις να το καταλαβεις η ΑΜΔ εκανε μεγαλα πραγματα φετος και αυτο μπορει να στο επιβεωσει ολο το ιντερνετ αφου ο 1600χ ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης της χρονιας λενε ολοι

• Like 4
Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο τα Amdfan boyz κραζανε τα ενσωματωμενα γραφικα της Ιντελ τωρα βλεπω κανουν σαν τρελοι που εβαλε και η AMD μετα απο 10 χρονια GPU ,ας βγαλει καμια καρτα γραφικων της προκοπης μπας και υπαρξει ανταγωνισμος με τν NVIDIA γιατι βλεπω οι GTX να ανεβαινουν και αλλο ....

Κανονικά ignore έπρεπε, αλλά έχω 5' διαθέσιμα:

Μήπως, φιλικά, να ψάξεις τί σημαίνουν τα αρχικά APU, και να βρεις ποιός έχει ενσωματωμένα γραφικά σε CPU, ειδικά σε mobile πλατφόρμες, και πόσο καιρό?

Μήπως?

• Like 4
Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο τα Amdfan boyz κραζανε τα ενσωματωμενα γραφικα της Ιντελ τωρα βλεπω κανουν σαν τρελοι που εβαλε και η AMD μετα απο 10 χρονια GPU ,ας βγαλει καμια καρτα γραφικων της προκοπης μπας και υπαρξει ανταγωνισμος με τν NVIDIA γιατι βλεπω οι GTX να ανεβαινουν και αλλο ....

Ας προσπεράσουμε το ότι συγκρίνεις ή εξισώνεις;;;(who knows) GPU με APU.

​Εγώ πάντα αγοράζω Intel και Nvidia εκτός από αυτή την φορά που προτίμησα σε CPU AMD.... οφείλω να της αναγνωρίσω πως άσχετα με την Intel η AMD "παίζει" σε 3 στρατόπεδα... CPUs, APUs, GPUs !!! Παρ' όλα αυτά μπορεί να μην προσπερνάει τις υπόλοιπες στο ελάχιστο αλλά στέκεται όρθια και ορθώνει και ανάστημα.

Υ.Γ. Από έναν "Indelάκια" και "Nvidiaκια"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...