Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Σε δύο βδομάδες μπαίνω στρατό και θα πρέπει να ξυρίζομαι μέρα παρά μέρα.Το πρόβλημα είναι ότι έχω ακμή (ακολουθώ θεραπεία) και κάθε φορά που ξυρίζομαι με ξυραφάκια δημιουργώ πληγές στο πρόσωπό μου όσο προσεκτικός και αν είμαι.Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι τρίχες μου γυρνάνε μέσα.Οπότε σκέφτομαι να πάρω μια καλή ξυριστική μηχανή.Τρίχες δεν έχω ιδιαίτερα πολλές οπότε δεν με ενδιαφέρει αν θα κάνει βαθύ ξύρισμα.Το budget δεν με απασχολέι,αρκει να μην ξεφεύγει (max 100-120€).Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτή 

https://www.skroutz.gr/s/8041862/Braun-Series-3-3080s-Wet-Dry.html .Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

φίλε όταν είχα ακμή η μηχανή ήταν αυτή που μου γύριζε τις τρίχες και το ξύρισμα με ξυράφι προς τη φορά αυτό που με βοήθησε

επίσης δες και με τους εκεί γιατρούς τι μπορεί να κάνεις αν έχεις μεγάλο πρόβλημα (μπας και βγεις ελεύθερος ξυρίσματος) 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.Χαρτί άμα θέλω μου είπε ο δερματολόγος μπορεί να μου δώσει.Μεγάλο πρόβλημα δεν έχω,8-10 σπυράκια έχω και αυτα μόνο κάτω από το μάγουλο.Απλά έχω παρατηρήσει ότι με τη μηχανή γλυτώνω τις πληγές και δεν βγαίνουν μικρα σπυράκια από τους εριθισμούς.

Δημοσ.

Ναι οκ κάθε δέρμα είναι διαφορετικό, εγώ όσο ξυριζομουν ήμουν φανατικος του ξυραφιού, αλλά οχι κόντρα κόντρα γινόταν χαμός με ερεθισμούς και γυρισμένες τρίχες

Δημοσ.

Και εγώ φανατικός ήμουνα και έχω ξοδέψει πολλά λεφτα.Κόντρα εννοείται ποτέ.Μια φορα το έκανα και έγινε χαμός.Το πρόβλημα που με απασχολέι ειναι οι γυρισμένες τρίχες.Καθως γυρνάνε μέσα,δημιουργούνε φλεγμονή και δεν ξέρω πως να τις βγάλω.Και σε αυτό δεν φταίει η ακμή.

Δημοσ.

παρε χαρτι του δερματολογου σου να το δειξεις στου στρατογιατρους και την πρωτη μερα πες τους το. Να επιμεινεις ευγενικα , μην σε ξεπεταξουνε..

• 6 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...