Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Calltab (2GB) Tablet 10.1"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Ενας φιλος μου εχει παρει το εν λογω tablet. Ολα καλα πριν μερικους μηνες αλλα εδω και 2 μηνες περιπου του παρουσιαζει τα εξης: κολαει πολυ και το πιο περιεργο ειναι οτι κατεβαζει αυτοματα εφαρμογες και διαφημισεις...Κουφο ετσι; Τι να του κανω δε ξερω.Μαλλον εχει κολησει κανα ιο; Το ειχε δωσει σε ενα παληκαρι που δουλευει υπολογιστες κτλ του το εφτιαξε ειπε αλλα μετα απο μία βδομαδα παλι τα ιδια... 

Δημοσ.

Turbo-X ηθελέστα και παθέστα

Εμ και εγω μολις τον ρωτησα ποιο ειναι,καταλαβα... Υπαρχει γιατρεια ομως; Τι στο καλο εχει να βγαζει συνεχεια διαφημισεις και εφαρμογες διαφορες για εγκατασταση; Του εκανα μία εργοστασιακη επαναφορα ρυθμισεων και τουλαχιστον φυγανε κατι απίθανες εφαρμογες.Τωρα ακουει καλυτερα μπορω να πω αλλα κανει αυτα που εγραψα παραπανω.

Δημοσ.

Εμ και εγω μολις τον ρωτησα ποιο ειναι,καταλαβα... Υπαρχει γιατρεια ομως; Τι στο καλο εχει να βγαζει συνεχεια διαφημισεις και εφαρμογες διαφορες για εγκατασταση; Του εκανα μία εργοστασιακη επαναφορα ρυθμισεων και τουλαχιστον φυγανε κατι απίθανες εφαρμογες.Τωρα ακουει καλυτερα μπορω να πω αλλα κανει αυτα που εγραψα παραπανω.

http://www.insomnia.gr/topic/606369-πώς-αφαιρούμε-έναν-ιό-ή-ένα-malware-από-το-android-μας/?fromsearch=1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ένταση στα ηχεία πως πάει?Πήρα πρόσφατα ένα για τη μικρή μου από μέλος του φόρουμ,αλλά δεν ακούγετε καθόλου καλά.

Επεξ/σία από taskor74
Δημοσ.

Τελικά πρέπει να είχε πάει στο service για κάποιο λόγο και του έβαλαν ανάποδα τα ηχεία(προφανώς τους έπεσαν στο άνοιγμα).Το άνοιξα και τα έφτιαξα(δεν κρατήθηκα :-D )Μια χαρά ο ήχος τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...