istrios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παίδες μόλις παρέλαβα τον Samsung 960 EVO 500GB που είναι και ο πρώτος μου SSD. Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω για τη σωστή του εγκατάσταση ξεκινώντας από to Bios; Θα τον έχω ως βασικό μου δίσκο και έναν WD 500GB για αποθηκευτικό χώρο.
ziaba Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 θα βοηθούσε αν έδινες και άλλα στοιχεία μητρική, λειτουργικό
istrios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 θα βοηθούσε αν έδινες και άλλα στοιχεία μητρική, λειτουργικό Θα μπει σε Asus Rog Strix Z370 F Gaming και Windows 10. Είδα μερικά βίντεο αλλά ήταν στα Αγγλικά που δεν τα κατέχω
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δεν διαφέρει ο τρόπος εγκατάστασης των windows σε έναν ssd από αυτόν σε δίσκο.
istrios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δεν διαφέρει ο τρόπος εγκατάστασης των windows σε έναν ssd από αυτόν σε δίσκο. Βλέπω σε μερικά βίντεο να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις στο Bios πχ. απενεργοποίηση secure boot...μετά μέσα από τα windows κατεβάζουν Nvme drivers κλπ...ρωτάω αν θέλει ειδικές ρυθμίσεις το Bios και στη συνέχεια στα Windows. Αν μπορεί ας μου περιγράψει εν συντομία κάποιος τα βήματα αν όντως χρειάζεται κάτι διαφορετικό να κάνω από τη κλασική εγκατάσταση με μηχανικό δίσκο που την έχω κάνει πάρα πολλές φορές.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βλέπω σε μερικά βίντεο να κάνουν κάποιες ρυθμίσεις στο Bios πχ. απενεργοποίηση secure boot...μετά μέσα από τα windows κατεβάζουν Nvme drivers κλπ...ρωτάω αν θέλει ειδικές ρυθμίσεις το Bios και στη συνέχεια στα Windows. Αν μπορεί ας μου περιγράψει εν συντομία κάποιος τα βήματα αν όντως χρειάζεται κάτι διαφορετικό να κάνω από τη κλασική εγκατάσταση με μηχανικό δίσκο που την έχω κάνει πάρα πολλές φορές. Αυτές οι ρυθμίσεις έχουν να κάνουν με το ποιο λειτουργικό θα βάλεις. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι ssd ή δίσκος.
istrios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αυτές οι ρυθμίσεις έχουν να κάνουν με το ποιο λειτουργικό θα βάλεις. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι ssd ή δίσκος.Ωραία...θα βάλω όπως είπα Windows 10...τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Τι αλλάζω στο bios; Τι ενέργειες κάνω μετά την εγκατάσταση μέσα στα Windows;
Federacion Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν θέλει πολλά. 1. Βγάζεις τον δεύτερο δίσκο από το καλώδιο. Έχεις συνδεμένο μόνο τον ssd 2. Στο bios ενεργοποιείς την επιλογή ahci 3. Κανείς την εγκατάσταση των Windows κανονικά 4. Κανείς εγκατάσταση το πρόγραμμα Samsung magician και εκεί επιλέγεις -προσωπική γνώμη- maximum performance. Ειδάλλως ότι θες και κάνεις restart. 5. Κλείνεις τον υπολογιστή βάζεις και τον δεύτερο δίσκο και είσαι έτοιμος. 3
istrios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δεν θέλει πολλά. 1. Βγάζεις τον δεύτερο δίσκο από το καλώδιο. Έχεις συνδεμένο μόνο τον ssd 2. Στο bios ενεργοποιείς την επιλογή ahci 3. Κανείς την εγκατάσταση των Windows κανονικά 4. Κανείς εγκατάσταση το πρόγραμμα Samsung magician και εκεί επιλέγεις -προσωπική γνώμη- maximum performance. Ειδάλλως ότι θες και κάνεις restart. 5. Κλείνεις τον υπολογιστή βάζεις και τον δεύτερο δίσκο και είσαι έτοιμος. Αυτά ήθελα να μάθω.. χίλια ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα