Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια, θα τρελαθω!!

totonos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον οπως εχω ξαναγράψει θέλω ένα κινητάκι να ηχογραφεί ή να περνάω από το pc μου ήχους (με φωνές μέσα) και να τους αποθηκεύω ως ringtones. Κοίταγα για Siemens. Ότι διαφημιστικό και να είδα μόνο το C55 λέγανε. Παίρνω λοιπόν την τηλεφωνική τους υποστίριξη, όπου και μου απάντησε μια άσχετη από ότι κατάλαβα με κινητά (!!!) και το μόνο που μου είπε ήταν δύο κινητά που υποστηρίζουν wav (C55 , MC60). Λέω λοιπόν (τα θέλει και μένα ο κόλος μου) να στείλω mail στη Siemens να ρωτήσω. Το έκανα. Παράλληλα κατέβασα από την σελίδα της κάποια manuals και είδα ότι τα MC60 kai ST55 υποστηρίζουν ηχογράφηση και κατόπιν αποθήκευση ως ringtone. Σήμερα όμως που ήρθε η απάντησή τους στο mail μου, μου αναφέρουν μόνο το C55. Τελικά κάποιος σε αυτή την ιστορία είναι Μ!@#$%Σ !!!, ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται!! Βέβαια δεν τίθεται λόγος να πάω σε μαγαζί να ρωτήσω, εκεί μπορεί να μην ξέρουν ούτε τι είναι το Wav και το midi.

Έλεος ρε παιδιά έχει κανείς κανένα από τα MC60, ST55 να με διαφοτίσει; Η και άλλης εταιρείας κινητό που να υποστηρίζει αυτο που θέλω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...