Alexxtoxo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Έβγαλαν μια προσφορά 55αρα 4κ τηλεόραση αυτής της μάρκας στα 429. Γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστη μαρκα;θα τρέχουμε για σέρβις όλη την ώρα; Αξίζει; 1
G.bar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Το είδα και εγω και το σκεφτόμουν αλλά έχω να δώ η να έχω στο σπιτι τηλεόραση πάνω απο 10 χρόνια, οπότε δεν έχω ενα μέτρο σύγκρισης και φαντάζομαι ότι αν πάω να τη δώ απο κοντά θα ενθουσιαστώ έτσι και αλλιώς μιας και η τελευταία μου τηλεόραση ήταν crt.
panoskatos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αν είχες crt έως τώρα και κλειστή να την δεις θα την πάρεις! Εγώ έχω μια f&u 32αρα στο παιδικό δωμάτιο και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της και γενικός αυτά που προσφέρει σε συνάρτηση με την τιμή της και σε σύγκριση με άλλες σε αυτά τα χρήματα. Ήταν και η μοναδική σμαρτ κάτω από τα 200 ευρώ. Επίσης έχει και 3 χρόνια εγγύηση αν θυμάμαι καλά. Για τόσες μεγάλες ίντσες όπου θα μπει στο σαλόνι και θα μείνει πολύ καιρό θα έδινα κάτι παραπάνω για μια Samsung ή Sony. Έτσι και αλλιώς έχουν πέσει πολύ οι τιμές 4k 2
mitsbirk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας, αγόρασα την εν λόγω τηλεόραση αλλά μου στείλανε μια με σπασμένη οθόνη(mediaMarkt) . Κίνησα διαδικασίες αντικατάστασης και μου ζητάνε να τους στείλω φωτογραφίες απ τη συσκευασία και την τηλεόραση.. Δεν πιστεύω να μην μου την αντικατάστησουν?? Σορυ αν είμαι εκτός θέματος.
adsl2+ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας, αγόρασα την εν λόγω τηλεόραση αλλά μου στείλανε μια με σπασμένη οθόνη(mediaMarkt) . Κίνησα διαδικασίες αντικατάστασης και μου ζητάνε να τους στείλω φωτογραφίες απ τη συσκευασία και την τηλεόραση.. Δεν πιστεύω να μην μου την αντικατάστησουν?? Σορυ αν είμαι εκτός θέματος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πείσεις το mediaMarkt ότι το πάνελ δεν το έσπασες εσύ ,γιαυτό όταν παραλαμβάνουμε το ανοίγουμε στο κατάστημα μαζί με τον πωλητή και στο σπίτι με τον οδηγό του κουριερ !
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ε ενταξει για να μην καθεσαι ομως να ανοιγεις στο καταστημα αλλα και να μην κρατας τον courier που θα εχει κι αλλου να παει, απλα οταν ειναι να την ξεπακεταρεις τραβας ενα ωραιο βιντεο ωστε να φαινονται τα παντα καλου κακου... Και στο μαγαζι να την ανοιξεις, θα πρεπει να την συνδεσεις κιολας αμα ειναι ετσι και να πιασεις ολα τα καναλια και παει λεγοντας γιατι μπορει να την ανοιξεις στο μαγαζι αλλα να εχεις προβλημα ο δεκτης οταν πας σπιτι! Βιντεο παιδια βιντεο απο την αρχη..... 1
adsl2+ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ε ενταξει για να μην καθεσαι ομως να ανοιγεις στο καταστημα αλλα και να μην κρατας τον courier που θα εχει κι αλλου να παει, απλα οταν ειναι να την ξεπακεταρεις τραβας ενα ωραιο βιντεο ωστε να φαινονται τα παντα καλου κακου... Και στο μαγαζι να την ανοιξεις, θα πρεπει να την συνδεσεις κιολας αμα ειναι ετσι και να πιασεις ολα τα καναλια και παει λεγοντας γιατι μπορει να την ανοιξεις στο μαγαζι αλλα να εχεις προβλημα ο δεκτης οταν πας σπιτι! Βιντεο παιδια βιντεο απο την αρχη..... Αυτή είναι η δίκη σου άποψη ! Εγώ γουρούνι στο σακί δεν παίρνω ! πριν 10 ημέρες πήρα μια tv, την άνοιξα κατά την παραλαβή στο κατάστημα και είχε σπασμένο πάνελ, απλά μου έδωσαν άλλη χωρίς να προσπαθήσω ν αποδείξω τίποτα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αυτή είναι η δίκη σου άποψη ! Εγώ γουρούνι στο σακί δεν παίρνω ! πριν 10 ημέρες πήρα μια tv, την άνοιξα κατά την παραλαβή στο κατάστημα και είχε σπασμένο πάνελ, απλά μου έδωσαν άλλη χωρίς να προσπαθήσω ν αποδείξω τίποτα. Εννοειται οτι ειναι η δικη μου αποψη και φυσικα δεν σε πιεσα να την εφαρμοσεις, ουτε και κανεναν αλλο! Απλα αυτο ειναι για το πανελ που λες κι εσυ... Ολα τα άλλα που δεν φαινονται ομως που θα τα κανεις στο σπιτι σου,θελουν ενα βιντεακι! (υποδοχες,δεκτης,πιξελς,leds,θολουρες κτλ κτλ κτλ...) Δεν γινεται να τα δεις στο μαγαζι αυτα!Εκτος κι αν βαλουν δοκιμαστηριο οπως στα ρουχομαγαζα αλλα με καναπε και φραπεδια!
adsl2+ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Αυτά που περιγράφεις διερευνώνται από τεχνικό του σέρβις
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλα οκ απλα οι 7 στους 10 πλεον παραγγελνουν απο ιντερνετ αρα οι περισσοτεροι χρειαζονται κατι για να ειναι καλυμμενοι που απ ο,τι φαινεται αυτο θα ειναι ενα βιντεακι!Εκτος κι αν κανουν κουριερ οι τεχνικοι οπότε και παω πασο... 1
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Αυτή είναι η δίκη σου άποψη ! Εγώ γουρούνι στο σακί δεν παίρνω ! πριν 10 ημέρες πήρα μια tv, την άνοιξα κατά την παραλαβή στο κατάστημα και είχε σπασμένο πάνελ, απλά μου έδωσαν άλλη χωρίς να προσπαθήσω ν αποδείξω τίποτα. Με το κούριερ δεν μπορείς να το κάνεις πάντα αυτό; Κάθονται να ανοίξεις το πακέτο να δεις ότι όλα είναι οκ κλπ; Απλά υπογράφεις ότι παρέλαβες και το πολύ πολύ να αρνηθείς να παραλάβεις αν δεις κατεστραμμένη τη συσκευασία. Για τα υπόλοιπα δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένος ο κούριερ να μείνει. Εννοειται οτι ειναι η δικη μου αποψη και φυσικα δεν σε πιεσα να την εφαρμοσεις, ουτε και κανεναν αλλο! Απλα αυτο ειναι για το πανελ που λες κι εσυ... Ολα τα άλλα που δεν φαινονται ομως που θα τα κανεις στο σπιτι σου,θελουν ενα βιντεακι! (υποδοχες,δεκτης,πιξελς,leds,θολουρες κτλ κτλ κτλ...) Δεν γινεται να τα δεις στο μαγαζι αυτα!Εκτος κι αν βαλουν δοκιμαστηριο οπως στα ρουχομαγαζα αλλα με καναπε και φραπεδια! Βίντεο στο άνοιγμα του πακέτου οκ είναι σωστό (αν και δεν το έχω κάνει ποτέ δυστυχώς αλλά δεν μου έχει χρειαστεί κιόλας ευτυχώς!). Αλλά για τα υπόλοιπα χρησιμεύει το βίντεο; Αν υπάρχει θέμα είσαι οκ με την εγγύηση. Στην αρχική ερώτηση για την fu, έχω πάρει μία για τους γονείς μου και είναι μια χαρά. Αποκλειστικά digea βλέπουν, κανένα πρόβλημα. Θα την έπαιρνα άνετα κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα