Προς το περιεχόμενο

Πολύ δυνατή εκκίνηση προπαραγγελιών του iPhone X και στη χώρα μας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατι τετοιες ειδησεις χαλανε το παραμυθι της ταπεινης και καταφρονεμένης ελλαδας.

Πλουσια χώρα ειναι, με διασυνδεσεις και αλληλοεξαρτήσεις που της επιτρέπουν να της δίνουν δανειαρες με αστεια επιτοκια ενω υπάρχουν χώρες του τριτου κοσμου που πραγματικα σέρνονται στην ανέχεια.

Σκανδαλο μεγαλο τα μνημονια. Σκάνδαλο που η ελλαδα παιρνει από ΔΝΤ δεκάδες δις βοηθεια για να συνεχίσουμε να παιρνουμε μισθάρες (κυρίως στο δημοσιο), ενω δεν δίνεται καμια βοηθεια σε χωρες τύπου Αιτη και οι ανθρωποι εκει πεθαίνουν της πείνας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το νούμερο 3000 είναι "λάθος". Σχεδόν όλοι όσοι έκαναν προπαραγγελία σήμερα έχουν κάνει το λιγότερο σε 2 με 3 αλυσίδες καταστημάτων. Οπότε μιλάμε για γύρω στις 2000 προπαραγγελίες αν πάρουμε το πιο αισιόδοξο σενάριο και κοντά στις 1000+ που είναι και το πιο ρεαλιστικό νούμερο. Επίσης από την προπαραγγελία μέχρι την τελική αγορά έχει απόσταση και όπως πάντα θα γίνουν και άλλες ακυρώσεις.

Πλήρως ανακριβή τα όσα γράφεις!
Ρε σεις όσο και να χτυπηεστε αυτοί που είναι να το πάρουν θα το πάρουν αλλά το πρόβλημα σας δεν είναι το iPhone X αλλά το ότι κάποιο άλλοι σε αυτήν την οικονομική συγκυρία έχουν χρήματα που εσείς δεν έχετε και αυτό σας πονάει.
Και για να φανείτε «καλοί» μιλάτε για την οικονομική κρίση για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε κτλ κτλ γραμμένους τους έχετε τους ανθρώπους που πεινάνε το μόνο που σας καίει είναι ότι κάποιοι μπορούν ότι δεν μπορείτε εσείς....Φιλε αμα εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι η παρτυ σου δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι δεν νοιαζονται για κανεναν αλλον.

Δηλαδή εσύ τώρα νοιάζεσαι τόσο πολύ για τους άλλους.....

Ρε σεις όσο και να χτυπηεστε αυτοί που είναι να το πάρουν θα το πάρουν αλλά το πρόβλημα σας δεν είναι το iPhone X αλλά το ότι κάποιο άλλοι σε αυτήν την οικονομική συγκυρία έχουν χρήματα που εσείς δεν έχετε και αυτό σας πονάει.

Και για να φανείτε «καλοί» μιλάτε για την οικονομική κρίση για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε κτλ κτλ γραμμένους τους έχετε τους ανθρώπους που πεινάνε το μόνο που σας καίει είναι ότι κάποιοι μπορούν ότι δεν μπορείτε εσείς....

Συμφωνώ απόλυτα!

Η τιμή του ειναι +200 ευρώ σε σχέση με τα σαμσουνκ του χιλιάρικου, οπότε εντάξει δε χάλασε και ο κόσμος, αν δε βάλουμε στην εξίσωση το dedicated neuroengine chip για το face recognition, την οθόνη, τον επεξεργαστή που ειναι οτι γρηγορότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και το iOS, τα πληρώνω με χαρά.

Σε γενικές γραμμές αν εχεις 1000 εχεις και 1200 και στο κάτω κάτω, αν ζορίζεσαι στα 1000 παιρνεις κατι φτηνότερο και τέλος. Πάντως το να γινεσαι Καΐλας, να βγάζεις κακία, να γράφεις αναλύσεις επι αναλύσεων και να γίνεσαι γλαφυρός σε κάθε post καταντάει μίζερο και γραφικό!

Προσωπικά δε θα το πάρω, όχι λόγω τιμής, αλλά λόγω οτι εξαρχής δε μου έκατσε αισθητικά καλά το πάνω μέρος της οθόνης με τα αυτάκια (OCD ίσως; Μπορεί)

• Like 3

3000 ειναι αστειο νουμερο,υπαρχουν χιλαδες ανθρωποι που μπορουν να διαθεσουν αυτο το ποσο ακομα και στην φτωχη ελλαδα

κριμα γ αυτους

(note 8 θα επαιρνα εγω :P   )

Πλήρως ανακριβή τα όσα γράφεις!

Χαίρομαι που απέδειξες έμπρακτα και με επιχειρήματα τις ανακρίβειες μου!

Για μπείτε και σε κανένα άλλο πιο σοβαρό φορουμ να δείτε τι πραγματικά γίνεται γιατί αν περιμένετε από εδώ μέσα να βγάλετε άκρη με ειδήσεις click baits του στυλ "πληροφορίες του insomnia που βασίζονται στον αέρα" καήκατε.

• Like 1

Δε συμφωνώ με τη λογική με τα ίδια λεφτά έπαιρνα 1500 παστέλι και μου έμενε η γλύκα. Δε συμφωνώ με τη λογική με 150 ευρώ μπαίνεις στο FB. Δε λέω ότι δικαιολογείτε η τιμή όλων των ναυαρχίδων πλέον που αγγίζει 1000., αλλά από την άλλη αγοράζεις κάποιες καλές φωτογραφικές δυνατότητες συν ένα είδος πρεστίζ, τουλάχιστον στο μυαλό των περισσοτέρων. Οπότε γιατί όλο αυτό το πανηγύρι ξανά μανά;

Σωστός, με την ίδια λογική γιατί να σκάσεις 150 χιλιάρικα για μια φεράρι και να μην πάρεις δύο τριαξονικά να βγάλεις μεροκάματο 

• Like 3

Τι ποσοστό είναι το 3000 σε μια 11.000.000 και φρικαρετε. Υπάρχει ένα 1%? που τα έχουν, και δεν τους είναι κάτι αυτό το ποσό, και λογικά θα πάρουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί.simple as fxck, πάρλα του καφενέ τα υπόλοιπα , γούστο τους καπελο τους

Προφανώς καταλαβαίνεις ότι στα 11.000.000 συμπεριλαμβάνονται άτομα 0-15 ετών και 65+ που μάλλον δεν είναι η αγοραστική πληθυσμιακή ομάδα του των κινητών αυτών. Ο πληθυσμός 15-65 είναι γύρω στα 7 εκατομμύρια. 

Το θέμα δεν είναι αν είναι Iphone ή Note 8 ή S8 plus ή ότι άλλο αλλά η μιζέρια του νεοέλληνα. Σήμερα κράζουν οι androidαδές πριν λίγους μήνες έκραζαν οι iphonακίδες, αλλά όλοι με το ίδιο κίνητρο δεν μπορώ εγώ κράζω τον άλλον που μπορεί. Και πάντα με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης λες και αυτοί που κράζουν και καλά κάνουν φιλανθρωπικές δράσεις κάθε ημέρα και κατηγορούν τους άλλου που ξοδεύουν σε ακριβά κινητά. Ρε τι σας κόφτει τι θα πάρει ο άλλος με τα χρήματα του μαζί τα βγάλατε γιατί να σας βάλει τροχονόμο στην τσέπη του;

Φθόνος, κακιά, χωριατήλα, και ζήλια, οχι για το ποιο τηλέφωνο θα αγοράσει ο άλλος αλλά γιατί μπορεί ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες και το κάνει είτε αυτό ειναι IPhone είτε Note 8 είτε S8 plus είτε Pixel 2……ας μην ξεχνάμε πως παρόμοια κανηβαλιστικα σχόλια έγιναν και όταν στραβώνε το IPhone 6 και όταν έσκαγε το Note 7.

Όσοι πήρατε το IPhone X να το χαρείτε να το λιώσετε ειναι το καλύτερο iOS τηλέφωνο όλων των εποχών σας ζηλεύω μακάρι να είχα και εγώ την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω, όπως ζηλεύω και όσους πήρατε το Note 8 εξίσου απίθανο τηλέφωνο.

Εάν θέλετε να κράξετε κάποιον ή κάτι κράξτε αυτούς που παίρνουν συνεχώς επιδοτήσεις με συσκευές που ο απλός κόσμος δεν μπορεί να πάρει γιατί έχουν κολλητιληκια με υπαλλήλους σε μεγάλα καταστήματα και μετά τς πουλάνε πανάκριβα στις αγγελίες. Επίσης μπορείτε να κράξετε όσους πουλάνε και καλά κλειδωμένα σε iCloud τηλέφωνα ή χωρίς αποδείξεις που και καλά τους τα κάνανε δώρο (γιατί ρε φούστη μου δεν μας κάνουν και σε όλους εμάς τους άλλους δώρα τέτοια ;;;) ή ακόμα μπορείτε να κράξετε κάποιους «έξυπνους» που θα προπαραγγελίουν σήμερα IPhone X στα 1200-1400€ και θα έρθουν μετά εδώ στις αγγελίες μέσα στην μαγκιά να τα πουλήσουν 1500-2000€ εκεί ΝΑΙ ρε να σας παραδεχθώ και να κράξω και εγώ μαζί σας αλλά μάλλον δεν θα το κάνετε....

• Like 16

Το θέμα δεν είναι αν είναι Iphone ή Note 8 ή S8 plus ή ότι άλλο αλλά η μιζέρια του νεοέλληνα. Σήμερα κράζουν οι androidαδές πριν λίγους μήνες έκραζαν οι iphonακίδες, αλλά όλοι με το ίδιο κίνητρο δεν μπορώ εγώ κράζω τον άλλον που μπορεί. Και πάντα με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης λες και αυτοί που κράζουν και καλά κάνουν φιλανθρωπικές δράσεις κάθε ημέρα και κατηγορούν τους άλλου που ξοδεύουν σε ακριβά κινητά. Ρε τι σας κόφτει τι θα πάρει ο άλλος με τα χρήματα του μαζί τα βγάλατε γιατί να σας βάλει τροχονόμο στην τσέπη του;

Φθόνος, κακιά, χωριατήλα, και ζήλια, οχι για το ποιο τηλέφωνο θα αγοράσει ο άλλος αλλά γιατί μπορεί ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες και το κάνει είτε αυτό ειναι IPhone είτε Note 8 είτε S8 plus είτε Pixel 2……ας μην ξεχνάμε πως παρόμοια κανηβαλιστικα σχόλια έγιναν και όταν στραβώνε το IPhone 6 και όταν έσκαγε το Note 7.

Όσοι πήρατε το IPhone X να το χαρείτε να το λιώσετε ειναι το καλύτερο iOS τηλέφωνο όλων των εποχών σας ζηλεύω μακάρι να είχα και εγώ την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω, όπως ζηλεύω και όσους πήρατε το Note 8 εξίσου απίθανο τηλέφωνο.

100% μαζί σου ! Μακράν το καλύτερο σχόλιο κι εύγε για την ειλικρίνεια σου !!!!

• Like 1

Μεσα σε λιγες σειρες μας λες οτι το iphone ειναι τοσο τελειο που οποιος το σχολιαζει ειναι απλα φτωχος που ζηλευει τους πλουσιους και μετα αναφερεσαι στις γυναικες σαν αντικειμενα.Εχω μια γκομενα οπως εχω ενα iphone.Νταξει ελεος απλα.

Πες τα!

100% μαζί σου ! Μακράν το καλύτερο σχόλιο κι εύγε για την ειλικρίνεια σου !!!!

το "καλύτερο σχόλιο" που υποβιβάζει όσους κατάγονται από χωριό.. Μπράβο σου και σένα

Πολύ λογικές τιμές θα έλεγα. Δεν μπορεί να πουλάει η κινεζοκορεατικη πλεμπα συσκευές στο 1000ρι και η apple να είναι στα ίδια και πιο κάτω, της χαλάει το prestige.

• Like 2

Και είναι τεχνολογικό φόρουμ...

Το iPhone είναι παμφθηνο και εξηγώ.

Η έδρα είναι στην Καλιφόρνια.

Ο μισθός junior στον τομέα της τεχνολογίας στο San Francisco είναι κοντά 4 χιλιάρικα.

Εκεί το τηλέφωνο κοστίζει κοντά 1000 δολάρια δηλαδή το 25% του μηνιατικου του τζούνιορ

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...