Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Αφου εχει τοσο μεγαλο κοινο και εκει(Στην χωρα των apple haters οπως φαινεται μεσα απο τα threads του Insomnia) μια χαρα τα παει το μηλο..... Σπάνε τα κοντέρ οι πωλήσεις του iPhone X στην ελληνική αγορά ''Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι προπαραγγελίες μέχρι την περασμένη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και οι παραγγελίες που προστέθηκαν από την Παρασκευή μέχρι και χθες ξεπέρασαν τις 23.000 συσκευές.'' «Σίγουρα, υπάρχουν 50.000 ή και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να είναι μεταξύ των πρώτων που θα κρατήσουν το νέο τηλέφωνο της Apple», παραδέχεται στέλεχος της αγοράς. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, φανατικοί χρήστες της Apple κ.ά. Και ας κοστίζει η νέα συσκευή 200 και 400 ευρώ περισσότερο από τις πιο ακριβές μέχρι σήμερα συσκευές, οι οποίες είναι επίσης iPhones, κυρίως μοντέλα 7 και 8. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι χθες Τρίτη είχαν παραδοθεί κάτι λιγότερο από 1.700 συσκευές iPhone X. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η μέση αξία κάθε συσκευής εκτιμάται στα 1.200 ευρώ, οι προπαραγγελίες και οι παραγγελίες σημαίνουν ότι οι Ελληνες ήδη δέσμευσαν 27 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πολυτελούς κινητού τηλεφώνου. Σημειώνεται ότι οι προπαραγγελίες και οι παραγγελίες δεν σημαίνουν εκδήλωση ενδιαφέροντος και τοποθέτηση του ονοματεπώνυμου τους σε μια λίστα, αλλά πραγματική πώληση, με την έννοια ότι οι ενδιαφερόμενοι «χρέωσαν» την πιστωτική τους κάρτα. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι προπλήρωσαν για κάτι που θα πάρουν αργότερα στα χέρια τους. Πολλοί αγοραστές, μάλιστα, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα, αν όχι από τη νέα χρονιά, για να το πάρουν στα χέρια τους, καθώς η προσφορά αδυνατεί να καλύψει τη ζήτηση. http://www.kathimerini.gr/933622/article/oikonomia/epixeirhseis/spane-ta-konter-oi-pwlhseis-toy-iphone-x-sthn-ellhnikh-agora Δεν ξερουν αυτοι ,θυματα ειναι ολοι της αισχοκερδειας της Apple το ειπε και ο Μπαμπης που δεν εχει δωσει στην ζωη του πανω απο 100 ευρω για κινητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξερουν αυτοι ,θυματα ειναι ολη της αισχοκερδειας της Apple το ειπε και ο Μπαμπης που δεν εχει δωσει στην ζωη του πανω απο 100 ευρω για κινητο . Εμένα μου έχω δώσει λεφτά για 6 iPhone, 3 iPad, 3 Apple TV, 2 iPod, Apple Watch και Mac μου επιτρέπεις να το λέω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου έχω δώσει λεφτά για 6 iPhone, 3 iPad, 3 Apple TV, 2 iPod, Apple Watch και Mac μου επιτρέπεις να το λέω; Εσυ εισαι σε αλλη κατηγορια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μου έχω δώσει λεφτά για 6 iPhone, 3 iPad, 3 Apple TV, 2 iPod, Apple Watch και Mac μου επιτρέπεις να το λέω; 3 Apple TV? (3 γενιές εννοείς?) ούτε το πιο die-hard αρρωστάκι της Apple , δεν πρέπει να έχει περάσει τρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 3 Apple TV? (3 γενιές εννοείς?) ούτε το πιο die-hard αρρωστάκι της Apple , δεν πρέπει να έχει περάσει τρία Apple TV 2 720p Jailbroken > Apple TV 3 1080p > Apple TV 4 που χρησιμοποιώ τώρα. Γιατί αρρωστάκι; Το ένα πρόσφερε 1080p και το τελευταίο AppStore και παραπάνω Features από το παλιό το 3άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakfot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Apple TV 2 720p Jailbroken > Apple TV 3 1080p > Apple TV 4 που χρησιμοποιώ τώρα. Γιατί αρρωστάκι; Το ένα πρόσφερε 1080p και το τελευταίο AppStore και παραπάνω Features από το παλιό το 3άρι. πω πω εγώ με πολλές επιφυλάξεις αγόρασα το 4άρι, και αυτό γιατί το ήθελα για το Homekit στο σπίτι εννοώντας πως προφανώς και υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην αγορά (Amazon Fire - Roku etc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 πω πω εγώ με πολλές επιφυλάξεις αγόρασα το 4άρι, και αυτό γιατί το ήθελα για το Homekit στο σπίτι εννοώντας πως προφανώς και υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην αγορά (Amazon Fire - Roku etc) Κοίτα να δεις, αν σήμερα αγόραζα Smart Box, θα αγόραζα το καινούργιο Fire 4K στα 79€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Κοίτα να δεις, αν σήμερα αγόραζα Smart Box, θα αγόραζα το καινούργιο Fire 4K στα 79€. Οπότε εγώ που έχω το apple tv 4 και δίπλα του το Nvidia Shield Tv μάλλον το τερμάτισα περισσότερο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Οπότε εγώ που έχω το apple tv 4 και δίπλα του το Nvidia Shield Tv Διπλα απο το πιατακι με την τρουφα ειναι? Πολυτελης διαβιωση, σταματα εδω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Απατη παει ,αποτυχημενα ,υπερκοστολογημενα προιοντα ,παρωχημενη τεχνολογια ,απο τοτε που εφυγε ο Jobs δεν εχει σηκωσει κεφαλι ... Site: Applemarket cap hits $900 billion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Διπλα απο το πιατακι με την τρουφα ειναι? Πολυτελης διαβιωση, σταματα εδω, Χθες έφαγα γίγαντες με λουκάνικο για να εξιλεωθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Απατη παει ,αποτυχημενα ,υπερκοστολογημενα προιοντα ,παρωχημενη τεχνολογια ,απο τοτε που εφυγε ο Jobs δεν εχει σηκωσει κεφαλι ... Site: Applemarket cap hits $900 billion Πάλι καλά που έχει και εσένα να την βοηθήσεις να φτάσει το ένα τρις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Χθες έφαγα γίγαντες με λουκάνικο για να εξιλεωθώ... Θα το αναφερω στην επιτροπη αγωνα, αν τα φασολια εβρασαν σε νερο απο το Βολγα θα ληφθει ως ελαφρυντικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πάλι καλά που έχει και εσένα να την βοηθήσεις να φτάσει το ένα τρις. Είναι θέμα χρόνου να το φτάσει αν κρίνω απο τις πωλήσεις του Χ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Είναι θέμα χρόνου να το φτάσει αν κρίνω απο τις πωλήσεις του Χ... Μόλις το φτάσει τι θα μας δώσει έκπτωση ή μπρελόκ δώρο για το κέρδος που της προσφέραμε τόσα χρόνια; και χαίρονται μερικοί εδώ με τα κέρδη της εταιρίας; Εντάξει τους μετόχους τους καταλαβαίνω, οι υπόλοιποι τι όφελος έχουν και μην μου πεις για τον φούρναρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα