Προς το περιεχόμενο

Πολύ δυνατή εκκίνηση προπαραγγελιών του iPhone X και στη χώρα μας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Βελτιωνεσαι: απο το 'κατα πασα πιθανοτητα' πηγες τωρα στο 50-50.

Δεν είναι σημαντική μια πιθανότητα κοντά στο 50%? Που θα βρεις καλύτερη? :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρείτε μου τώρα 2 Χ 64gb space gray γιατί έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι! (σφραγιστά γιατί πρέπει να μυρίσω πρώτος το κουτί όταν βγάλω το σελοφάν).  :ph34r:

Τι σου ειναι η ακριβεια:

να παιρνεις καινουριο κινητο με 30+% υψηλοτερη τιμη που εχει μιση χωρητικοτητα(και που οριακα σου φθανει) απο το προηγουμενο.

-----

Δεν είναι σημαντική μια πιθανότητα κοντά στο 50%? Που θα βρεις καλύτερη? :)

Κανεις το κλασσικο σου παιχνιδι με τις λεξεις.

Δεν αναφερθηκες ποτε με την λεξη σημαντικη, αλλα 'κατα πασα πιθανοτητα'.

Αλλα και να παιξουμε το παιχνιδι με τις λεξεις σου:

Εδω ειμαστε και θα δουμε αν το s9 θα θα βγει παρομοια εποχη που βγηκε το s7(ανακοινωση Φεβρουαριος, διαθεση Μαρτιος) ή το s8(ανακοινωση Μαρτιος, διαθεση Απριλιος). Εγω λεω πως ναι, εσυ λες πως θα βγει νωριτερα.

• Like 1

• Super Moderators

Τι σου ειναι η ακριβεια:

να παιρνεις καινουριο κινητο με 30+% υψηλοτερη τιμη που εχει μιση χωρητικοτητα(και που οριακα σου φθανει) απο το προηγουμενο.

-----

Μετά τη συστηματική χρήση του icloud και το extra storage που πληρώνω και με αρκετές άχρηστες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου, αυτή τη στιγμή στο 128  μου έχω ελεύθερα 85+ gb, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω παραπάνω τα 256 παρόλο που σαν τιμή per/gb φαίνεται πως συμφέρει (ενώ θα μου είναι άχρηστο). Απλή λογική! :P 

Μετά τη συστηματική χρήση του icloud και το extra storage που πληρώνω και με αρκετές άχρηστες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου, αυτή τη στιγμή στο 128  μου έχω ελεύθερα 85+ gb, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω παραπάνω τα 256 παρόλο που σαν τιμή per/gb φαίνεται πως συμφέρει (ενώ θα μου είναι άχρηστο). Απλή λογική! :P

Μια χαρα και σε εμενα τα 64gb ειναι αρκετα, αλλα νομιζα πως τα 64gb ηταν οριακα για εσενα.

Κατι μου λεει πως αλλαξες αποψη για το ποσο οριακα ειναι λογω αλλων λογων.

Γιατί ακριβώς εκεί με οδηγεί η apple. Τα 64 είναι οριακά μια χαρά ενώ τα 128 είναι super. Το icloud είναι μια χαρά όταν κάνεις κανονική χρήση και υπάρχει και χρόνος να κάνεις sync. Αν βγάζεις άπειρα videos σε πολύ καλή ανάλυση, το icloud θέλει χρόνο με τις ταχύτητες που έχουμε στην Ελλάδα. Αν δεν έχω λοιπόν επιλογή για 128 θα πάω στα 256. Άσχετα που  δεν θα τα γεμίσω ποτέ. Είναι και ψυχολογικό...  

• Super Moderators

Μια χαρα και σε εμενα τα 64gb ειναι αρκετα, αλλα νομιζα πως τα 64gb ηταν οριακα για εσενα.

Κατι μου λεει πως αλλαξες αποψη για το ποσο οριακα ειναι λογω αλλων λογων.

Όχι, απλά αντί να προσέχεις αυτά που σου γράφουμε τώρα, προτιμάς να πας πρώτα και να ψάχνεις στα παλιά, πάλι γιατί σε βολεύει να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα.

Δεν θα στο εξηγήσω όμως πάλι, θα σε αφήσω να διαβάσεις ξανά αυτό που έγραψα και ...όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :)

Το bandwidth μου πάντως έχει τριπλασιαστεί τους τελευταίους 2 μήνες τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο, οπότε δεν με απασχολεί ο χρόνος για να γίνει το upload. Δες το σαν μια πιο αποδοτική χρήση του icloud. 

Όχι, απλά αντί να προσέχεις αυτά που σου γράφουμε τώρα, προτιμάς να πας πρώτα και να ψάχνεις στα παλιά, πάλι γιατί σε βολεύει να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα.

Δεν θα στο εξηγήσω όμως πάλι, θα σε αφήσω να διαβάσεις ξανά αυτό που έγραψα και ...όποιος κατάλαβε κατάλαβε! :)

Συζητηση κανουμε(και εμενα οπως σου ειπα μου αρκουν τα 64gb) και κατανοω οτι μπορεις καλλιστα να αλλαξες γνωμη. Θεμιτο ειναι, αυτο ελειπε να ειχαμε παντα την ιδια γνωμη. Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι ακαιρα και τα γραφεις για τους δικους σου λογους.

Το bandwidth μου πάντως έχει τριπλασιαστεί τους τελευταίους 2 μήνες τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο, οπότε δεν με απασχολεί ο χρόνος για να γίνει το upload. Δες το σαν μια πιο αποδοτική χρήση του icloud. 

Μια χαρα!

• Super Moderators

Συζητηση κανουμε(και εμενα οπως σου ειπα μου αρκουν τα 64gb) και κατανοω οτι μπορεις καλλιστα να αλλαξες γνωμη. Θεμιτο ειναι, αυτο ελλειπε να ειχαμε παντα την ιδια γνωμη. Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι ακαιρα και τα γραφεις για τους δικους σου λογους.

Τα 64 δεν μου αρκούσαν όσο το upload μου ήταν στα ...0.8! Οπότε άφηνα τα πάντα στη συσκευή και κάθε 4-5 μήνες καθόμουν κι έκανα εκκαθάριση. Τώρα δεν με απασχολεί μιας και κάνει upload σχεδόν συνεχώς (το πρωί στο γραφείο και το βράδυ στο σπίτι). Άρα αν θα έχω διαθέσιμα 15-20gb στο νέο τηλέφωνο, εκτιμώ πως είναι μια χαρά για τις ημερήσιες ανάγκες (video/φωτό κλπ). Τα 200 ευρώ μπορεί να γίνουν ...αξεσουάρ! 

Καταλαβαίνεις όμως πως αν σήμερα μου πουν πως καπου ειναι διαθεσιμο ένα μαυρο στα 256 και στην κανονική του τιμή, θα πάω τρέχοντας... :P

• Like 2

Καταλαβαίνεις όμως πως αν σήμερα μου πουν πως καπου ειναι διαθεσιμο ένα μαυρο στα 256 και στην κανονική του τιμή, θα πάω τρέχοντας... :P

Επρεπε να το ελεγες να επαιρνα 1 ακομα. ;)

• Super Moderators

Επρεπε να το ελεγες να επαιρνα 1 ακομα. ;)

Έχω μια ελπίδα για αύριο... Που στο καλό τα βρήκες εσύ διαθέσιμα?

50-50, σιγά τις πιθανότητες για να προσφέρουν έκπληξη! :P

Βρείτε μου τώρα 2 Χ 64gb space gray γιατί έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι! (σφραγιστά γιατί πρέπει να μυρίσω πρώτος το κουτί όταν βγάλω το σελοφάν).  :ph34r:

Πριν απο λιγο ηρθε και το 2ο,  με courier.... (256gb space gray και αυτο)   :-D please don't kill me....

Τι το κανες spoiler ρε φιλε ; Για να μην το δουμε εμεις τα φτωχαδακια ;

Δεν πειραζει καλοριζικο εισαι τυχερος που το πηρες τουχαλιστον και το βρηκες διαθεσιμο. Εγω ειμαι στο βαρυ "περιμενε" μπας και το ξανα φερουν στην Κυπρο για να το παρω.

Aπλα για να κανω tease τον Φωτη.... :P (for fun of course. :) )

Oσο για το τυχερος που το βρηκα διαθεσιμο, η απαντηση βρισκεται στο παρακατω spoiler....  :-)

Tην προηγουμενη Δευτερα ειχε -μονο για τους κατοχους του iphone upgrade program- να γινεις pre approved, για την Friday που ανοιγαν τα pre order.... οποτε αναμενω την ερχομενη Friday να μου το εχουν ετοιμο.  :-) 

• Like 3

"Tην προηγουμενη Δευτερα ειχε -μονο για τους κατοχους του iphone upgrade program- να γινεις pre approved, για την Friday που ανοιγαν τα pre order.... οποτε αναμενω την ερχομενη Friday να μου το εχουν ετοιμο.  :-)"

Στειλε 2-3 υπηρετες με την Bentley να στο φερουν τωρα, ακου Παρασκευη, παρ' τους  τηλεφωνο and cuss 'em out right now!

"Tην προηγουμενη Δευτερα ειχε -μονο για τους κατοχους του iphone upgrade program- να γινεις pre approved, για την Friday που ανοιγαν τα pre order.... οποτε αναμενω την ερχομενη Friday να μου το εχουν ετοιμο.  :-)"

Στειλε 2-3 υπηρετες με την Bentley να στο φερουν τωρα, ακου Παρασκευη, παρ' τους  τηλεφωνο and cuss 'em out right now!

Tα εφεραν ηδη.... :P  :-D

Είναι η γνωστή τακτική των quotes που είναι σκόπιμα απομονωμένα από τις συνολικές συζητήσεις γιατί έτσι νομίζει πως κάνει εντυπωση. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι να χάνει ο άλλος το ενδιαφέρον για μια σοβαρή συζήτηση. :)

Narcissistic Personality Disorder λέγεται, καθότι του αρέσει και η ψυχολογία του φίλου haha

στο προκείμενο τώρα, αν καταφέρουν Note 8 + S8 να ματσάρουν τα sales του X, κωλοτούμπες θα κάνουν οι μαρκετίστες και προύχοντες της σαμσουνγκ

μόνο barrier η κάλυψη της ζήτησης αλλά θα ισίωσει και αυτό που θα πάει

• Super Moderators

Πριν απο λιγο ηρθε και το 2ο,  με courier.... (256gb space gray και αυτο)   :-D please don't kill me....

Εντάξει, θα σε bannarω... :P

Τελικά πως σου φαίνεται μία μέρα μετά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...