Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σορι για το μικρό τρολάρισμα αλλά είναι χιλέριους Αν η samsung φρόντιζε να κάνει τις συσκευές της τόσο καλές όσο τα σποτάκια της, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα για όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αν η samsung φρόντιζε να κάνει τις συσκευές της τόσο καλές όσο τα σποτάκια της, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα για όλους! Χαμόγελα και λίγο, όλη σου η ζωή ένα τηλέφωνο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σορι για το μικρό τρολάρισμα αλλά είναι χιλέριους Αν η samsung φρόντιζε να κάνει τις συσκευές της τόσο καλές όσο τα σποτάκια της, θα ήταν όλα πολύ καλύτερα για όλους! Ειναι σποτακι της samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ειναι σποτακι της samsung? https://9to5mac.com/2017/11/05/iphone-x-samsung-ad-notch-more/ Χαμόγελα και λίγο, όλη σου η ζωή ένα τηλέφωνο είναι? Μα για καλό το έγραψα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 https://9to5mac.com/2017/11/05/iphone-x-samsung-ad-notch-more/ Μα για καλό το έγραψα! Μόλις είδα την διαφήμιση, αν και ποτέ δεν έβρισκα τις διαφημίσεις της Samsung καλές, στο σημείο με τους αντάπτορες δεν κρατήθηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 https://9to5mac.com/2017/11/05/iphone-x-samsung-ad-notch-more/ Παλι καλα, δεν ειναι πραγματικος ο τυπος με κουρεμα α λα notch! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε, τόλμησε και έβαλε και το 2016 μέσα που αν έβγαζε διαφήμιση η Apple θα χρειαζόταν τις πυροσβεστικές και αεροπορικές υπηρεσίες των μισών χωρών του πλανήτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε, τόλμησε και έβαλε και το 2016 μέσα που αν έβγαζε διαφήμιση η Apple θα χρειαζόταν τις πυροσβεστικές και αεροπορικές υπηρεσίες των μισών χωρών του πλανήτη? Αυτή η διαφήμιση απευθύνεται στο κοινό της και μόνο για να νιώσουν κάπως καλύτερα με τον πανικό που επικρατεί με το Χ. Δεν την έκαναν για να πείσουν τους αναποφάσιστους ή το κοινό της apple! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αυτή η διαφήμιση απευθύνεται στο κοινό της και μόνο για να νιώσουν κάπως καλύτερα με τον πανικό που επικρατεί με το Χ. Δεν την έκαναν για να πείσουν τους αναποφάσιστους ή το κοινό της apple! Καλά χαλάρωσε λίγο, άκου εκεί πανικό που επικρατεί για να νιώσουν καλύτερα. Ωραίο κινητό αλλά δεν βλέπω να έχει κάτι το Must Have που στον ανταγωνισμό δεν θα βρεις, μην μου πεις iOS vs Android γιατί είναι όπως πάντα θέμα προτίμησης του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά χαλάρωσε λίγο, άκου εκεί πανικό που επικρατεί για να νιώσουν καλύτερα. Ωραίο κινητό αλλά δεν βλέπω να έχει κάτι το Must Have που στον ανταγωνισμό δεν θα βρεις, μην μου πεις iOS vs Android γιατί είναι όπως πάντα θέμα προτίμησης του καθενός. Άλλο είναι το θέμα εδώ. Εγώ αν είχα βγάλει κινητό που εκρήγνυται, θα έβγαζα διαφήμιση για να πείσω τους πελάτες μου ότι δεν εκρήγνυται πλέον ούτε πρόκειται να ξαναεκραγεί μελλοντικά, δεν θα κατηγορούσα το αντίπαλο δέος για έλλειψη jack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Άλλο είναι το θέμα εδώ. Εγώ αν είχα βγάλει κινητό που εκρήγνυται, θα έβγαζα διαφήμιση για να πείσω τους πελάτες μου ότι δεν εκρήγνυται πλέον ούτε πρόκειται να ξαναεκραγεί μελλοντικά, δεν θα κατηγορούσα το αντίπαλο δέος για έλλειψη jack Αλίμονο ποτέ δεν μου άρεσαν οι διαφημίσεις της Samsung όταν κατηγορούν τον αντίπαλο, όπως δεν μου άρεσαν στο παρελθόν οι διαφημίσεις Mac vs PC ή οι αντίστοιχες της Microsoft vs iPhone/Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ...για έλλειψη jack Για ποιά έλλειψη μιλάμε...; (περιλαμβάνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ανησυχώ γιατί δε βλέπω κάποιο μεγάλο σκάνδαλο να σκάει σχετικά με το X. Κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, bug, οτιδήποτε. Ίσως πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Καλά χαλάρωσε λίγο, άκου εκεί πανικό που επικρατεί για να νιώσουν καλύτερα. Ωραίο κινητό αλλά δεν βλέπω να έχει κάτι το Must Have που στον ανταγωνισμό δεν θα βρεις, μην μου πεις iOS vs Android γιατί είναι όπως πάντα θέμα προτίμησης του καθενός. Έχεις μια συσκευή (Χ) που πουλάει σαν τρελή και θα συνεχίσει να πουλάει για πολλούς μήνες, ενώ ταυτόχρονα η τιμή της είναι στο Θεό. Είναι λογικό να επικρατεί πανικός μιας και οι πωλήσεις στον ανταγωνισμό θα πέσουν (πόσο μάλλον στη samsung). Το σποτάκι λοιπόν αυτό ικανοποιεί μόνο τα αφτιά και τα μάτια του κοινού της και κανέναν άλλο. Γι'αυτό και θα δεις σύντομα "διαρροές" σχετικά με το S9 κλπ κλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Περι των διαφημισεων της samsung: μπορει σε καποιον να αρεσουν και σε καποιον να μην αρεσουν. Η apple παντως τις ζηλευε και προσπαθουσε να κανει διαφημισεις που να ειχαν παρομοιο αντικτυπο, χωρις ομως να τα καταφερει. .... Γι'αυτό και θα δεις σύντομα "διαρροές" σχετικά με το S9 κλπ κλπ... No shit Sherlock! Καθε χρονο αρχιζουν οι "διαρροες" λιγους μηνες πριν διατεθει το καινουριο galaxy s στην αγορα. Παρομοιες με τις "διαρροες" της apple οταν βγαζουν οι ανταγωνιστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα