Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Πολιτισμός... Όχι όπως εδώ! Με γειες! Thanks monsieur Τη βγάζεις δεν τη βγάζεις την ημέρα με τις κατάρες που έχεις φάει. Εχουμε ακουσει και χειροτερα στα pm εδω μεσα, οποτε no worries..... Δεν περίμενα σε ουρά για να το παρω για κανενα λόγο. Όχι 2.5 ώρες, ουτε μισή Με γεια una !! Thank you.... Τελευταια φορα που εκατσα για apple product στην σειρα ηταν June 2007 οταν ειχε βγει το 2G (5-6hours ) Μεγειά unabomber, να το χαρείς! Τhanks mate. Πω πω 2.5 ώρες σε ουρά έχω να περιμένω από τα 18 μου στον ΟΑΕΔ, αλλά τότε ήταν να πάρω λεφτά , όχι να δώσω . Καλοδουλεφτο Eνταξει, με παρεα ημουν, πλακα ειχε, ουτε που καταλαβαμε πως περασε η ωρα. Και τα shakes ηπιαμε και τα cronuts φαγαμε ..και το mobile πηραμε! ps: Φωτη, σε περιπτωση που επεζησες απο το προηγουμενο spoiler μην ανοιξεις το επομενο.... Mε το site της καρδιας μας..... To μονο που δεν μου αρεσε και πολυ, (αν και το γνωριζαμε εκ των προτερων) ειναι τα bars στο vertical view..... Το multitasking του παντως ειναι flawless...... (μεχρι να συνηθισεις το σημειο που πρεπει να κανεις swipe... ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γιατί; Γιατί με κάθε κλικ χρεώνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Γιατί με κάθε κλικ χρεώνονται. Ναι το ξέρω αυτό και το κατάλαβα, αλλά ρωτάω γιατί να το κάνεις; Τι κακό κάνανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ναι το ξέρω αυτό και το κατάλαβα, αλλά ρωτάω γιατί να το κάνεις; Τι κακό κάνανε; Τίποτα. Ούτε και γω κανω κάτι κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα. Ούτε και γω κανω κάτι κακό. Κακό κυριολεκτικά δεν κάνεις οκ, κάνεις μια ζημιά χωρίς λόγο. Είναι κάπως εκδικητικό. Επειδή έχουν το τηλέφωνο και δεν το πουλάνε όσο έξω ή όσο θα έχει όταν είναι διαθέσιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Κακό κυριολεκτικά δεν κάνεις οκ, κάνεις μια ζημιά χωρίς λόγο. Είναι κάπως εκδικητικό. Επειδή έχουν το τηλέφωνο και δεν το πουλάνε όσο έξω ή όσο θα έχει όταν είναι διαθέσιμο; Η "ζημιά" είναι αντίστοιχη με τα 400 επιπλέον που μου ζηταει στην κανονική του τιμή. Άρα είμαστε πατσι στην ελεύθερη αγορά που ζούμε. Η πραγματική τους ζημιά όμως θα είναι το γεγονός πως τα καταστήματα αυτά έχουν μπει στη μαύρη λίστα μου και δεν θα με ξαναδουν σαν πελάτη (έχω ψωνίσει από αυτά). Το να ήταν ιδιώτης που έβαλε αγγελία, το καταλαβαίνω να το πουλάει όσο θέλει. Ένα κατάστημα όμως που σεβέται τους πελάτες του απαιτώντας αντίστοιχο σεβασμο, όχι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Η "ζημιά" είναι αντίστοιχη με τα 400 επιπλέον που μου ζηταει στην κανονική του τιμή. Άρα είμαστε πατσι στην ελεύθερη αγορά που ζούμε. Η πραγματική τους ζημιά όμως θα είναι το γεγονός πως τα καταστήματα αυτά έχουν μπει στη μαύρη λίστα μου και δεν θα με ξαναδουν σαν πελάτη (έχω ψωνίσει από αυτά). Το να ήταν ιδιώτης που έβαλε αγγελία, το καταλαβαίνω να το πουλάει όσο θέλει. Ένα κατάστημα όμως που σεβέται τους πελάτες του απαιτώντας αντίστοιχο σεβασμο, όχι! Οκ το βλέπουμε λίγο αλλιώς. Από τη στιγμή που λογικά το αγόρασε απ'έξω στην κανονική του τιμή δεν μπορεί να το βάλει στην τιμή που το αγόρασε. Επίσης μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι πουλάει ένα είδος πολυτελείας που δεν το έχει κάποιο άλλο μαγαζί στην Ελλάδα και να το χρεώσει παραπάνω. Αυτά για μαύρη λίστα δεν ξέρω πόσο τηρούνται και ισχύουν. Μπορεί για σένα να ισχύουν οκ, αλλά για τους περισσότερους παίζει ρόλο απλά το συμφέρον. Αν το ίδιο μαγαζί βάλει σε ένα μήνα το iphone x 500€ πχ να δούμε πόσοι δεν θα το πάρουν επειδή έχουν το μαγαζί σε μαύρη λίστα (όπως συμβαίνει και με άλλα μαγαζιά για συνθήκες εργασίας κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οκ το βλέπουμε λίγο αλλιώς. Από τη στιγμή που λογικά το αγόρασε απ'έξω στην κανονική του τιμή δεν μπορεί να το βάλει στην τιμή που το αγόρασε. Επίσης μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι πουλάει ένα είδος πολυτελείας που δεν το έχει κάποιο άλλο μαγαζί στην Ελλάδα και να το χρεώσει παραπάνω. Αυτά για μαύρη λίστα δεν ξέρω πόσο τηρούνται και ισχύουν. Μπορεί για σένα να ισχύουν οκ, αλλά για τους περισσότερους παίζει ρόλο απλά το συμφέρον. Αν το ίδιο μαγαζί βάλει σε ένα μήνα το iphone x 500€ πχ να δούμε πόσοι δεν θα το πάρουν επειδή έχουν το μαγαζί σε μαύρη λίστα (όπως συμβαίνει και με άλλα μαγαζιά για συνθήκες εργασίας κλπ). Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι καταναλωτές, αλλά εγώ όταν βάζω κάτι στη μαύρη λίστα μου μένει εκεί για πάντα είτε με συμφέρει είτε όχι. Η αισχροκέρδεια με ενοχλούσε ανέκαθεν και ενώ δεν είναι κάτι παράνομο, το "πολεμάω" όπως εγώ νομίζω καλύτερα. Με τη δικιά μου λογική, αν είχα στα χέρια μου ένα Χ σήμερα και δεν το ήθελα για μένα, δεν θα το πουλούσα σε καμία περίπτωση σε μια τιμη μεγαλύτερη από την τρέχουσα στην αγορά. Σαν original gadgetακιας καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη κάποιου να βρει στην αγορά την αγαπημένη του συσκευή την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, αλλά δεν θα εκμεταλλευομουν αυτή την κατάσταση για να κερδίσω περισσότερα. Θα μπορούσα να δεχτώ μια αύξηση στην τιμή κατά 50 άντε 100 ευρώ, αλλά 400+ είναι τουλάχιστον τραγικό και αστείο. Πόσο μάλλον απο καταστήματα που παρουσιάζονται σαν ειδικοί στα προϊόντα της apple που μας φροντίζουν ώστε να βρίσκουμε τις αγάπημενες μας συσκευές... Προσωπικά έχει τύχει να θέλω να πουλήσω συσκευές που είχα αποκτήσει σε σημαντικά μικρότερη τιμή απο την τρέχουσα της αγοράς (από επιδότηση, ειδική εταιρική έκπτωση, κλπ κλπ) και να την πουλήσω σε τιμη ανάλογη με αυτή που πλήρωσα. Θα μου πεις "είσαι χαζός"? Θα σου πω "πιθανόν" αλλά τουλάχιστον εγώ νιώθω καλά με αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι καταναλωτές, αλλά εγώ όταν βάζω κάτι στη μαύρη λίστα μου μένει εκεί για πάντα είτε με συμφέρει είτε όχι. Η αισχροκέρδεια με ενοχλούσε ανέκαθεν και ενώ δεν είναι κάτι παράνομο, το "πολεμάω" όπως εγώ νομίζω καλύτερα. Με τη δικιά μου λογική, αν είχα στα χέρια μου ένα Χ σήμερα και δεν το ήθελα για μένα, δεν θα το πουλούσα σε καμία περίπτωση σε μια τιμη μεγαλύτερη από την τρέχουσα στην αγορά. Σαν original gadgetακιας καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη κάποιου να βρει στην αγορά την αγαπημένη του συσκευή την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, αλλά δεν θα εκμεταλλευομουν αυτή την κατάσταση για να κερδίσω περισσότερα. Θα μπορούσα να δεχτώ μια αύξηση στην τιμή κατά 50 άντε 100 ευρώ, αλλά 400+ είναι τουλάχιστον τραγικό και αστείο. Πόσο μάλλον απο καταστήματα που παρουσιάζονται σαν ειδικοί στα προϊόντα της apple που μας φροντίζουν ώστε να βρίσκουμε τις αγάπημενες μας συσκευές... Προσωπικά έχει τύχει να θέλω να πουλήσω συσκευές που είχα αποκτήσει σε σημαντικά μικρότερη τιμή απο την τρέχουσα της αγοράς (από επιδότηση, ειδική εταιρική έκπτωση, κλπ κλπ) και να την πουλήσω σε τιμη ανάλογη με αυτή που πλήρωσα. Θα μου πεις "είσαι χαζός"? Θα σου πω "πιθανόν" αλλά τουλάχιστον εγώ νιώθω καλά με αυτό. Θεωρητικά και «ηθικά» ας το πούμε η δικιά σου στάση είναι πιο σωστή, απλά όταν μιλάμε για είδη πολυτελείας και συλλεκτικά προσωπικά δεν με ενοχλεί και η άλλη στάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οποιος μπλεκει την ηθικη κλπ στην αγορα συνήθως το κανει απο υποσυνειδητο εγωισμο: για να ικανοποιησει την υποσυνειδητη αναγκη του να δειξει οτι εχει καποιο ηθικο πλεονέκτημα ή απλα να νιωσει καλύτερα. Οσον αφορα τα μαγαζια που πουλάνε με 400€ καπελο(οχι κερδος, γιατι σαν μικρα μαγαζια λογικα τα αγορασαν γυρω στα 1200€ με προσωπικο ταξιδι στο εξωτερικό κλπ), το βρισκω σχεδον πιο τιμιο απο τα μεγαλα καταστηματα που πουλανε με κερδος 100-200€ ενω δεν χρειαστηκαν να κανουν τιποτα και απλα τους εδωσε μερικα επισημα κομματια η apple(αρα μηδεν κοστος και ρισκο να το προμηθευθουν). Τα περι μαυρης λιστας ακούγονται αστεία, γιατι αυτοι που μιλανε για μαυρη λιστα θα ήταν οι πρωτοι που αυριο Δευτέρα θα ετρεχαν σε τετοια μαγαζια αν αυτα προσφεραν το κινητο αμεσα διαθέσιμο σε τιμη χαμηλοτερη της αγορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Οποιος μπλεκει την ηθικη κλπ στην αγορα συνήθως το κανει απο υποσυνειδητο εγωισμο: για να ικανοποιησει την υποσυνειδητη αναγκη του να δειξει οτι εχει καποιο ηθικο πλεονέκτημα ή απλα να νιωσει καλύτερα. Οσον αφορα τα μαγαζια που πουλάνε με 400€ καπελο(οχι κερδος, γιατι σαν μικρα μαγαζια λογικα τα αγορασαν γυρω στα 1200€ με προσωπικο ταξιδι στο εξωτερικό κλπ), το βρισκω σχεδον πιο τιμιο απο τα μεγαλα καταστηματα που πουλανε με κερδος 100-200€ ενω δεν χρειαστηκαν να κανουν τιποτα και απλα τους εδωσε μερικα επισημα κομματια η apple(αρα μηδεν κοστος και ρισκο να το προμηθευθουν). Τα περι μαυρης λιστας ακούγονται αστεία, γιατι αυτοι που μιλανε για μαυρη λιστα θα ήταν οι πρωτοι που αυριο Δευτέρα θα ετρεχαν σε τετοια μαγαζια αν αυτα προσφεραν το κινητο αμεσα διαθέσιμο σε τιμη χαμηλοτερη της αγορας. Ξεκίνησα να το αναλυω γράφοντας αρκετά αλλά νομίζω πως το πιο απλό είναι να πω απλά: speak for yourself. Εγώ ορίζω τι με ικανοποιεί προσωπικά και με βάση αυτό καθορίζω την όποια στάση μου. Μπορώ να καταλάβω πως οι περισσότεροι σκέφτονται διαφορετικά, αλλά -μεταξυ μας- δεν με ενοχλεί καθόλου. Στα καταστήματα αυτά (3 για την ώρα), δεν θα δώσω ούτε ένα ευρώ ακόμη κι αν αύριο βάλουν το Χ στα 1000 ευρώ (το 256)! Θα τρέξω μόνο σε καταστήματα που θα το έχουν διαθέσιμο σε μια φυσιολογική τιμή (και που δεν θα είναι σε αυτά που έχω αποκλείσει. Και δεν είναι μόνο αυτά τα 3, έχω πολλά στη λίστα μου με διάφορες αφορμές κατά καιρούς. ). BTW το σενάριο "ταξίδεψαν για να το φέρουν μόνοι τους" με κάνει να γελάω εδώ και ώρα! Οι Μάρθες Βούρτση των e-shop στην Ελλάδα... Θεωρητικά και «ηθικά» ας το πούμε η δικιά σου στάση είναι πιο σωστή, απλά όταν μιλάμε για είδη πολυτελείας και συλλεκτικά προσωπικά δεν με ενοχλεί και η άλλη στάση.Δεν διαφωνώ. Περιέγραψα μόνο τη δική μου στάση. Συλλεκτικό πάντως δεν το λες το Χ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δεν διαφωνώ. Περιέγραψα μόνο τη δική μου στάση. Συλλεκτικό πάντως δεν το λες το Χ... Δεν το διευκρίνισα, είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες αυτές που έγραψα. Το x (και το όποιο x) το βάζω στα είδη πολυτελείας, αλλά δεν με ενοχλεί όταν συμβαίνει αυτό και σε συλλεκτικά είδη, αυτό εννοούσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ξεκίνησα να το αναλυω γράφοντας αρκετά αλλά νομίζω πως το πιο απλό είναι να πω απλά: speak for yourself. Εγώ ορίζω τι με ικανοποιεί προσωπικά και με βάση αυτό καθορίζω την όποια στάση μου. Μπορώ να καταλάβω πως οι περισσότεροι σκέφτονται διαφορετικά, αλλά -μεταξυ μας- δεν με ενοχλεί καθόλου. Ακριβως: Οποιος μπλεκει την ηθικη κλπ στην αγορα συνήθως το κανει απο υποσυνειδητο εγωισμο: για να ικανοποιησει την υποσυνειδητη αναγκη του να δειξει οτι εχει καποιο ηθικο πλεονέκτημα ή απλα να νιωσει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο 2.5 ωρες στην queue (αφου γινοταν πανικος) -Ειδα αρκετους να φευγουν με 2-3 συσκευες και να πληρωνουν cash - ηρθε και η δικη μου σειρα..... sooooo....... Φωτη μην ανοιξεις το spoiler.... Τι το κανες spoiler ρε φιλε ; Για να μην το δουμε εμεις τα φτωχαδακια ; Δεν πειραζει καλοριζικο εισαι τυχερος που το πηρες τουχαλιστον και το βρηκες διαθεσιμο. Εγω ειμαι στο βαρυ "περιμενε" μπας και το ξανα φερουν στην Κυπρο για να το παρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μετα απο 2.5 ωρες στην queue (αφου γινοταν πανικος) -Ειδα αρκετους να φευγουν με 2-3 συσκευες και να πληρωνουν cash - ηρθε και η δικη μου σειρα..... sooooo....... Φωτη μην ανοιξεις το spoiler.... Ελειπα σουκου τωρα το ειδα ,με γεια Una πανεμορφο . Ετσι ειναι αν μενεις σε σοβαρη χωρα ,εμεις στην Αφρικη θα περιμενουμε ακομα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα