papp0us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πω πω 2.5 ώρες σε ουρά έχω να περιμένω από τα 18 μου στον ΟΑΕΔ, αλλά τότε ήταν να πάρω λεφτά , όχι να δώσω. Καλοδουλεφτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πιστεύω ότι στα apple stores θα έπρεπε να υπάρχει και private τμήμα για τους καλούς πελάτες να μην περιμένουν, όπως κάνουν οι τράπεζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πω πω 2.5 ώρες σε ουρά έχω να περιμένω από τα 18 μου στον ΟΑΕΔ, αλλά τότε ήταν να πάρω λεφτά , όχι να δώσω . Καλοδουλεφτο Υπάρχουν και χειρότερα, πχ να περιμένεις για τυριά/κρέατα σε μεγάλα supermarket μέσα σε εορταστικές περιόδους. Έχω κλείσει 1 ώρα αναμονή στον ΑΒ μόνο γι' αυτά κι ενώ είναι λιγότερο από τις 2.5 είναι μεγαλύτερο σπάσιμο, μιας και περιμένεις για κάτι τόσο "καθημερινό" όσο τα τυριά/κρέατα... 1st world problem rant... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 2 ώρες στο ταμείο του ΙΚΕΑ Κηφισού. Δεν ξαναπήγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Οι παλιες συνηθειες δεν ξεχνιονται ευκολα,ειδικα οταν αρκετοι περιμενουν στις ουρες για να τα μεταπουλησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Οι παλιες συνηθειες δεν ξεχνιονται ευκολα,ειδικα οταν αρκετοι περιμενουν στις ουρες για να τα μεταπουλησουν https://www.youtube.com/watch?v=J5etXw2ngaE Μεροκάματο 1000$ δεν είναι και άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ολα καλα. 550 δολλάρια για την πλάτη; $550...... 1:20 "I kept half expecting Apple's to move as well, but they'll probably invent that next year" Τους δίκασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 1:20 "I kept half expecting Apple's to move as well, but they'll probably invent that next year" Τους δίκασε. Για τα κινούμενα κύματα; Σοβαρό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Για τα κινούμενα κύματα; Σοβαρό. Αν αυτό κατάλαβες.. . weeeell.. δεκτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Στο σκρουτζ ενα μαγαζι λεει οτι έχει απόθεμα (εχει οντως?) Και το μικρο το εχει 1600€ και το μεγαλο 1740€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Στο σκρουτζ ενα μαγαζι λεει οτι έχει απόθεμα (εχει οντως?) Και το μικρο το εχει 1600€ και το μεγαλο 1740€. Σε τέτοιες τιμές, πιθανότατα έχει οντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 https://twitter.com/SnazzyQ/status/927002329819127808/video/1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Στο σκρουτζ ενα μαγαζι λεει οτι έχει απόθεμα (εχει οντως?) Και το μικρο το εχει 1600€ και το μεγαλο 1740€. Ναι. Και για να τους υποστηρίξουμε πατάμε συνεχώς τα links μέσω του Σκρουτζ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Χαχα μου εκανε εντύπωση η τιμη. Λεω θα τρολλαρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Ναι. Και για να τους υποστηρίξουμε πατάμε συνεχώς τα links μέσω του Σκρουτζ! Γιατί; Πάντα δεν συμβαίνει αυτό τις πρώτες μέρες; Μπορεί κάποιος να το θέλει οπωσδήποτε και να μη τον νοιάζουν τα παραπάνω λεφτά. Άσε που και το μαγαζί θα πήρε κάποια κομμάτια με την official τιμή, άρα πρέπει να τα βάλει παραπάνω για να αξίζει αυτό που έκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα