Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 454
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν έχουν λεφτά, είναι ότι δεν τους αρέσει ρε παιδί μου αυτό το πανέμορφο, πανίσχυρο και εκλεπτυσμένο κόσμημα. Αυτό.

Και εν πάση περιπτώσει, γιατί κανείς να δώσει 1200 ευρώ για μια καρακλειδωμένη συσκευή, όταν μπορεί να κάνει τη δουλειά του με το Turbo-X Α^2 3G Smartphone των 79,90 ευρώ το οποίο προσφέρει 4πύρηνο επεξεργαστή, dual sim, επέκταση μνήμης μέσω sdcard, ξεκλείδωτο bt και ραδιόφωνο;;;;;;

DGuz5gAXYAIsnrD.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Σας αρεσει να κανετε συγκρισεις με συσκευες εως 100 ευρω ,μετα τα 400 χάνεται η μπαλα

Και οκ αντε ευχαριστηθείτε πια και εσεις την oled οθόνη, την ασυρματη και γρήγορη φορτιση( την γρηγορη πρεπει λιγο ακομα να ρην πληρώσετε αλλα σιγα τα αυγα αρχοντες ), εμεις εχει χρονια που την ευχαριστηθηκαμε

• Like 2
Δημοσ.

Οταν πεσει στο 1000αρικο μαλλον θα το τσιμπισω. Δεν τσιγκουνευομαι τα 200, ψυχολογικο ειναι. 1400 εδωσα για macbook οποτε δεν μου καθεται το 1200 για τηλεφωνο. Δεν περιμενω βεβαια κατι διαφορετικο σε εμπειρια χρησης. Απλα apple. Επειδη δεν ειμαι βεβαια και funboy μεχρι τοτε χτυπησα ενα Galaxy S8 γιατι βαρεθηκα 3 χρονια με την ιδια συσκευη στην ουσια (6,6s, 7).

Δημοσ.

Λοιπον μετα  απο εκτεταμενη ερευνα δεν υπαρχει  τιποτα , ηρθε αστεια ποσοτητα και δεν υπαρχει ουτε για δειγμα προς το παρον .

Μετα απο 2.5 ωρες στην queue :shock:  (αφου γινοταν πανικος) -Ειδα αρκετους να φευγουν με 2-3 συσκευες και να πληρωνουν cash  :-D -

ηρθε και η δικη μου σειρα.....

sooooo.......

Φωτη μην ανοιξεις το spoiler.... :P  :-)

38151361681_af147039df_b.jpg

38095717766_a543900ded_b.jpg

• Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μετα απο 2.5 ωρες στην queue :shock:  (αφου γινοταν πανικος) -Ειδα αρκετους να φευγουν με 2-3 συσκευες και να πληρωνουν cash  :-D -

sooooo.......

Πολιτισμός... Όχι όπως εδώ! Με γειες! :)

• Like 3
Δημοσ.

Σας αρεσει να κανετε συγκρισεις με συσκευες εως 100 ευρω ,μετα τα 400 χάνεται η μπαλα

Δεν απειλείται το iPhoneX από τα Android των 400. Τα android των 1.000 απειλούνται! Δεν το είχες σκεφτεί, ε;

sooooo.......

Τη βγάζεις δεν τη βγάζεις την ημέρα με τις κατάρες που έχεις φάει. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Μαλιστα και εμεις ακομα ειμαστε στο περιμενε μεχρι ποτε θα φερουν την επομενη παρτιδα τους στην Κυπρο τουχαλιστον ; Σε ενα μηνα , σε δυο μηνες σε τρεις το χειροτερο ;

image.png
image.png
image.png

Δεν περίμενα σε ουρά για να το παρω για κανενα λόγο. Όχι 2.5 ώρες, ουτε μισή :D

Με γεια una !!

Το ή δεν το πηρες μαργαριταγρ ;

Δημοσ.

sooooo.......

Με γειές με γειές!!!!

Γράψε καμία εντύπωση ! Εμένα με ψιλοκαίει αν το Face ID ακουμπησμένο σε γραφείο σε νορμάλ απόσταση παίζει χωρίς να το σηκώσεις με το χέρι! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...