Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μην μας τρελαινεις και εσυ , ασπρο θα το παρω και εγω παντως για αλλαγη μετα το jet black. Δεν ειναι white, αλλα silver. Tην προηγουμενη Δευτερα ειχε -μονο για τους κατοχους του iphone upgrade program- να γινεις pre approved, για την Friday που ανοιγαν τα pre order.... οποτε αναμενω την ερχομενη Friday να μου το εχουν ετοιμο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Να πω το παραπονο μου: Τωρα που εχουν μικρυνει γενικοτερα τα bezels, τα side bezeles του iPhone μου φαινονται αρκετα μεγαλα και ειναι σαν να φοραει ενα μαυρο bumper: Για μένα ...ευτυχώς που είναι έτσι και δεν θα έχουμε τα προβλήματα όπως με τα edge κλπ που ακουμπούσες την οθόνη κατά λάθος ενώ το κρατούσες. 1
Fotis13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι white, αλλα silver. Tην προηγουμενη Δευτερα ειχε -μονο για τους κατοχους του iphone upgrade program- να γινεις pre approved, για την Friday που ανοιγαν τα pre order.... οποτε αναμενω την ερχομενη Friday να μου το εχουν ετοιμο. Εστω silver ,το θελω πανεμορφο ειναι .Τι να κανω ημουν ατυχος γεννηθηκα στην Αφρικη της Ευρωπης αντι σε καμμια πιο σοβαρη χωρα . 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι white, αλλα silver. Tην προηγουμενη Δευτερα ειχε -μονο για τους κατοχους του iphone upgrade program- να γινεις pre approved, για την Friday που ανοιγαν τα pre order.... οποτε αναμενω την ερχομενη Friday να μου το εχουν ετοιμο. Το silver μου φαίνεται πολύ "γαλακτερό" για τα γούστα μου, οπότε πάω σε μαύρο. Για ψυχολογικούς λόγους θέλω το 256 αν και μου φτάνουν και τα 64 σε σχεση με τη χρήση που κάνω τώρα στο 7plus 128.
Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Για μένα ...ευτυχώς που είναι έτσι και δεν θα έχουμε τα προβλήματα όπως με τα edge κλπ που ακουμπούσες την οθόνη κατά λάθος ενώ το κρατούσες. Τωρα μενει να δουμε και τα drop tests
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τωρα μενει να δουμε και τα drop tests Καλά χ3στηκα για αυτά. Αυτό που με καίει είναι το που θα το βρω... 1
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Άσπρο, μαύρο, bezeles, κλπ. Ποτέ δε με ενδιέφεραν... Βάζω πάντα θήκη κι όταν το δίνω είναι σαν καινούριο και έχω γλιτώσει άγχος (μικρό παιδί στο σπίτι) και χρήματα, γιατί θα πέσει τουλάχιστον μία φορά κάτω. Ξέρω, είναι άσχημο με τη θήκη, αλλά να σας θυμίσω πόσο κάνει μια αλλαγή οθόνης (πέραν του ότι αν ανοιχθεί, μετά βγάζει θέματα) Η λυση ειναι ασφαλεια κινητου. Κοστιζει περι τα 30€/χρονο (οσο περιπου μια επωνυμη θηκη) και "προστατευει" απο καθε ζημια/σπασιμο/βρεξιμο/κλοπη, κατι που δεν κανει μια θηκη. Για μένα ...ευτυχώς που είναι έτσι και δεν θα έχουμε τα προβλήματα όπως με τα edge κλπ που ακουμπούσες την οθόνη κατά λάθος ενώ το κρατούσες. Δεν μιλαω για λυση edge, προσωπικα δεν μου αρεσουν. Αλλα απλα οτι τα πλαγια bezel ειναι μεγαλα και εμφανισιακα μου φαινεται σαν να φορα bumper. Mπορει βεβαια απλα να δημιουργειται αυτη η εντυπωση επειδη εχουν μικρυνει τα πανω-κατω bezel και τωρα φαινονται πιο εντονα το bezel γυρω απο την οθονη. Πχ σε συγκριση με αλλα κινητα που δεν ειναι edge, μου φαινεται το iPhone σαν να φοραει μαυρο bumper γυρω απο την οθονη:
Unabomber Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παντως το Face ID (according to video) πρεπει να ειναι flawless.... Αλλο ενα vid
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Η λυση ειναι ασφαλεια κινητου. Κοστιζει περι τα 30€/χρονο (οσο περιπου μια επωνυμη θηκη) και "προστατευει" απο καθε ζημια/σπασιμο/βρεξιμο/κλοπη, κατι που δεν κανει μια θηκη. Δεν μιλαω για λυση edge, προσωπικα δεν μου αρεσουν. Αλλα απλα οτι τα πλαγια bezel ειναι μεγαλα και εμφανισιακα μου φαινεται σαν να φορα bumper. Mπορει βεβαια απλα να δημιουργειται αυτη η εντυπωση επειδη εχουν μικρυνει τα πανω-κατω bezel και τωρα φαινονται πιο εντονα το bezel γυρω απο την οθονη. Πχ σε συγκριση με αλλα κινητα που δεν ειναι edge, μου φαινεται το iPhone σαν να φοραει μαυρο bumper γυρω απο την οθονη: Πάντως ένας από τους λόγους που θέλω το μαύρο σε σχέση με το silver, είναι το γεγονός πως κοιτάζοντας την οθόνη, στο silver βλέπεις το ασημένιο περίγραμμα που προεξέχει σε άλλο χρώμα σε σχέση με το μαύρο που έχουν τα bezels. Ενώ στο μαύρο που είναι σκούρο το frame, φαίνεται σαν κάτι πιο ενιαίο. Ξέρω ξέρω, είμαι περίεργος... Αλλά θέλω να τα δω και απο κοντά για να είμαι 100% σιγουρος! 1
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πάντως ένας από τους λόγους που θέλω το μαύρο σε σχέση με το silver, είναι το γεγονός πως κοιτάζοντας την οθόνη, στο silver βλέπεις το ασημένιο περίγραμμα που προεξέχει σε άλλο χρώμα σε σχέση με το μαύρο που έχουν τα bezels. Ενώ στο μαύρο που είναι σκούρο το frame, φαίνεται σαν κάτι πιο ενιαίο. Ξέρω ξέρω, είμαι περίεργος... Αλλά θέλω να τα δω και απο κοντά για να είμαι 100% σιγουρος! Ισχυει, το σκουρο frame δενει πιο ομορφα με το μαυρο bezel. 2
papp0us Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή ρε παιδιά με λίγα λόγια, χωρίς Swipe δεν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο; Το Face ID απλά σου επιτρέπει να το ξεκλειδώσεις με Swipe χωρίς κωδικό;
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή ρε παιδιά με λίγα λόγια, χωρίς Swipe δεν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο; Το Face ID απλά σου επιτρέπει να το ξεκλειδώσεις με Swipe χωρίς κωδικό; Ετσι φαινεται, θα γινεται σε 2 σταδια(tap και swipe up) το ξεκλειδωμα, ενω πριν απλα παταγες το home button. Πιο αργο μου φαινεται απο πλευρας usability σε μερικες περιπτωσεις. Θα το δουμε και στην πραξη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ετσι φαινεται, θα γινεται σε 2 σταδια(tap και swipe up) το ξεκλειδωμα, ενω πριν απλα παταγες το home button. Πιο αργο μου φαινεται απο πλευρας usability σε μερικες περιπτωσεις. Θα το δουμε και στην πραξη. Κανονικά θα έπρεπε να είχε επιλογή να σε πάει αυτόματα στο home μετά το ξεκλείδωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα