SpyNick02 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδιά , μια ερώτηση. Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από κινητά και θέλω να αγοράσω ένα οπωσδήποτε , είμαι ανάμεσα στο One plus 5 και στο HTC U11 , έχω ακούσει και για τα 2 κινητά πολύ καλά λόγια μιας και δεν κυμαίνονται πάνω από 600 ευρώ . Τώρα για όσους γνωρίζουν τι θα μου προτείνατε να αγοράσω ; Το θέλω για απλή χρήση...κλήσεις , φωτογραφίες , facebook κλπ όχι για κάτι τρελό ούτε παιχνίδια Μια ακόμη ερώτηση , διάβασα πως σε λίγο καιρό βγαίνει το One Plus 5t γνωρίζει κανείς την ημερομηνία του ;; Ευχαριστώ πολύ
x_vagos_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Είχα και τα δυο. Καλύτερη εμπειρία χρήσης και λιγότερα κολλήματα με το OnePlus. Καλύτερη φωτογραφική με το U11. Είχα πρώτα το U11 και το έδωσα επειδή δεν μου άρεσε το χρώμα (amazing silver που ήταν τελικά... γαλάζιο). Αν το είχα σε μαύρο ίσως το κρατούσα. Το ΟnePlus 5 το έδωσα εν όψει OnePlus 5t, καθώς θα έπεφτε η μεταπωλητική του αξία. Δεν έχουμε ημερομηνία, αλλά λογικά δεν αργεί να βγει. Ίσως έναν δυο μήνες. Υπ' όψιν, για το U11 δεν υπάρχουν πολλές θήκες ή τζαμάκια που να κάθονται σωστά, και αν επιλέξεις τελικά OnePlus 5 να θυμάσαι πως δεν συμπεριλαμβάνονται ακουστικά στη συσκευασία. Επίσης, το U11 δεν έχει θύρα ακουστικών, αλλά usb-c και δίνουν αντάπτορα για κλασσικά ακουστικά. Αυτό συνεπάγεται πως δεν μπορείς να φορτίζεις και να χρησιμοποιείς ακουστικά ταυτόχρονα. Τέλος, το OP5 δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Προσωπικά θα πήγαινα στο U11. edit: Ανακοινώνεται 16 Νοεμβρίου το OP5t, απ' ότι διαβάζω.
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 μιας και δεν κυμαίνονται πάνω από 600 ευρώ . ε? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=htc+u11 Λοιπον τα θετικα του Oneplus5 Χαμηλοτερη τιμη(499 απο το site της Oneplus με δωρεαν μεταφορικα για το 6gb μοντελο) Παραπανω μνημη ram(6/8gb) θυρα ακουστικων Τα θετικα του Htc u11 Καλυτερος ηχος Καλυτερη αναλυση οθονης Καλυτερη καμερα Αδιαβροχο υποστηριξη micro sd Τα βαζεις κατω λοιπον τα παραπανω(τα θετικα του ενος ειναι αρνητικα για το αλλο φυσικα)και διαλεγεις οποιο θελεις μιας και τα δυο σε γενικες γραμμες σε καλυπτουν και με το παραπανω για αυτα που θες.
Thanasis159 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το θέλω για απλή χρήση...κλήσεις , φωτογραφίες , facebook κλπ όχι για κάτι τρελό ούτε παιχνίδια 600 ευρώ για κάτι τέτοιο είναι ίσως overkill, αλλά εσύ ορίζεις το budget. Ανάμεσα στα 2, θα πρότεινα και εγώ το OnePlus λόγω software κυρίως. Και το U11 έχει δυνατά σημεία και σίγουρα υπερτερεί σε ήχο και κάμερα.
SpyNick02 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 ε? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=htc+u11 Λοιπον τα θετικα του Oneplus5 Εντάξει ρε αδερφέ θα δώσω 600 ευρώ για κινητό τα 60 ευρώ με πείραξαν; Το OnePlus δεν είναι πιο γρήγορο από το U11 ;
x_vagos_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Έχουν ίδιο επεξεργαστή και το OP έχει +2gb RAM αλλά δεν είναι δραστικά πιο γρήγορο από το U11. Επίσης το OP5 έχει και λιγότερα pixels για να απεικονίσει στην οθόνη του Γενικά είναι πανομοιότυπη η επίδοσή τους. Κάμερα, ήχος και ανάλυση οθόνης είναι υπέρ του U11. Τιμή, τεχνολογία οθόνης, μπαταρία (οριακά καλύτερη) και γενικότερο snappiness είναι υπέρ του OP5. Άλλο 500 ευρώ, άλλο 660.
SpyNick02 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Αδερφέ μια ακόμη ερώτηση επειδή όπως έχετε καταλάβει είμαι άσχετος Πως γίνεται το U11 να έχει καλύτερη κάμερα με 12mp από το OP5 με 16mp ; 1
x_vagos_x Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μεγαλύτερος αισθητήρας, καλύτερο software, φωτεινότερο διάφραγμα, γρηγορότερο autofocus και οπτική σταθεροποίηση αντί για ηλεκτρονική που έχει το OP5. Στην φωτογραφία δεν είναι μόνο τα mpixels το κριτήριο. Αααααν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στις δυο τρεις πρώτες παραγράφους εδώ, που προσπαθώ να τα εξηγήσω
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει ρε αδερφέ θα δώσω 600 ευρώ για κινητό τα 60 ευρώ με πείραξαν; Το OnePlus δεν είναι πιο γρήγορο από το U11 ; Ναι κοιταξε να δεις αλλο ομως τα 500ευρω του φθηνοτερου oneplus5 και αλλο τα 660+ευρω του htc. Για την χρηση που κανεις παντως οχι το Oneplus δεν ειναι πιο γρηγορο,τουλαχιστον οχι ετσι οπως το εννοεις. Και τα δυο κινητα με ιδιο επεξεργαστη ειναι ουτως ή αλλως και τα σκιν που φορανε στο android δεν διαφερουν και πολυ.
SpyNick02 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ μάγκες για τις απαντήσεις σας
SpyNick02 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 τλκ που κατέληξες? Δεν κατέληξα χαχαχ
ziaba Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 πάντως να ξες κανένα απ τα 2 δεν έχει σέρβις στην Ελλάδα θα πρέπει να φύγει εξω η συσκευή σε περίπτωση στραβής δηλ να υπολογίζεις 2βδομάδες με ενα μήνα χωρίς κινητό
chios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για το oneplus θα έλεγα ότι από θέμα support είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο εντός Ελλάδος πάνω από 10 μέρες δεν θα χρειαστεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα