Zerg13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον χακετ πως κρινετε οτι λειπει τον ειδατε και ποτε; Εγω δεν τον θυμαμαι..Ολο με μια φορμα στον παγκο ηταν απο ραστα παντως εσκιζε. ο λοτζεσκι σας λειπει και ελειψε και σε μας στην κωνσταντινουπολη. Διαμαντακι. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13
moure Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Τον χακετ πως κρινετε οτι λειπει τον ειδατε και ποτε; Εγω δεν τον θυμαμαι..Ολο με μια φορμα στον παγκο ηταν απο ραστα παντως εσκιζε. ο λοτζεσκι σας λειπει και ελειψε και σε μας στην κωνσταντινουπολη. Διαμαντακι. Ο καλός Λοτζεσκι του Ολυμπιακού μου λείπει,ο φετινός Λοτζεσκι του 6 pir (χειρότερο ακόμα και από του Τομπσον )δεν μου λείπει καθόλου.
crom251 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, morpheous είπε Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλα ο μόνος που έχει τραυματισμό που μπορεί να χρεωθεί στο προπονητικό τιμ, είναι ο Ρομπερτς που είχε θλάση! Επισης ο Αγραβανης 100% ευθυνη του team... Επισης ο Μαντζαρης επαιζε στα ορια του τραυματισμου σε καποια παιχνιδια και αποτελει τυχη το γεγονος οτι δεν τραυματιστηκε... Αλλα αν τραυματιζοταν θα ουρλιαζαμε για γκαντεμια! Ο Μιλουτινοφ επισης γυρισε, δεν ξερω και εγω ποσες μερες μετα, την αρχικη εκτιμωμενη επιστροφη.. Ο Σπανουλης ...επεστρεφε καθε βδομαδα για κανενα 2μηνο... Ο Παπαπετρου παλι τα ιδια, στο τσακ σωθηκε ο τραυματισμος... Να μην αρχισουμε να αναφερουμε και παλιοτερες περιπτωσεις... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από crom251
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν εβαλε το 3ποντο στο ΣΕΦ που κλειδωσε το (κρισιμοτατο) διπλο, λιγο -τοσο δα- πρεπει να σου ελειψε κι ας ειχε και -10 pir ΜΟ. Στον ΠΑΟ δεν περιμενουμε να δουμε τον Λοτζεσκι του ΟΣΦΠ σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, διοτι ειμαστε συνηδητοποιημενοι σχετικα με τι μπορει να προσφερει μετα απο τοσο διαστημα απουσιας σε αυτην την ηλικια (χαρακτηριστικο παραδειγμα και ο Γκιστ που περυσι εμοιαζε παλαιμαχος και φετος ειναι εκ των καλυτερων 4ριων της διοργανωσης). Αυτα που κανει λοιπον ειναι υπεραρκετα (σιγουρο και ζεστο χερι, καλες τοποθετησεις στο low post , μπασιματακια, off-ball κινηση και εξαιρετικος χαρακτηρας στα αποδυτηρια). Βασικα το 3ποντο στο ΣΕΦ και η σημασια της συγκεκριμενης νικης που περασε απο το χερι του (και του Λεκαβιτσιους) ειναι αυτα που ζητουσα απο αυτους τους δυο για τον πρωτο γυρο. Ας μου κανουν ενα αντιστοιχο παιχνιδι πχ και στη Ρεαλ κι ας εχουν -30 PIR στα υπολοιπα, εχουν χρονο να προσαρμοστουν και να βελτιωθουν. Ακομα και στην μετρια κατασταση "του 6 pir" δεν παυει να ειναι ενας χρησιμοτατος ρολιστας επιπεδου Ευρωλιγκας που εχει ηδη δοσει νικες στην ομαδα του. Προσωπικα δε ζηταω τιποτε περισσοτερο απο το να μπορει να αγωνιζεται στον ιδιο ρυθμο 15-20 λεπτα ανα αγωνα. Αν και οταν φτασει σε αυτο το επιπεδο η φυσικη του κατασταση εγω θα ειμαι υπερευχαριστημενος απο αυτην την μεταγραφη (ηδη ειμαι δηλαδη, σε σχεση με τις εναλλακτικες που ακουγονταν το καλοκαιρι). Κι ολα ανευ ρισκου, μιας που το κοστος του ειναι πολυ χαμηλο (ποσο σου στοιχιζει ο Τομσον και ποσο μου στοιχιζει ο Λοτζεσκι) ενω ειμαι και εξασφαλισμενος σε περιπτωση που βγαλει προβλημα τραυματισμου. Και φυσικα, ειναι μεγαλη απωλεια και για το σημερινο παιχνιδι (οπως και με τη Φενερ που θα εδινε πολλες λυσεις απο μακρια). Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend 2
moure Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Και ο Αγραβάνης είχε βάλει κρίσιμο τρίποντο στο ΟΑΚΑ τι πάει να πει αυτό? Το ότι είναι ένας χρήσιμος ρολίστας που για τα λεφτά που παίρνει στον ΠΑΟ είναι μια καλή περίπτωση και έχεις πιθανότητες να βελτιωθεί δεν διαφωνώ,αλλά στον Ολυμπιακό ο ρόλος του ήταν διαφορετικός. Τελοσπαντων ματσάκι έχει σήμερα καλύτερα να ασχοληθούμε με αυτό.
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Τι περιθωρια βελτιωσης εχει ο Αγραβανης και τι ο Λοτζεσκι; ΥΓ. Το ποστ μου δεν ειχε ως επιχειρημα το 3ποντο στο ΣΕΦ. Για την ακριβεια αυτη ηταν η μοναδικη χιουμοριστικη γραμμη του ποστ .
kargo130 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ονειρικές διαιτησίες η Φενέρ , σφαξιμο της Εφές Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από kargo130
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στατιστικα ΟΣΦΠ: Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
kargo130 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με τέτοιο ποσοστο στο τρίποντο παράξενο που δεν είμαστε στο -10. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από kargo130
Armored Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να ξεπεταχτεί κάνας Γκάμπριελ στο 2ο γιατί μας κόβω να σερνόμαστε με τόση ενέργεια στην άμυνα. Κόστισε πολύ ο Λοτζέσκι τελικά.. Φοβερή η 5λεπτη διακοπή χωρίς κανένα απολύτως λόγο ενώ έχει πάρει φωτιά το ΟΑΚΑ.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Armored
kargo130 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Η κούραση είναι εμφανής, δεν υπάρχει καθαρό μυαλό.
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ομαδα εκανε μετα κοπων και βασανων ενα ξεσπασμα και αμεσως μετα παρεδωσε πνευμα, ενδειξη οτι δεν ειχαν πνευμονια και υπομονη λογω κουρασης. Ετσι ειναι αυτα οταν ο διοργανωτης σου οριζει 2 απο τα κρισιμοτερα και δυσκολοτερα παιχνιδια της σεζον μεσα στην ιδια εβδομαδα και μαλιστα βαζει δευτερο το εντος εδρας . Οταν στην ΤΣΣΚΑ βαζει πρωτα ενα οικογενειακο διπλο εντος εδρας για προπονηση και μετα την κατεβαζει ξεκουραστη στο ΟΑΚΑ. Σε αντιθεση με ΟΣΦΠ, ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ, Φενερ (ποιους αλλους) που ολοι τους αυτη τη βδομαδα ειχαν ευκολακι (πλην Φενερ) 1ο ματς εντος εδρας για συντηρηση δυναμεων και το 2ο εκτος εδρας για να πανε ξεκουραστες να το χτυπησουν . Τουλαχιστον σημερα ειδαμε 50-50 απο τους διαιτητες. Χωρις σπορια εδρας, αλλα πλεον και το 50-50 ειναι αξιο αναφορας... Πολυ ασχημη η εξελιξη αυτης της εβδομαδας, αλλα εχει παρα πολυ δρομο ακομα η υποθεση 4δα. Χωρις να ειμαι αισιοδοξος λογω της αντιμετωπισης που τυγχανει ο ΠΑΟ απο τη διοργανωτρια, αλλά πιστευω οτι το καλο μπασκετ που παιζει ο Παναθηναικος ακομα και στο ντεφορμαρισμα του, ειναι ικανο να του δωσει θεση στην 4δα. Παρ'ολα αυτα ειναι και διδακτικη αυτη η εβδομαδα για τους ιθυνοντες. Η εικονα του Γκιστ σημερα που δεν ειχε κουραγιο να δωσει ουτε πασα, αλλα και η εικονα της ρακετας μας στην Φενερ, δειχνει για ακομα μια φορα οτι αν θελουμε να εχουμε βλεψεις για Βελιγραδι πρεπει να κλεισει η τρυπα εστω και με ρολιστα. ΥΓ. Τουλαχιστον εξελισονται καλα μεχρι στιγμης τα παιχνιδια σε Μαλαγα και Μπασκονια. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απίστευτο σουτ του Σερχι που τελείωσε το ματς. Με την ανυπαρξία Ντενμοντ, Λεκαβιτσιους και το κενό στο 5 δε βλέπω πως μπορεί να μη κάνει κοιλιά η ομάδα. Εκτός αν ο Καλαθης ξεπεράσει τη λογική ξερω γω και πετάει Νταμπλ Νταμπλ με 30' συμμετοχής ως το τέλος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από margaritagr 1
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι κοιλια; Με Φενερ και ΤΣΣΚΑ παιζαμε αυτη τη βδομαδα. Απο ποτε ειναι δεδομενες οι νικες με αυτες τις 2 ομαδες ωστε να βαφτιζουμε κοιλια (και να κατηγορουμε και παιχτες) το 0/2? Καμια κοιλια ο ΠΑΟ μεχρι στιγμης, με τη Φενερ ειδαμε ολοι τι εγινε και σημερα η κοπωση μετα το εξοντωτικο παιχνιδι της Τουρκιας ηταν εμφανης απο το πρωτο λεπτο. Το 5ρι λειπει, η υπολοιπη ομαδα ειναι εξαιρετικοτατη και δεμενη απο ακρη σε ακρη. Ο Ντενμον βελτιωνεται συνεχως και φυσικα μονο ανυπαρκτος δεν ειναι τον τελευταιο 1,5 μηνα για οποιον καταλαβαινει τι βλεπει. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν αναφέρομαι στις δυο αυτές ήττες. Αυτες ειναι "εντός προγράμματος" Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από margaritagr
Προτεινόμενες αναρτήσεις