xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ο Παο φετος με τις διαιτησιες του Οσφπ ειχε τις απωλειες του Οσφπ σε παικτες, θα ταν εκτος 10αδας. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από xgol 1
coyote2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα το πω σήμερα στη γυναίκα μου με κίνδυνο να μη φάω. Να το πω πριν το ματς του Ολυμπιακού ή μετά? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από coyote2
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, xgol said: Αν ο Παο φετος με τις διαιτησιες του Οσφπ ειχε τις απωλειες του Οσφπ σε παικτες, θα ταν εκτος 10αδας. H κουβεντα (και η ερωτηση) αφορα τη διαιτησια... Στο οτι δε του εχει χαριστει τιποτα του ΟΣΦΠ διαφωνω, αλλα για να μην το παω εκει, απλα σε ρωταω αν ο ΠΑΟ ειχε τις διαιτησιες του ΟΣΦΠ τι θεση θα ηταν τωρα; Γιατι ακομα κι αν παω κοντρα στην αποψη των περισσοτερων αντιπαλων προπονητων που εχεις κερδισει (βαση επισημων δηλωσεων τους) συμφωνωντας πως δεν εχει χαριστει τιποτα στον ΟΣΦΠ, αυτο σημαινει οτι δεν του εχει αφαιρεθει και κατι κιολας... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος. Εχω πει πως ο Παο εχει οντως δικιο να παραπονιεται για καποιες διαιτησίες. Ο Ολυμπιακος σφυριζεται πιο δικαια, αλλά χωρις αβαντα σε καμια περιπτωση. Τα 5-10 αναποδα σφυριγματα που εγω τα βλεπω και στα λεω, εσυ μου λες οτι αν δεν τα χες θα σουν πρωτος ξερω γω. Αυτο το συμπερασμα για μενα είναι αυθαίρετο. Και κανεις δε μπορει να σου πει πως θα εξελιχθει ενα παιχνιδι με ενα διαφορετικό σφυριγμα, εκτος αν ειναι εμπροθεσμο buzzer beater και στο χρεωσουν εκπροθεσμο. Πάντως θα ταν ωραιο για να μην ειστε επιλεκτικα ευαισθητοι, να ειχατε παραδεχθεί τις ευνοικες διαιτησιες που ειχε ο Παο στο ελληνικο πρωταθλημα, αλλά δεν θελω να ανοιξω αυτο το θεμα, βαριέμαι.
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, xgol said: Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος. Εχω πει πως ο Παο εχει οντως δικιο να παραπονιεται για καποιες διαιτησίες. Ο Ολυμπιακος σφυριζεται πιο δικαια, αλλά χωρις αβαντα σε καμια περιπτωση. Τα 5-10 αναποδα σφυριγματα που εγω τα βλεπω και στα λεω, εσυ μου λες οτι αν δεν τα χες θα σουν πρωτος ξερω γω. Αυτο το συμπερασμα για μενα είναι αυθαίρετο. Και κανεις δε μπορει να σου πει πως θα εξελιχθει ενα παιχνιδι με ενα διαφορετικό σφυριγμα, εκτος αν ειναι εμπροθεσμο buzzer beater και στο χρεωσουν εκπροθεσμο. Πάντως θα ταν ωραιο για να μην ειστε επιλεκτικα ευαισθητοι, να ειχατε παραδεχθεί τις ευνοικες διαιτησιες που ειχε ο Παο στο ελληνικο πρωταθλημα, αλλά δεν θελω να ανοιξω αυτο το θεμα, βαριέμαι. Δεν κανω κανενα αυθαιρετο συλλογισμο. Με 60-40 διαιτησιες εναντιον μου, θα ειχα παρει το ματς στη Μπασκονια, διοτι το τελευταιο μη σφυριγμα ειναι ο ορισμος του 100-0 aka "εδω μεσα ΘΑ χασεις". Και σιγουρα θα ειχα παρει τουλαχιστον ενα εκ των Ζαλγκιρις-Βαλενθια-Φενερ, ματς που κριθηκαν στις λεπτομερειες και πολλες απο αυτες τις λεπτομερειες αφορουσαν σφυριγματα σαν τα χθεσινα. Αν αυτο το αμφισβητεις μπορω να σου ξεκινησω μια μια τις φασεις που ορισαν την εξελιξη των αγωνων αυτων. Οποτε με διαιτησιες ΟΣΦΠ που κατα τη δικη σου γνωμη ειναι 50-50, δεν ειναι ουτε υπερβολη ουτε αυθαιρετο να πουμε οτι ο ΠΑΟ θα ηταν 1ος στην καταξη. Απλα, δεν πρεπει να ειναι 1ος κι αυτο ειναι ξεκαθαρο. Βασικα, ουτε 4ος πρεπει να ειναι. Διοτι η χθεσινη διαιτησια ηταν για να κλειδωσει η Φενερ 4δα μαζι με ΤΣΣΚΑ-ΟΣΦΠ και να απομεινει η τελευταια εκ των επισημων αγαπημενων της διοργανωσης, η Ρεαλ. Αυτο ειναι ευκολακι. Για το ελληνικο πρωταθλημα η κουβεντα ειναι ασκοπη, γιατι για καθε φαση που θα επικαλεισαι εσυ, εχω κι εγω να επικαλεστω αλλες τοσες, αρχης γενομενης απο τα αδιαμφησβητητα βηματα σε 2 buzzer beater που κριναν τιτλο. Ακομα και για τον περιφημο 3ο τελικο που τον εχετε σημαια, εχω πολλες φασεις που τα σφυριγματα σε κρισιμα σημεια δεν τα λες και υπερ του ΠΑΟ. Οποτε ασε το ελληνικο πρωταθλημα στην ησυχια του καλυτερα γιατι παει την κουβεντα σε αλλα μονοπατια και το τοπικ θα κλειδωθει ανετα και ακοπα. Αλλωστε πολλακις σας εχουμε πιασει σε κρισεις ειλικρινειας που παραδεχεστε οτι πριν το 2012 δεν υπηρχατε παρα τα καμποσα μυρια που πεταγαν οι Αγγελοπουλοι απο δω κι απο κει για το θεαθηναι... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πρωταθλημα με τριποντο βηματα χ2 πηρατε προπερσι, σας πειραζει και η διαιτησια στην Α1, δικη σας ειναι. περσι στον 5ο τελικο ηταν 70% υπερ σας, στο 4ο δεκαλεπτο σταματησαν να σφυριζουν φαουλ εναντιον σας παρολο που γινονταν κατα συρροη...τι αλλο θα ακουσουμε. 2 χρονια ειδες καμια ευαισθησια απο γαβρους; Ειδες κανεναν να παραδεχεται; Ισα ισα γραφουν οτι...σφαζονται και απο πανω. να μην το αναφερεις αν δεν θες να ανοιξεις θεμα. Το γραφω αλλα...δεν θελω να το ανοιξω, δεν παιζει. 14 λεπτά πριν, xgol είπε Νομιζω ειμαι ξεκαθαρος. Εχω πει πως ο Παο εχει οντως δικιο να παραπονιεται για καποιες διαιτησίες. Ο Ολυμπιακος σφυριζεται πιο δικαια, αλλά χωρις αβαντα σε καμια περιπτωση. Τα 5-10 αναποδα σφυριγματα που εγω τα βλεπω και στα λεω, εσυ μου λες οτι αν δεν τα χες θα σουν πρωτος ξερω γω. Αυτο το συμπερασμα για μενα είναι αυθαίρετο. Και κανεις δε μπορει να σου πει πως θα εξελιχθει ενα παιχνιδι με ενα διαφορετικό σφυριγμα, εκτος αν ειναι εμπροθεσμο buzzer beater και στο χρεωσουν εκπροθεσμο. Πάντως θα ταν ωραιο για να μην ειστε επιλεκτικα ευαισθητοι, να ειχατε παραδεχθεί τις ευνοικες διαιτησιες που ειχε ο Παο στο ελληνικο πρωταθλημα, αλλά δεν θελω να ανοιξω αυτο το θεμα, βαριέμαι. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Οχι μην αγχωνεσαι, επιλεγω σε ποιον θα απαντήσω. 1 1
margaritagr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Κουράσατε πολυ. Εκτος ο Μακ Λιν. Αυτή η ομάδα θέλει ευχέλαιο το έχω πει. Ουτε έναν αγνών Α πλήρεις. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ! Και δε μιλάμε για χιαστούς ξερω γω. Αλλα κάθε βδομάδα κι ενα πρόβλημα. Ο άλλος θέριζε προχτές χτύπησε σε μια φάση απο τον Παραχούσκι , βγήκε εξω.Καμία ομάδα δε μπορεί να βρει ρυθμό με συνεχή μπες βγες στο ρόστερ. Αυτα που κάνει ο Ολυμπιακός ειναι θαύματα. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ο Μακλιν παίζει με τέτοιο επιθετικό τρόπο που θα τραυματιζόταν αργα ή γρήγορα. Παίζει με μεγάλη ορμή σαν να έχει πιεί βενζίνη
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερον στατιστικο: O ΟΣΦΠ στα πρωτα 15 λεπτα εχει παρει παραπανω βολες απο οσα διποντα+τριποντα εχει σουταρει. Για την ακριβεια 12 απο τους 21 ποντους ειναι βολες. Επισης εχει σουταρει περισσοτερα τριποντα απ'οτι διποντα (για αυτους που θα βιαστουν να πουν οτι περναει τη μπαλα στη ρακετα). Το ματς εχει παρα πολυ δρομο, η Χιμκι εχει φορτωθει με απειρα φαουλ, λογικα απο το 3ο δεκαλεπτο θα εχει προβλημα πλεον. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς επιβεβαιώνεται το hoopfellas. Ο ΟΣΦΠ δεν είναι two-way team και έχει πρόβλημα να επιβληθεί όταν δεν είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ.
margaritagr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Παιζει να ρθε η ωρα για πουλμαν..... Αυτον τον Ρομπερτς δε θελω να τον ξαναδω ειλικρινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις