Zerg13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kargo130 είπε Παλι δεν πηραμε ουτε σπορι. Και εγω την προσεξα την φαση με τον γκιστ και δεν μου φανηκε εξω γιατι η φτερνα ειναι πανω απο την γραμμη αλλα στον αερα. Καλα για το φαουλ στον παπα και το καλαθι και φαουλ στον καλαθη τι να πεις(μου αρεσει που ο διαιτητης ηταν ανενδοτος). Να μην μιλησω για το λιγο που επαιξε ο βουγιουκας και τις μαχες που εδινε να παρει μπαλα με την πλατη με τον βεσελι και δεν σφυριχτηκε ουτε ενα φαουλ. Οσο για τα τριποντα οπως ειπωθηκε δεν υπηρχε και αλλος τροπος να φτασεις στο καλαθι. Ειδα το πρωτο ημιχρονο τσσκα και λιγο στο τελος, ενταξει προπονησουλα κανανε, δυσκολα τα πραγματα μεθαυριο. Την φαση στο 3ο δεκαλεπτο με τον Μελι να παει να ποσταρει τον Ριβερς την θυμαται κανεις; Ξαφνικα δινουν φαουλ στον Ριβερς, ενω και οι 2 σπρωχνουν. Ηταν φαουλ αυτο; Ρωταω γιατι υπερβολικο μου φανηκε Υπερ της Φεβερ ηταν σε ολο το ματς. Ξεκινοντας απο μια αναποδη κατοχη απο αουτ με τον Θανασοκουμπο στην αρχη του ματς, δειξαν τις προθεσεις τους. απλα οι φασεις που αναφεραμε βγαζουν ματι και εγειρουν ερωτηματα... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13 1
kargo130 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Δεν εχει αλλαξει καποιος κανονισμος. Και τετοιο κρεμασμα εγω προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω δει τα τελευταια χρονια παρ'οτι παρακολουθω συνεχως 2 απο τις ομαδες που κανουν πολλα καρφωματα (ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ιδιως τα προηγουμενα χρονια). Επαναλαμβανω, χωρις παιχτη απο κατω τους (αρα και κινδυνο να τον χτυπησουν) ή χωρις κινδυνο να χασουν οι ιδιοι την ισοροπια τους. Ξεκαθαρα καρφωνει και συνεχιζει ελξεις στο στεφανι...ΤΠ μαρς ειναι. Για τη φαση που λες ο Σινγκλετον παει στην μπαλα και ο Λαμονικα χρησιμοποιησε και το ριπλει λογω των διαμαρτυριων (ακουσον-ακουσον). Και φυσικα ουτε και απο το ριπλει προεκυψε υποψια αντιαθλητικου. Λεω και εγω μονο εγω το ειδα. Ειναι ολομοναχος κατω απο το καλαθι καρφωνει κρεμιεται και πανηγυριζει. Καθαρη τεχνικη ποινη(αν δεν εχει αλλαξει ο κανονισμος). Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 1
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Eπι Μπατιστ δεν υπηρχε τετοιος κανονισμος.
kargo130 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Την φαση στο 3ο δεκαλεπτο με τον Μελι να παει να ποσταρει τον Ριβερς την θυμαται κανεις; Ξαφνικα δινουν φαουλ στον Ριβερς, ενω και οι 2 σπρωχνουν. Ηταν φαουλ αυτο; Υπερ της Φεβερ ηταν σε ολο το ματς. Ξεκονοντας απο μια αναποδη κατοχη με τον Θανασοκουμπο στην αρχη του ματς, δειξαν τις προθεσεις τους. απλα οι φασεις που αναφεραμε βγαζουν ματι και εγειρουν ερωτηματα... Α σωστα εκει που κοιταει με απορια ο ριβερς..........αλλα δεν ειδα ριπλει δεν ειμαι σιγουρος Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 1
Armored Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, kargo130 είπε Λεω και εγω μονο εγω το ειδα. Ειναι ολομοναχος κατω απο το καλαθι καρφωνει κρεμιεται και πανηγυριζει. Καθαρη τεχνικη ποινη(αν δεν εχει αλλαξει ο κανονισμος). Μόνο στο ΝΒΑ υπάρχει αυτό.
kargo130 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψαχνω ποση ωρα να βρω τους κανονισμουςτης euroleague αλλα ματαια....Fiba το παρακατω Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από kargo130 1 1
Armored Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, kargo130 είπε Ψαχνω ποση ωρα να βρω τους κανονισμουςτης euroleague αλλα ματαια....Fiba το παρακατω Δεν το έχω δει να σφυριζεται ποτέ. Σιγά μην το έδιναν εκεί μέσα.. ας πάρουμε κάνα basic σφύριγμα πρώτα και βλέπουμε μετά για τα εξεζητημένα. Εδώ, αν δεν φοράει 39 νούμερο ο Σλουκας, παίζει να πατάει (εξελίχθηκε σε ασίστ, 4η περίοδος). 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ηθελα να ξερα δε βαριουνται εκει στην ευρωλιγκα να βλεπουν καθε χρονο τσσκα,ρεαλ,οσφπ και φενερ στο φ4. 1
Armored Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Ηθελα να ξερα δε βαριουνται εκει στην ευρωλιγκα να βλεπουν καθε χρονο τσσκα,ρεαλ,οσφπ και φενερ στο φ4. Ε φέτος όσο να ναι έχουν ένα λόγο να μην μας θέλουν στο Βελιγράδι (επεισόδια) και να θέλουν οσφπ (εισιτήρια).
crom251 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ασφαλως και οι φασεις του αγωνα δεν ειναι μονο οι εξοφθαλμες περιπτωσεις που δειχνουν ξεκαθαρα τον δολο... Το ματς ειχε ενα σωρο φαλτσοσφυριγματα. Το φαουλ στο Ριβερς που λεει ο zerg, το κρεμασμα του Βεσελι, το πατημα γραμμης του Σλουκα, κατι βηματα του Μελι κλπ κλπ... Αλλα ''δικαιη'' διαιτησια οπως μας λενε μερικοι... Κατι σαν το Ολυμπιακος-Ρεαλ ενα πραγμα ,οπου και εκει ''δικαιη'' ηταν, συμφωνα με τα ιδια ατομα... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από crom251
~mxls~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Ηθελα να ξερα δε βαριουνται εκει στην ευρωλιγκα να βλεπουν καθε χρονο τσσκα,ρεαλ,οσφπ και φενερ στο φ4. Τον Ολυμπιακό ίσως να ήθελαν. Οι άλλοι 3 πληρώνουν.
kargo130 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Και η τσσκα δεν ειναι ευχαριστημενη μαλιστα και θελει play off μεχρι τελους, να μην υπαρχει η παραμικρη περιπτωση καποιο μικρο/μεσαιο μπατζετ να φτασει τελικο ή να σηκωσει κουπα.
xgol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Του Οσφπ δε του εχει χαριστει τιποτα και αποτελει οαση σταθεροτητας με τετοιο χαμηλο μπατζετ. 3
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, xgol said: Του Οσφπ δε του εχει χαριστει τιποτα και αποτελει οαση σταθεροτητας με τετοιο χαμηλο μπατζετ. To χαμηλο μπατζετ σε σχεση με τους ανταγωνιστες του ισχυει, στο αν του εχει χαριστει για να μην διαφωνησω ευθεως θα σου πω μονο το εξης: Αν ο ΠΑΟ ειχε τις διαιτησιες που εχει ο ΟΣΦΠ, τι θεση θεωρεις οτι θα βρισκοταν αυτη τη στιγμη στην καταταξη;
coyote2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Η γυναίκα μου λεει ότι ο ΠΑΟ έχασε γιατί το έβλεπα εγω (που είναι η πιο σοβαρή δικαιολογία που άκουσα σήμερα....) Γκαντεμόσαυρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις