Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επιχείρημά σας είναι ότι είδε instant replay; Όταν, όμως, σε άλλο παιχνίδι είχαν δει instant replay και δώσανε το σφύριγμα λανθασμένα εις βάρος σας λέγατε "γελάει ο κόσμος". Και δικαίως φυσικά. Τώρα δε βλέπετε ότι ο Σίνγκλετον κάνει ένα δυνατό φάουλ με καμία πρόθεση να βρει μπάλα; Λίγη αντικειμενικότητα, ρε παιδιά... Κι εγώ φανατίζομαι με την ομάδα μου, αλλά έχω μάτια και βλέπω.

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Zugzwang είπε

Το επιχείρημά σας είναι ότι είδε instant replay; Όταν, όμως, σε άλλο παιχνίδι είχαν δει instant replay και δώσανε το σφύριγμα λανθασμένα εις βάρος σας λέγατε "γελάει ο κόσμος". Και δικαίως φυσικά. Τώρα δε βλέπετε ότι ο Σίνγκλετον κάνει ένα δυνατό φάουλ με καμία πρόθεση να βρει μπάλα; Λίγη αντικειμενικότητα, ρε παιδιά... Κι εγώ φανατίζομαι με την ομάδα μου, αλλά έχω μάτια και βλέπω.

Εχει καταντησει κουραστικο, ειναι η τριτη φορα που συμβαινει(μπασκονια βαλεντσια)στα αλλα 2 υπαρχει και ξεκαθαρη αλλιωση αποτελεσματος...

επισης καθε φορα ο λαμονικα ξερουμε οτι θα κανει λαθη εναντιον μας, οτι θα τυφλωθει ξαφνικα. 

Δεν χασαμε μονο το ματς, χασαμε και την μεταξυ μας διαφορα με την Φενερ με τα bonus των διαιτητων

μετα σου λενε παιξε με κανα μεγαθηριο αν θες να πας final four ενω αλλοι θα παιζουν με καμια μακαμπι ή καμια χιμκι :)

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια υπάρχει και συνεχεια στη φαση μετα τη φωτο του dpg που η φτερνα του Γκιστ πατάει την γραμμη και ειναι τελείως οριακο αν έχει προλάβει να δώσει την μπάλλα ή όχι. Στο μόνο παιχνίδι που φέτος έχει γίνει καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος είναι στη Βασκόνια που το μη σφύριγμα είναι στα 8 δευτερα και είσαι και 1 πόντο μπροστά οπότε τελείωνει το παιχνίδι

Επεξ/σία από TAKE5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Εχει καταντησει κουραστικο, ειναι η τριτη φορα που συμβαινει(μπασκονια βαλεντσια)στα αλλα 2 υπαρχει και ξεκαθαρη αλλιωση αποτελεσματος...

μετα σου λενε παιξε με κανα μεγαθηριο αν θες να πας final four ενω αλλοι θα παιζουν με καμια μακαμπι ή καμια χιμκι :)

Ο ολυμπιακος κερδισε τη φενερ με κοντρα διαιτησια , με 20ας , χωρις Σπανουλη, με Μαντζαρη τραυματια κι εναν Ναναλι να βαζει 22π. 

Η αληθεια ειναι πως εχετε χρονια να κανετε ενα μεγαλο διπλο απο εποχης Αρτζι

Δημοσ.

Δεν ειναι το instant replay το επιχειρημα. Απλα το instant replay επιβεβαιωσε ακομα περισσοτερο αυτο που εγινε...

Το οτι ο Παναθηναικος ειχε την πρωτοτυπια (δεν θυμαμαι αλλη περιπτωση να γινεται λαθος στο instant replay...) να σφυριξουν λανθασμενα μετα απο Instant replay δεν ειναι επιχειρημα να αμφισβητεις ολα τα instant replay... Εξαλλου η φαση ειναι ξεκαθαρη...

Οσο για τον φανατισμο μαλλον αλλος ειναι ο φανατισμενος οταν δεν βλεπει πως ο παναθηναικος ειναι το μαυρο προβατο της ευρωλιγκας...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ο Παναθηναικος κερδισε στο σεφ με κοντρα διαιτησια δεν λεει κατι αυτο...να παρε και το μεγαλο διπλο που θες

4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ο ολυμπιακος κερδισε τη φενερ με κοντρα διαιτησια , με 20ας , χωρις Σπανουλη, με Μαντζαρη τραυματια κι εναν Ναναλι να βαζει 22π. 

Επισης ειχε απωλειες και η φενερ σιγουρα ελειπε ο καλινιτς. Ασε τις απουσιες στην ακρη. Ο σπανουλης στα εξω σας χαντακωνει μεχρις στιγμης

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Και αφου μας εκανε κηρυγμα για το γεγονος οτι διαμαρτυρομαστε για τα σημερινα παρατραγουδα μιλα για κοντρα διατησια στον Ολυμπιακο στην πολη... Σε λιγο θα μας πει πως τους εσφαξαν και με την ρεαλ...:o

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, crom251 είπε

Δεν ειναι το instant replay το επιχειρημα. Απλα το instant replay επιβεβαιωσε ακομα περισσοτερο αυτο που εγινε...

Το οτι ο Παναθηναικος ειχε την πρωτοτυπια (δεν θυμαμαι αλλη περιπτωση να γινεται λαθος στο instant replay...) να σφυριξουν λανθασμενα μετα απο Instant replay δεν ειναι επιχειρημα να αμφισβητεις ολα τα instant replay... Εξαλλου η φαση ειναι ξεκαθαρη...

Οσο για τον φανατισμο μαλλον αλλος ειναι ο φανατισμενος οταν δεν βλεπει πως ο παναθηναικος ειναι το μαυρο προβατο της ευρωλιγκας...

Άσε τα μαύρα πρόβατα και τα πράσινα (sic!) άλογα. Για τη συγκεκριμένη φάση μιλάμε τώρα. Αν εσύ βλέπεις απλό φάουλ (και ξεκάθαρα κιόλας), δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ακόμα κι αν το συζητάμε όλο το βράδυ.

Απλά για να το ξεκαθαρίσω: μ' αυτά που γράφω δεν υπονοώ ότι ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε ή κάτι τέτοιο. Αλλά ότι η εμμονή με τη διαιτησία δεν οδηγεί πουθενά. Λάθη γίνονται συνέχεια εκατέρωθεν, είναι άπειρες οι φάσεις σ' έναν αγώνα. Υπάρχουν οι σπάνιες περιπτώσεις που οι διαιτητές φαίνεται να έχουν δόλο και επηρεάζουν το αποτέλεσμα αλλά ο αποψινός αγώνας, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο ελειπε να ακουσουμε πως ευνοουμαστε κιολας!

Λαθη εκατερωθεν, απειρες φασεις κλπ γινονται ειναι γεγονος... Δεν μιλαμε ομως για αυτα... Μιλαμε για γεγονοτα συνεχομενα και επαναλαμβανομενα εδω και χρονια...

Οσο για το δεν οδηγει πουθενα... Δεν εχουμε καμια ιδιαιτερη προσδοκια, επειδη μιλαμε για την διαιτησια στον insomnia, να οδηγησει καπου... Οπως και δεν εχω π.χ. προσδοκια να σταματησουν οι πολεμοι ή να εξαλειφθει η παγκοσμια πεινα επειδη το συζηταω και κανω κριτικη .. Δεν μπορω να το καταλαβω παλι το σκεπτικο σου οπως και για το γεγονος οτι μειωνουμε την ομαδα μας...

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
7 ώρες πριν, crom251 είπε

Το συνθημα για Μπογρη ειναι ασφαλως τρολαρισμα χωρις καμια αμφιβολια...

Μιλαμε ισως για τον πιο αστειο παιχτη της ευρωλιγκας αυτη τη στιγμη... Το τι γινεται και λεγεται σε sport cafe για Μπογρη δεν εχει προηγουμενο... Γελιο και ατακες να πεσεις απο την καρεκλα...

Τραγικο φυσικα που τρολαρεται ενας παιχτης της ομαδας μεσα στο γηπεδο οσο αθλιος και ανεκδοτο αν ειναι...

Πες μας πόσο τραγικό είναι να τρολλάρεται ο πρόεδρος μιας ομάδας που βάζει χρόνο με το χρόνο στην ομάδα τα εκατομμύριά του, όσο βρώμικος και γελοίος αν είναι.

Κατά τα άλλα, ευχαριστούμε για την γνώμη σου για τον Μπόγρη, θες να μας πεις και για τον "Πριτς"?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Zugzwang είπε

@crom251 Πες μου σε παρακαλώ, με όλη την αντικειμενικότητα που διαθέτεις, αν αυτό το φάουλ είναι αντιαθλητικό ή όχι. Κατέβασε τα χέρια με δύναμη και βρήκε... ώμο. 

https://youtu.be/HcksgpMVVZc?t=1h57m30s

Η ομάδα σας είναι χάρμα ιδέσθαι φέτος και τη μειώνετε με την εμμονή σας με τη διαιτησία...

Είδα το ματς με φίλους μου βάζελους. Κανένας δεν έχει εμμονή με τη διαιτησία, αν εξαιρέσεις 2-3 μέλη εδω που προσπαθούν να κάνουν αποτυχημένο flame με γραφικά (ανορθόγραφα) πανομοιότυπα ποστ για τη διαιτησία που γράφονται εδώ μέσα, νικήσει/χάσει ο βάζελος - νικήσει/χάσει ο γαυρος, και δεν εννοώ τον Μίντι.

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι...οταν τοσα χρονια με τον ομπραντοβιτς προπονητη παιρνεις τις διαιτησιες μαζι με τις κουπες θα ερθει και η μαυρη στιγμη που θα τον εχεις αντιπαλο μαζι με την διαιτησια...απλα ακομα δεν το εχετε συνηθισει.Και για την ακριβεια οποιος παιζει αντιπαλος με τον ομπραντοβιτς εχει κακες διαιτησιες,τωρα αμα εχεις και λαμονικα και εισαι και απο Ελλαδα χεσε μεσα...τωρα θα τους μαθουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι δεν πηραμε ουτε σπορι. Και εγω την προσεξα την φαση με τον γκιστ και δεν μου φανηκε εξω γιατι η φτερνα ειναι πανω απο την γραμμη αλλα στον αερα. Καλα για το φαουλ στον παπα και το καλαθι και φαουλ στον καλαθη τι να πεις(μου αρεσει που ο διαιτητης ηταν ανενδοτος). Να μην μιλησω για το λιγο που επαιξε ο βουγιουκας και τις μαχες που εδινε να παρει μπαλα με την πλατη με τον βεσελι και δεν σφυριχτηκε ουτε ενα φαουλ.

Οσο για τα τριποντα οπως ειπωθηκε δεν υπηρχε και αλλος τροπος να φτασεις στο καλαθι.

Ειδα το πρωτο ημιχρονο τσσκα και λιγο στο τελος, ενταξει προπονησουλα κανανε, δυσκολα τα πραγματα μεθαυριο.

Επεξ/σία από kargo130
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...