margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στην κορυφή η ομάδα χωρίς να χει παίξει ουτε ενα ματς πλήρης. Τραυματισμος για τον Γιανις ελπίζουμε να μην ειναι τίποτα.
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, Zugzwang είπε Είδατε το πουλέν μου, τον Τολιό;! Την είδε Σπαν στο τελευταίο τρίποντο.
Zugzwang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Την είδε Σπαν στο τελευταίο τρίποντο. Χαχα ναι! Γενικά θέλει πολλή δουλειά ακόμα, αλλά το μέλλον δείχνει λαμπρό. Τον πιστεύω πολύ. Από σκορ δεν τράβηξε, οργανωτικά τα πήγε συμπαθητικά, στη δημιουργία ίσως θα πήγαινε ακόμα καλύτερα αν μαζί του στην πεντάδα δεν ήταν ο εκτός τόπου και χρόνου -απόψε- Τόμσον και ο εκτός τόπου και χρόνου -γενικά- Μπόγρης. Στην άμυνα είχε ενέργεια και προσπαθούσε. Χαλάλι που χάσαμε τη διαφορά όσο ήταν μέσα, πρέπει να ψηθεί. Και τώρα μεγάλη κουβέντα αυτό που θα πω, αλλά μου θυμίζει, έστω και πάρα πολύ αμυδρά, Σλούκα (η αδυναμία μου γνωστή). Μακάρι να έχει την εξέλιξή του... Υ.Γ. Ο Γουίλτζερ χούι το έχει να μπαίνει καλά και μετά να υφίσταται καθίζηση. Όπως και γενικά η ομάδα που και πάλι κατέβασε γενικό στα τελευταία λεπτά.
xgol Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Zugzwang είπε Χαχα ναι! Γενικά θέλει πολλή δουλειά ακόμα, αλλά το μέλλον δείχνει λαμπρό. Τον πιστεύω πολύ. Από σκορ δεν τράβηξε, οργανωτικά τα πήγε συμπαθητικά, στη δημιουργία ίσως θα πήγαινε ακόμα καλύτερα αν μαζί του στην πεντάδα δεν ήταν ο εκτός τόπου και χρόνου -απόψε- Τόμσον και ο εκτός τόπου και χρόνου -γενικά- Μπόγρης. Στην άμυνα είχε ενέργεια και προσπαθούσε. Χαλάλι που χάσαμε τη διαφορά όσο ήταν μέσα, πρέπει να ψηθεί. Και τώρα μεγάλη κουβέντα αυτό που θα πω, αλλά μου θυμίζει, έστω και πάρα πολύ αμυδρά, Σλούκα (η αδυναμία μου γνωστή). Μακάρι να έχει την εξέλιξή του... Υ.Γ. Ο Γουίλτζερ χούι το έχει να μπαίνει καλά και μετά να υφίσταται καθίζηση. Όπως και γενικά η ομάδα που και πάλι κατέβασε γενικό στα τελευταία λεπτά. O τολιόπουλος έχει το χαντυκαπ του σώματος και της αθλητικότητας.
Zerg13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleague/article/1181219/neo-app-gia-tin-euroleague-greece-se-ios-kai-android-pics-vid 1
coyote2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 σε ένα απο τα video του ολυμπιακού που ρωτάνε ποιος είναι ο πιο ευστοχος ο τολιόπουλος λεει εγω νομίζω όλοι οι άλλοι λένε τον τομσον
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ασσιστ της βραδιας η πασα του Σπανουλη.
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aπο αυτην την αγωνιστικη κραταμε την ηττα της ΤΣΣΚΑ απο μια Μπαρτσελονα που φαινεται να ανασυντασσεται και αυτη της Ρεαλ που παροτι μιση ομαδα εδω και μηνες, απειλει ηδη για την πρωτη 4δα. Οι ελληνικες ομαδες παιζανε εντος εδρας με τα 2 καφενεια της διοργανωσης οποτε μιλαμε για ματς αναξια σχολιασμου. Κραταμε την σαφη αγωνιστικη ανοδο του Λοτζεσκι και τα σημαδια ζωης απο Ντενμον, οπως επισης και την εκπληκτικη εικονα του σχεδον γεματου ΟΑΚΑ σε ενα ματς οχι ιδιαιτερης δυναμικοτητας. Ο Τολιοπουλος ενδιαφερον ταλεντο, αλλα εχει πολυ δρομο μπροστα του και συνηθως εμφανισεις σαν τη χθεσινη σε συνδυασμο με το hype που ακολουθει απο ΑΡΔ-παπαγαλακια κλπ, ειναι πιο ευκολο να του χαλασουν το μυαλο. Πρεπει να μεινει προσγειωμενος και να δουλεψει σκληρα για να ξεκιναει να παιρνει ματς στα ποδια του . Κατα τ'αλλα ο Κουζμινσκας στο peak της μπασκετικης του ηλικιας που θα εβρισκε συμβολαιο σε οποια ευρωπαικη ομαδα ηθελε πηγε και υπεγραψε στους καρπαζοεισπρακτορες της διοργανωσης για τα λεφτα...Ποσο λιγος. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend 1
Zerg13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, margaritagr είπε Στην κορυφή η ομάδα χωρίς να χει παίξει ουτε ενα ματς πλήρης. Τραυματισμος για τον Γιανις ελπίζουμε να μην ειναι τίποτα. Δευτεροι ειστε. Ποια κορυφη; Πληρης οντως δεν ειστε, εχετε αλλα δωρακια ομως.
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Off topic... Τον Σοφο τον ειδατε??? Πρεπει να εφτασε 200 κιλα... https://www.youtube.com/watch?v=AYAN0iI261Y
Zugzwang Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Ασσιστ της βραδιας η πασα του Σπανουλη. Απ' το τοπ 10, πάντως, ξεχωρίζουν το 3 (συνεργασία Ζαλγκίρις) και το 1 (καρφωματάρα Χάνγκα). Το κάρφωμα το είδα και live και έπαθα. Και 'ντάξει το μπλοκ του Κάιλ. Τόσα χρόνια έχει φύγει και ακόμα μου λείπουν αυτά τα αυτοκρατορικά (Χατζηγεωργίου reference), καθαρά κοψίματά του. 3 λεπτά πριν, crom251 είπε Off topic... Τον Σοφο τον ειδατε??? Πρεπει να εφτασε 200 κιλα... https://www.youtube.com/watch?v=AYAN0iI261Y Εδώ αθλητής πράμα και είχε κάνει διαφήμιση για μπέργκερ. Ούτε τα προσχήματα.
Edel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αυτοσκαρκαζεται το παιδί, αμέσως να κράξεις για τα μπέργκερ
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 53 minutes ago, crom251 said: Off topic... Τον Σοφο τον ειδατε??? Πρεπει να εφτασε 200 κιλα... https://www.youtube.com/watch?v=AYAN0iI261Y Holy... Kαι ειναι μολις 32 ετων.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Αυτη η κατασταση του μου θυμιζει την περιοδο που ηταν σ εμας και πια δεν επρεπε να παιξει καθως κινδυνευε η καρδια του. Πηγε στο νο1 κεντρο στο εξωτερικο μετα απο προσωπικες ενεργειες των αγγελοπουλων αλλα τελικα αν δεν εχεις μυαλο στο κεφαλι σου δεν γινεται τιποτα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις