Edel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο πρωτοχροννιάτικο δώρο για φέτος! Επιτέλους γύρισες! Το να διαμαρτύρεται βέβαια ο Ιτούδης για διαιτησία είναι αστείο! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από Edel
mrpink Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Κουζμίνσκας στο Μιλάνο μάλλον. Πάλι καλά που δεν πάει σε καμιά μεγάλη ομάδα για να αλλάξει τις ισορροπίες. Για να δούμε τι θα γίνει με Τζέιμς
YourTrueLegend Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Tιποτα δε θα γινει με Τζειμς. Ελαχιστες οι πιθανοτητες να γυρισει Ευρωπη αυτη τη σεζον.
~mxls~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Ο Κουζμίνσκας κατάλαβε πιστευω ότι δεν αρκεί για ΝΒΑ. Έτυχε και σε Νικς βέβαια. Νομίζω ότι το καλύτερο για αυτον θα ήταν ενα καλό συμβόλαιο σε τοπ ομάδα Euroleague, όπως ο Βέσελι.
mrpink Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δεν τον έχω δει στο ΝΒΑ αλλά πιστεύω ότι έχει τα προσόντα να παίξει. Εξαρτάται απ' την ομάδα όμως. Εδώ ο Τάις έχει βασικό ρόλο στην κορυφαία ομάδα της ανατολής. Να μη μιλήσω για τους δικούς μας τους τσοπάνηδες
~mxls~ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ τον πιστεύω σαν παίχτη. Πέρσι όμως ήταν απογοήτευση. Δεν βοήθησε πουθενά τους Νίκς. Φέτος δεν ξέρω αν έχει παίξει.
mrpink Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Εν τω μεταξύ παίζουμε την Παρασκευή μ' αυτούς απ' ότι βλέπω. Έχει δικαίωμα να παίξει κατευθείαν;
mrpink Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τον γκούρλωσε τον αράπη η Μιλένα Once you go black ... http://www.sport24.gr/Basket/apokalufthhke-to-mysthrio-gi-ayto-hthele-ispania-o-gkreintzer.5010580.html
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Με βλέπω τελικά για Ισπανία μεριά, όποια ομάδα ενδιαφέρεται ας στείλει pm
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Η μοναδική πεντάδα Με γηγενείς παίχτες στη διοργάνωση. Χαϊλαϊτ ως τωρα: ασισταρα Σπανούλη, λιοντάρι Μακ Λιν με ριμπάουντ, ντρίμπλα πίσω απο τη πλατη Τολιοπούλου και μαγική πάσα που δυστυχώς δεν έγινε ασίστ. 1
Zugzwang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Είδατε το πουλέν μου, τον Τολιό; Αέρινος, ωραία δημιουργία, βλέπει στο ανοιχτό γήπεδο... Απ' την αρχή της σεζόν χτυπιέμαι ότι δικαιούται παραπάνω χρόνο, ειδικά όταν έχει να ανταγωνιστεί τον Ρόμπερτς και τον πιο-ντεφορμέ-πεθαίνεις Μάντζαρη. Να δούμε αν θα τον ξεχάσει ο Σφαιρόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις