Zugzwang Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Καμια φορά όταν διαβάζω τέτοιες φράσεις (που είναι πέρα για πέρα αλήθεια), ο εγκέφαλος τα παίζει με φωνή Βαγγέλη Ιωάννου, λολ Πόσο άπειρα μου λείπουν οι γραφικότητές του;;; Τους βαριέμαι τους άλλους στη nova. Μήπως μεταδίδει σε κάνα ραδιόφωνο ή κάτι τέτοιο; Το ψήνω να έχω εικόνα nova και ήχο Βαγγελάρα... Ο "κλασσικός" Ολυμπιακός θα χάσει σήμερα Δυστυχώς κι εγώ το πιστεύω αυτό.
patrickdrd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 βαλτε και το ψυχολογικο "αδειασμα", κοτζαμ ρωσικη αρκουδα σου λεει κερδισα
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορω να καταλάβω γιατι στοιχηματικα δεν δινουν φαβορί την Εφες. Αξιζει το 2.20+
~mxls~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί είναι γτπ ομάδα. Άσχετα αν χάσουμε απόψε. 2
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μωρε ειναι αλλά εχει ψηλους να χτυπησει το παιχνίδι εκει που δεν θα κανει την ιδια δουλεια ο Παπανικολαου και ο Παπαπετρου στο 4 και που μαλλον θα χρειαστεί να παιξει ο τουριστας.
moure Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το να κερδιζεις την Εφες στην Τουρκια παντοτε εχει ενα βαθμο δυσκολιας,ποσο μαλλον σημερα με τοσες απουσιες και μετα απο την υπερπροσπαθεια της Τεταρτης. Η Εφες περσι ειχε καλουτσικη ομαδα και αν εκανε λιγες προσθηκες θα μπορουσε να γινει καλυτερη,αυτοι ομως αλλαξαν παλι τη μιση ομαδα και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε. Παντως φετος,χειροτερος παιχτης μεχρι στιγμης,μετα τον Μπογρη που ειναι εκτος συναγωνισμου,ειναι με διαφορα ο Μαντζαρης. Ειναι αρνητικος σε αμυνα και επιθεση.Πρεπει να ανεβει και αυτος γιατι μπορει να δωσει περισσοτερα.
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ναι ρε ομαδάρα!!!! 2 μεγάλες νίκες με τόσα προβλήματα! 1000 μπράβο σε όλους! 3
genius_13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Την έσφαξαν στο γόνατο την Εφές, να τα λέτε και αυτά και όχι μόνο κλάψα όπως προχθές... 1
mrpink Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πειράζει παιδιά, ας το κάνετε ντέρμπι με τον κάθε πικραμένο. Έτσι είναι πιο ηδονικό, η αλήθεια να λέγεται. Γιατί κρατάς το Σπαν στην άμυνα και δε βάζεις το Ρόμπερτς που μπορεί να μείνει με το Μακόλουμ ρε φίλε; Με το ζόρι να το χάσουμε κι αυτό μόνοι μας; Γουατέβερ...
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί κρατάς τον Σπαν Σφαιροπουλε και τον αφήνεις να ρίχνει τριπονταρα και να παίρνει το ματς 3
mrpink Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο και στον Παπαπέτρου που τα χασε όλα σήμερα αλλά έβαλε το πιο κρίσιμο. Κι έσωσε και την επίθεση στην ποικιλία του Σπαν που πήρε επιθετικό ριμπάουντ ο Μακλίν Γιατί κρατάς τον Σπαν Σφαιροπουλε και τον αφήνεις να ρίχνει τριπονταρα και να παίρνει το ματς Στην τελευταία άμυνα λέω καλέ 1
margaritagr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Είπα κι εγώ ! My bad Κι ο Μπογρης μια χαρά ηταν τον έσβησε τον Στιματς. 2
kosmasdel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Mike James ελεύθερος. θα καταλήξει Ευρώπη άραγε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις