Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια φορά όταν διαβάζω τέτοιες φράσεις (που είναι πέρα για πέρα αλήθεια), ο εγκέφαλος τα παίζει με φωνή Βαγγέλη Ιωάννου, λολ :D

Πόσο άπειρα μου λείπουν οι γραφικότητές του;;; Τους βαριέμαι τους άλλους στη nova. Μήπως μεταδίδει σε κάνα ραδιόφωνο ή κάτι τέτοιο; Το ψήνω να έχω εικόνα nova και ήχο Βαγγελάρα... :P

Ο "κλασσικός" Ολυμπιακός θα χάσει σήμερα

Δυστυχώς κι εγώ το πιστεύω αυτό.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μωρε ειναι αλλά εχει ψηλους να χτυπησει το παιχνίδι εκει που δεν θα κανει την ιδια δουλεια ο Παπανικολαου και ο Παπαπετρου στο 4 και που μαλλον θα χρειαστεί να παιξει ο τουριστας. 

Δημοσ.

Το να κερδιζεις την Εφες στην Τουρκια παντοτε εχει ενα βαθμο δυσκολιας,ποσο μαλλον σημερα με τοσες απουσιες και μετα απο την υπερπροσπαθεια της Τεταρτης.

Η Εφες περσι ειχε καλουτσικη ομαδα και αν εκανε λιγες προσθηκες θα μπορουσε να γινει καλυτερη,αυτοι ομως αλλαξαν παλι τη μιση ομαδα και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε.

Παντως φετος,χειροτερος παιχτης μεχρι στιγμης,μετα τον Μπογρη που ειναι εκτος συναγωνισμου,ειναι με διαφορα ο Μαντζαρης.

Ειναι αρνητικος σε αμυνα και επιθεση.Πρεπει να ανεβει και αυτος γιατι μπορει να δωσει περισσοτερα.

Δημοσ.

Δεν πειράζει παιδιά, ας το κάνετε ντέρμπι με τον κάθε πικραμένο. Έτσι είναι πιο ηδονικό, η αλήθεια να λέγεται.

Γιατί κρατάς το Σπαν στην άμυνα και δε βάζεις το Ρόμπερτς που μπορεί να μείνει με το Μακόλουμ ρε φίλε; Με το ζόρι να το χάσουμε κι αυτό μόνοι μας; Γουατέβερ...

Δημοσ.

Μπράβο και στον Παπαπέτρου που τα χασε όλα σήμερα αλλά έβαλε το πιο κρίσιμο. Κι έσωσε και την επίθεση στην ποικιλία του Σπαν που πήρε επιθετικό ριμπάουντ ο Μακλίν

Γιατί κρατάς τον Σπαν Σφαιροπουλε και τον αφήνεις να ρίχνει τριπονταρα και να παίρνει το ματς :P

Στην τελευταία άμυνα λέω καλέ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...