Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι η ομαδα να αποκτησει κανονικο προπονητη και οχι τον αποτυχημενο καταλανο και οταν αποκτησει εναν ηγετη και οχι

Παππα-Καλαθη η Καλαθη-Παππα (αναλογος τη μερα) τοτε θα γινουμε ισως ο Παο που ξεραμε.

Καποτε μας εβλεπαν ομαδες σαν την Τσσκα και τη Μπαρτσελονα και κατουριοντουσαν και τωρα μας "εχουν" και στη χειροτερη τους μερα.

Καλα για της μικρομεσαιες ομαδες που εχουμε γινει η χαρα του καθε πικραμενου ας μη μιλησω.

Δυστυχως η ομαδα που ξεραμε ειναι μια γλυκια αναμνηση και τπτ παραπανω,με τη χαριστικη βολη να ερχεται οταν εφυγε ο Μητσος.

Κανεις δεν πηδηξε με Παππα ηγετη και Καλαθη και 5ρι τον Βουγιουκα κανεις...Μονο τον οσφπ πλεον νικαμε και αυτος χανει λογο ψυχολογιας αμα μας παρουν χαμπαρι τη χαιβανια ειμαστε θα μας νικανε και αυτοι.

Οσον αφορα τον ηγετη,τον ειχαμε βρει περυσι και τωρα παιζει nba στους suns.

υ.γ Τελικα πηραμε καποιον παιχτη Μητογλου η μου φανηκε το καλοκαιρι?Τον εχει δει κανεις να παιζει ευρωπη?

Όλα είναι μια πονεμένη ιστορία ( με την μείωση που έγινε τότε, έφυγαν παίχτες και προπονητής ) φυσικά κανένας δεν μπορεί να απαιτήσει από κανέναν πρόεδρο να τα χώνει οπότε αυτή είναι μια απάντηση γιατί η ομάδα ΔΕΝ!

Ο Ισπανός πέρυσι κέρδισε την παρτίδα στο τέλος ...αλλά φέτος και με βάση το άσχημο ξεκίνημα φαίνεται να έχει ευθύνη και μάλιστα μεγάλη! το κακό είναι ότι με μικρές προσθήκες το καλοκαίρι η ομάδα θα ήταν καλύτερη αλλά έκανε κινήσεις που μπορεί μελοντικά να εξυπηρετούν στο να υπάρχει ένας κορμός / ωστόσο δεν βοηθάνε άμεσα! και αυτό είναι το πρόβλημα ( αρχής γενομένης στην θέση 5 ) που υπάρχει τρίπα. Τα του Νικ όλοι τα ξέρουμε τόσα χρόνια ...χρειάζεται ένας ακόμα παίχτη που να μπορεί να δώσει στοιχεία πέρα του Παπά επιθετικά  στην  γραμμή ωστόσο σαν αυτόν που πήγε στο φίνιξ δεν βρήσκεις εύκολα και ούτε ασχοληθήκαμε κι όλας να τον αντικαταστήσουμε γιατί υπήρχε κόσμος που έβλεπε ότι τρώει την θέση του Παπά! και ότι δεν χωράνε και οι 2 ( παίχτες πρώτης γραμμής) οπότε ήρθε ο Λεκαβίτσιους

Τώρα βλέπουμε να χωράνε όμως : Ζακ , Ιαν .... στην θέση 5  :-D

Για τον αντετοκούμπο δεν θα σταθώ καθόλου γιατί τουλάχιστον αυτός είναι Έλληνας.

Από πρώτης γραμμής ξένους πάσχουμε απότι βλέπεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάμε 2 σελίδες για το φάουλ. Μάλλον θα πρεπε να υπάρξει ξεχωριστό νήμα για τη διαιτησία.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αδικο παντως να ''κατηγορειται'' ο Παππας για την ενεργεια του.

Ξεκιναει την επιθεση 6 sec πριν το τελος της επιθεσης.

Βρισκει χωρο και διαδρομο ως το καλαθι και εκτελει 4,5 sec πριν το τελος της επιθεσης.

Η ενεργεια του ηταν εξαιρετικη ακομα και χρονικα... Αν θεωρητικα δεν εβρισκε τον διαδρομο για να φτασει στο σιγουρο (με νορμαλ σφυριγματα) καλαθι και εσπαζε τελικα την μπαλα εξω, το σουτ στο τελευταιο sec θα γινοταν...

Το γεγονος πως το σιγουρο καλαθι δεν εγινε καλαθι τελικα, εξαιτιας του απιστευτου μη σφυριγματος των διαιτητων, δεν μπορει να βαρυνει τον Παππα.

Εκ των υστερων, με δεδομενο πως γνωριζουμε οτι οι διαιτητες δεν θα σφυριξουν το ολοκαθαρο φαουλ, καλυτερα θα ηταν ακομα και να κρατουσε την μπαλα στα χερια μεχρι να ληξει ο χρονος. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη...

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε 2 σελίδες για το φάουλ. Μάλλον θα πρεπε να υπάρξει ξεχωριστό νήμα για τη διαιτησία.

Συμφωνώ.Ας ανοιξει ένα νέο τοπικ να σφαζονται εκει για τα φαουλ.

Δημοσ.

Ναι, και μόλις το κλειδώσουν, να έρθουν πάλι εδώ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προτεινω να κλειδωθει τωρα, και αυτο εδω, μια που δεν μπορουμε να συνηπαρξουμε πολιτισμενα και ενοχλουντε καποιοι απο τα γραφομενα των υπολοιπων, κανουν υποδειξεις κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Τα post παντως που λενε να μην μιλαμε για διαιτησια ειναι περισσοτερα απο τα post που μιλανε για το φαουλ...

Για την διαιτησια θα μιλαμε οποτε θα κρινουμε πως πρεπει...

Εγω προτρεπω να σταματησει να γεμιζει το θεμα, με ασχετα post οπως ''μην μιλατε για την διαιτησια''... Αυτα ειναι που γεμιζουν σαβουρα το thread...

• Like 2
Δημοσ.

Κλασσικο κακο ευρωπαικο ματς ολυμπιακου που οταν στραβωσει δεν αλλαζει με τιποτα.

Τραγικο παιχνιδι,δεν κατεβηκαμε ποτε.

Συνεχιζουμε

Δημοσ.

Μιλάμε για τρισάθλια εμφάνιση. Τόσα πουλήματα μπάλας δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια.

Έφαγε 20 από μια Μπαρτσελόνα που δεν έπαιξε και τίποτα σπουδαίο. Όπως έγραψα και χθες, τις αναστήσαμε και τις δυο ισπανικές ομάδες μέσα σε δυο μέρες.

Δημοσ.

Εγω προτεινω να κλειδωθει τωρα, και αυτο εδω, μια που δεν μπορουμε να συνηπαρξουμε πολιτισμενα και ενοχλουντε καποιοι απο τα γραφομενα των υπολοιπων, κανουν υποδειξεις κτλ.

Δε καταλαβαίνω τον λόγο που έκανες quote το post μου. Εξαιτίας μου πάντως δεν έχει κλειδωθεί κανένα θέμα.
Δημοσ.

Δηλαδή να γίνει μία σοβαρή, πολιτισμένη συζήτηση χωρίς ειρωνίες και χωρίς αναφορές σε διαιτησίες κτλ, δεν παίζει ως σενάριο;

Δε καταλαβαίνω τον λόγο που έκανες quote το post μου. Εξαιτίας μου πάντως δεν έχει κλειδωθεί κανένα θέμα.

Μα αυτό προσπαθεί να πει από ότι κατάλαβα και το άλλο παιδί ότι τέτοιες κουβέντες φέρνουν αντιπαραθέσεις, κακώς αλλά φέρνουν

3 διαφορετικοι χρηστες, 5 διαφορετικα ποστς, ουτε ενας δεν εχει κανει σχολιο σχετικο με τη θεματολογια του thread αλλα ολοι μαζι ανησυχουν για το μελλον του.

Μια που το thread εχει καταντησει χωρος προτασεων και υποδειξεων , θα προτεινα με τη σειρα μου να ανοιξετε ενα δικο σας thread για να συνεχισετε την πολυ ενδιαφερουσα συζητηση σας περι κλειδωματων κλπ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...