Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δουλεψε γιατι και η Τσσκα οσο ειχε μεσα τον Χαινς ειχε χαμηλό υψος και δεν ειναι ομαδα να παρκαρει ψηλό στη ρακετα για να κανει ζημιά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο Αγραβανης ΣΗΜΕΡΑ κλεινει τα 23. Γιατι καποιοι τον εκριναν λες κι ειναι 28-30.... Χειρουργηθηκε κιολας, καλη επιστροφη!!!!

Αυτό τώρα το είδα. Πω ρε συ είναι μόνο τόσο; Ίσως όντως τον κρίναμε λίγο αυστηρά. Οι δηλώσεις του οι τελευταίες για το λάθος του ιατρικού τιμ ήταν ιδιαίτερα ώριμες και η πρώτη μου σκέψη ήταν "είπε τέτοιο πράμα ο Αγραβάνης; Μωρέ μπράβο...". 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς το λεει γιατι δεν επαιζε καλα. Ε δεν ηταν γι αυτο το επιπεδο αλλωστε. Τωρα ειναι σε ομαδα επιπεδου που του αρμοζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "πείραμα" με 3 τριάρια είναι από ανορθόδοξο έως παλαβό.

Ειδικά όταν δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό μαζί, και απέναντι στον ποιοτικό αντίπαλο της διοργάνωσης.

To ότι "δούλεψε" στη συγκεκριμένη περίπτωση, λέει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα.

Και ο Παπαπέτρου είναι μετριος στο ποστ.

Μην βγάζουμε συμπεράσματα μονο για ένα ματς.

Γενικά το χθεσινό είναι δείγμα μέταλλου ομάδας, αλλά μέχρι εκεί.

Αν έχει κανεις λινκ για όλο το ματς, πμ πλιζ.

Το ματς δεν το δες, άποψη έχεις όμως  :confused:

Επεξ/σία από mrpink
  • Like 1
Δημοσ.

Το κοντο συστημα με τα πολλα τριαρια δεν το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι οτι τον Ιτουδη τον καταφερνει ο Σφαιροπουλος, και με αλλα συστηματα. Κατι που δεν συμβαινει ομως με τον Ζοτς.

Κατι για το ματς. Η τελευταια επιθεση του κλαϊμπερν τελειως λαθος, ειχε επιλογες, απ οτι ειδα ηταν αφυλακτος ο ντεκολο. Αν επαιρνε την μπαλα εγω σας λεω θα το εριχνε μεσα. Και ας ηταν απο τα 7+ μετρα.

Και ολη αυτη η συζητηση για υπερομαδες, συστηματα, μεταλλα κτλ θα πηγαινε περιπατο.

Δημοσ.

Οχι κανεις τεραστιο λαθος. Ακομα και αν εχανε χτες ο ολυμπιακος παλι για ομαδαρα θα μιλουσαμε. Δεν ειναι το αποτελεσμα. Ειναι η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ, η αυταπαρνηση, η λεξη της εννοιας ΟΜΑΔΑ κατατεθημενη στο παρκε κοντρα σε ολα.

Επισης θα ηθελα να σταθω στον Χολις Τομπσον η παρουσια του οποιου ηταν καταλυτικη χτες. Οσοι δεν ειδαν το ματς δε θα το δουν στη στατιστικη.

Επισης ειχα γραψει πριν λιγο καιρο για τη συνυπαρξη Σπαν-Γιανις και το τι μπορει να δωσει στην ομαδα. Το δαμε χτες στο β ημιχρονο.

Δημοσ.

Το ματς δεν το δες, άποψη έχεις όμως  :confused:

Το ματς το είδα, αλλά βλέπω συχνά τους ίδιους αγώνες.

Συνήθεια λόγω ΝΒΑ βλέπεις.

... Ειναι η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ, η αυταπαρνηση, η λεξη της εννοιας ΟΜΑΔΑ κατατεθημενη στο παρκε κοντρα σε ολα.

...

Καμια φορά όταν διαβάζω τέτοιες φράσεις (που είναι πέρα για πέρα αλήθεια), ο εγκέφαλος τα παίζει με φωνή Βαγγέλη Ιωάννου, λολ :D

• Like 4
Δημοσ.

Ο Παππάς φέτος κάνει την χρονιά που περιμέναμε εδώ και πολύυυυ καιρό. Μ' αρέσει πολύ σαν παίκτης. Να τον δούμε αν θα έχει σχετική διάρκεια όλη τη σεζόν.

Δημοσ.

Συνήθεια λόγω ΝΒΑ βλέπεις.

Τι εννοεί ο ποιητής;

Πάντως αφού είδες το ματς, θα κατάλαβες ότι ούτε παλαβό ήταν το κοντό σχήμα ούτε τίποτα. Πιο πολύ απ' όλα ήταν θέμα ροτέισιον. Αφού βγήκαν Μακλίν και Γουίλτζερ ποιον θα βαζε μέσα; Άλλο τεσσάρι δεν υπήρχε και σέντερ ο Μπόγρης μόνο. Τον Μπόγρη δε θα τον έβαζε τέτοια ώρα οπότε αναγκαστικά πήγε με τα τρία τριάρια. Θα μπορούσε να μας βγει θα μπορούσε και να μη μας βγει. Τελικά μας βγήκε γιατί απ' το -10 πήγαμε στο +7. Ε, στη Γερμανία δε μας βγήκε αλλά τι να κάναμε; Το δικό τους το σχήμα ματσάραμε. Κι αυτοί παίζαν με 3 γκαρντ και το Ράιτ στο τέσσερα

Τεσπα, αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι δεν περιμένω να κρίνω τον προπονητή από μια κίνηση "κόμπρα" και καλά  που θα κάνει και θα πάρει τα σώβρακα του αντιπάλου. Δεν πιστεύω σ' αυτά, νομίζω ότι είναι τρίχες για να γράφουν οι δημοσιογράφοι. Άλλες φορές βγαίνουν άλλες όχι. Παίζουν κι οι άλλοι, δεν παίζουμε μόνοι μας

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...