Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε στο πρωτάθλημα Ρωσίας πιθανά θα είχε περισσότερα πρωταθλήματα από τον Παναθηναικό στην Ελλάδα.

Πολύ σημαντική νίκη εκτός του βαθμολογικού γιατί του δίνει την δυνατότητα να είναι άνετος με τον Πρίντεζη

Δημοσ.

https://www.facebook.com/TheEuroLeague/videos/10155973897084948/?fref=mentions&pnref=story

ΣΤΟ 1:36 ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ

Χαχαχα σοβαρά; Και όταν σε είδα live σκέφτηκα "ναι ρε φίλε, τέτοιους οπαδούς θέλει αυτή η ομάδα"! Έτσι χτυπιέμαι κι εγώ, μακάρι να μπορούσα να έρθω ΣΕΦ!

• Like 5
Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΚεμΤονΜπιρτς που κυνήγησε το όνειρο του στο nba και έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε το καλύτερο 5αρι που είχαμε τα τελευταία χρόνια (μετά τον Χάινς).

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΚεμΤονΜπιρτς που κυνήγησε το όνειρο του στο nba και έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε το καλύτερο 5αρι που είχαμε τα τελευταία χρόνια (μετά τον Χάινς).

Η ηλικια του ειναι καλη...αλλα οχι και ο πριτς nba :) πως παει εκει καθαριζει τον παγκο; Το λεω γιατι εκτος απο αμυνα δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερο. Στην αμυνα respect, καλός.

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι στο δικο σου σχολιο! Αλλα τωρα που το λες, να σου πω πως δε θα μας χαλουσε καθολου ενας παικτης με τα στοιχεια του Μπιρτς (με το μυαλο στο κεφαλι του ομως).

Δημοσ.

Μια τριαδα ΜακΛιν "Μπιρτς" Μιλουτινοφ θα ηταν επος.

Καλα ειδατε ενα highlight που ανεβασε η καε του Μακ Λιν; Με περιστροφη του κορμιου και καρφωμα; επος ο παιχταρας και μαλιστα κοντρα στον Χαινς.

Αμ ο Παπαπετρου; Αμυναρα και καρφωμα in your face.

Τελοσπαντων αν εχουμε υγεια ολα θα γινουν. Δυστυχως δεν εχουμε. Η ομαδα δεν εχει κανει μια προπονηση πληρης.

Οπως ειπε κι ο κοουτς αλλιως σχεδιαστηκε η ομαδα κι αλλιως παιζει.

Χτες κερδισαμε τη Τσσκα με πενταρι Παπαπετρου για καμποσο διαστημα...

Ο δε ιτουδης ποτε δε θα γινει τοπ προπονητης. Τουλαχιστον οχι μ αυτη τη νοοτροπια. Σε κερδιζει ο ολυμπιακος των 6-7 παιχτων που παιζει χωρις τεσσαρι οταν εχεις τη διαιτησια δικια σου που παει να σου γυρισει το ματς με την αποβολη Παπ, κι εσυ συνεχως διαμαρτυρεσαι στους διαιτητες. Πληρως αντιπαθητικος ουδεμια επαφη με τον Σαρας που χει ομαδαρα δεδομενων των συνθηκων.

Ο Αγραβανης ΣΗΜΕΡΑ κλεινει τα 23. Γιατι καποιοι τον εκριναν λες κι ειναι 28-30.... Χειρουργηθηκε κιολας, καλη επιστροφη!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το "ωωωωωωωω τι έκανεεεεεε" στη φάση του Τζαμέλ ούτε κι εγώ ξέρω μέχρι πού ακούστηκε :P Γενικά χθες έκανε τον Χάινς να φαίνεται λίγος και αυτό είναι μεγάλο παράσημο.

Αυτό με 5άρι τον Παπαπέτρου είναι κάτι που αν μου το έλεγαν θα έβαζα τα γέλια. Κι όμως κερδίσαμε, ακόμα να το χωνέψω.

Για τον Ιτούδη διαφωνώ. Έχει μεγάλη προοπτική σαν προπονητής. Δεν θεωρώ επιχείρημα για το αντίθετο την κλάψα στους διαιτητές. Και ο Μπαρτζώκας έτσι δεν κάνει; Ή, ακόμα πιο τρανταχτό παράδειγμα, ο Ομπράντοβιτς; 

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρώ οτι δεν έχει προοπτική. Διαχειρίζεται τεράστιο μπατζετ μιας ομάδας με μεγάλη ιστορία, ευνοϊκή διαιτησία, κι έχει φάει πολλές σφαλιάρες. Δε βλέπω κατι ιδιαίτερο στο κοουτσάρισμα του ή το μπασκετ που παίζουν οι ομάδες του. Ευρωπαϊκό σηκωσε επειδή έλειπε ο Ολυμπιακός απο εκείνο το φ4.

Αντίθετα ο Σάρας φαίνεται το επόμενο next big thing

Δημοσ.

Ειναι νωρις ακομα να κρινουμε για ευρωλιγκα. Πως πηγαινε περσι η φενερ και τι κραξιμο ετρωγε ο ζοτς και τελικα το σηκωσε ευκολα.

Μεγαλος προπονητης ο ιτουδη κατ εμε. Τι μπορει να κανει ο προπονητης οταν στο πρωτο ημιχρονο μενει στο παιχνιδι ο οσφπ λογω οτι τα εβαζε απο παντου στο τριποντο και στο τελος δεν μπορουσαν να παρουν ενα αμυντικο ριμπαουντ.

Μεγαλη νικη οσφπ παντως.

Δημοσ.

Συνέντευξη Παπ

"Όλα τα παιδιά φέτος είναι καταπληκτικοί στη συνεργασία, υπάρχει χιούμορ και προσήλωση. Δεν μπορώ να στο περιγράψω αυτό που υπάρχει φέτος στην ομάδα. Τρομερή χημεία».

Ολόκληρη http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/1176184/papanikolaoy-aperigrapto-ayto-poy-yparhei-fetos-stin-omada

• Like 1
Δημοσ.

Κι επίσης θέλω να μου πείτε για το χαμηλό σχήμα του Σφαιρόπουλου  Ήθελα να ξερα τι θα γράφατε αν δε μας έβγαινε.

Όπως και για το αν μπορεί να ποστάρει ο Παπαπέτρου ή έχει το μυαλό στην Αννούλα lol

Το "πείραμα" με 3 τριάρια είναι από ανορθόδοξο έως παλαβό.

Ειδικά όταν δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό μαζί, και απέναντι στον ποιοτικό αντίπαλο της διοργάνωσης.

To ότι "δούλεψε" στη συγκεκριμένη περίπτωση, λέει πολλά και τίποτα ταυτόχρονα.

Και ο Παπαπέτρου είναι μετριος στο ποστ.

Μην βγάζουμε συμπεράσματα μονο για ένα ματς.

Γενικά το χθεσινό είναι δείγμα μέταλλου ομάδας, αλλά μέχρι εκεί.

Αν έχει κανεις λινκ για όλο το ματς, πμ πλιζ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...