Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιποτα το ιδιαιτερο ναι, για να ναι ο green το πρωτο βιολι φαντασου... Παρολα αυτα η εδρα ειναι εδρα.

6η σερι ηττα για τους Ισπανους, τσιρκο για την ωρα.

Δημοσ.

Ποια εδρα... Απο το αλλο τσιρκο της Αρμανι χασαν στην εδρα αυτη.

Μεχρι να επιστρεψουν οι αποντες θα τους στοιχιζει το μηδενικο βαθος παγκου .

Μιλαμε για ομαδα που εχει δωσει τα κλειδια της στον Γκριν, τι να λεμε.

Δημοσ.

Όσο κερδίζουμε ας μένει έξω ο Σπανούλης, αν μπορούμε μέχρι Φλεβάρη να μαστε μέσα στις 4 πρώτες θέσεις, ας μπει τότε να τα δώσει όλα ξεκούραστος ένα τρίμηνο!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στα παιδιά μεγάλη νίκη παρά τα προβλήματα και χωρίς να κάνουμε καμία σπουδαία εμφάνιση.

Μια χαρά ομάδα είναι η Βαλενθια και μόλις γυρίσουν οι τραυματίες θα ανακάμψει.

Είναι συνηθισμένο βέβαια πια, οποία ομάδα κερδίζει ο Ολυμπιακός να είναι τσίρκο,ενώ όταν κερδίζει ο ΠΑΟ την Εφες εκτός έδρας στον πόντο (ίδιες νίκες έχει με τη Βαλενθια) να είναι τεράστια νίκη που ανοίγει τον δρόμο για το f4...

Ο Τολιοπουλος είναι καλο παιχτακι και θα πρέπει στην Α1 να παίζει 20 λεπτά.

Ο Γκριν κατά τη γνώμη μου θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή το καλοκαίρι (αντί του Ντενμον) για να πλαισιώσει τον Καλαθη στον Παναθηναϊκό.

Επεξ/σία από moure
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στα παιδιά μεγάλη νίκη παρά τα προβλήματα και χωρίς να κάνουμε καμία σπουδαία εμφάνιση.

Μια χαρά ομάδα είναι η Βαλενθια και μόλις γυρίσουν οι τραυματίες θα ανακάμψει.

Είναι συνηθισμένο βέβαια πια, οποία ομάδα κερδίζει ο Ολυμπιακός να είναι τσίρκο,ενώ όταν κερδίζει ο ΠΑΟ την Εφες εκτός έδρας στον πόντο (ίδιες νίκες έχει με τη Βαλενθια) να είναι τεράστια νίκη που ανοίγει τον δρόμο για το f4...

Ο Τολιοπουλος είναι καλο παιχτακι και θα πρέπει στην Α1 να παίζει 20 λεπτά.

Ο Γκριν κατά τη γνώμη μου θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή το καλοκαίρι (αντί του Ντενμον) για να πλαισιώσει τον Καλαθη στον Παναθηναϊκό.

Ειναι η δευτερη φορα που γραφω εδω μεσα φετος για ομαδα τσιρκο και φυσικα αυτη ειναι η γνωμη μου την οποια δικαιολογησα (πχ απουσιες, πχ ηγετης ο Γκριν κλπ). Το οτι γραφεις εσυ ενα αοριστο "μια χαρα ομαδα ειναι", δεν αποτελει αντεπιχειρημα σε αυτα. "Μια χαρα ομαδα ειναι" και ο Ηλυσιακος του Φωτση αλλωστε, ποιος διαφωνει;

Η πρωτη φορα που μιλησα για τσιρκο αφορουσε αντιπαλο του ΠΑΟ απο τον οποιο εχασε κιολας. Πώς σου φανηκε;

Σε οτι αφορα τη μεγαλη νικη του ΠΑΟ vs Εφες ηταν σαφες οτι αναφερομουν στην σημασια και κυριως τον τροπο με τον οποιο ηρθε και οχι στην δυναμικοτητα του αντιπαλου (βλεπε παραθεση παρακατω). Οποτε καλο ειναι να μην τα μπερδευεις, καθως αλλοι ηταν αυτοι που μετα απο εκεινο το παιχνιδι εσπευσαν να γραψουν για τα τσιρκα του ΜακΚολουμ (μεταξυ αυτων κι εσυ). Το σημερινο ποστ σου λοιπον θα μπορουσε καλλιστα να αποτελει εξαιρετικη αυτοκριτικη.

Τεραστιο διπλο και σαν αποτελεσμα και με τον τροπο που ηρθε διοτι απο τετοια ματς φτιαχνει χαρακτηρα νικητη η ομαδα.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Κάθε εκτός έδρας νίκη είναι σημαντική στην Euroleague. Η Βαλένθια όντως μου φάνηκε κι εμένα πολύ κακή χθες. Όταν παίζεις στην έδρα σου, ο αντίπαλος κατεβάζει την μπάλα με τον Παπανικολάου, παίζει με παίκτη Γουίλτζερ και χάνεις εύκολα, είσαι για λύπηση... Ωστόσο, μιλάμε για την Βαλένθια σήμερα. Σε 3 βδομάδες μπορεί να κερδίσει τη Φενέρ ξέρω γω. Η Baskonia ήταν άθλια, μετά έγινε υπερηχητική, τώρα πάλι έχασε εύκολα στην έδρα της. Μην πούμε για την Μπαρτσελόνα και το τι έπαθαν οι ελληνικές ομάδες. Και η Εφές μπορεί να απογοητεύει, αλλά τα δυο ματσάκια πριν τον ΠΑΟ τα είχε κερδίσει.

Οπότε κάθε νίκη εκτός έδρας είναι σπουδαία. Το πώς καταφέρνει να τα κερδίζει αυτά τα ματς ο Ολυμπιακός, είναι αξιοθαύμαστο. Χθες έπαιζε με 2 guards συν τον Τολιόπουλο για 6 λεπτά και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε. Σκυλοβαρέθηκα ως θεατής βέβαια, γιατί φαινόταν ότι αυτό το ματς δεν γύριζε με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδανικότερο ματς δεν θα μπορούσε να κάτσει στον μεταφραστή για να ξεκινήσει για άλλη μια χρονιά την προπαγάνδα του, πλησιάζει και το ματς στο σεφ...

Και μην ξεχνιόμαστε, όποια ομάδα κερδίζει ο οσφπ είναι καφενείο. Κλασσικά πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν φτασουμε σε πλευ οφφς ετοιμασου να μου κλεισεις εισιτήρια. Και με ανοιχτη πρόσκληση προς Μιντι!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...