Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μοιρασμενα ή υπερ του γαβρου;

Περιττη η απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση.

Σαφεις και οι δηλωσεις του αντιπαλου προπονητη του ΟΣΦΠ αλλωστε.

Υ.Γ. Μη συγκρίνεις τον πιο clutch παίκτη στην ιστορία με τον ..Τζέρελς.

Στην ιστορια του ΟΣΦΠ* .
  • Like 1
Δημοσ.

Περιττη η απαντηση στη συγκεκριμενη ερωτηση.

Σαφεις και οι δηλωσεις του αντιπαλου προπονητη του ΟΣΦΠ αλλωστε.

...

Άστοχο επιχείρημα.

• Like 2
Δημοσ.

Ο μονος ξενος που μενει να ανεβει πνευματικα ειναι ο Τομπσον. Τοτε θα ειμαστε αρκετα καλυτεροι, δεδομενου οτι ο Παπαπετρου σκεφτεται πιο πολυ τη κοπελια του απο το μπασκετ.

Το προγραμμα που εχουμε εν τω μεταξυ ως το τελος του γυρου ειναι βουνο..

Δημοσ.

Άστοχο επιχείρημα.

Δεν το χρησιμοποιω σαν επιχειρημα για κατι. Απανταω στο ερωτημα του Zerg και μονο.

Απο εκει και περα , μιας που ειδα το ματς εχω γνωμη, δεν χρειαζομαι να μου πει ο Πιανιτζιανι τι εγινε στο ματς. Ουτε τον Ζοτς χρειαζομαι να μου πει τι εγινε με την Φενερ.

Δημοσ.

δεδομενου οτι ο Παπαπετρου σκεφτεται πιο πολυ τη κοπελια του απο το μπασκετ.

Ο Παπαπέτρου είναι εκνευριστικά στάσιμος, αν όχι χειροτερεύει κιόλας. Είπαμε είχε σερί τραυματισμούς παλιότερα, πέρσι δεν έπαιζε στη φυσική του θέση αλλά πλέον οι δικαιολογίες τελείωσαν. Αναρωτιέμαι αν θα ανανεώσει στο τέλος της σεζόν.

Αντίθετα ο Γιάνις με το ένα νι εξελίσσεται γοργά σε αγαπημένο παίκτη. Ιεροσυλία αλλά κάποιες κινήσεις του μου θυμίζουν Σπανούλη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι (γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας).

Ρήτα δεν είμαστε ομάδα που μπορει να τελειώσει 1η θέση στη regular season.

Ούτε 2η.

Για πρώτη θέση συμφωνώ, αλλά γιατί όχι δεύτερη; Ποια ομάδα δηλαδή το αξίζει περισσότερο με βάση όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τον παο βλεπω να ευνοείται συστηματικα και διαχρονικα απο τη διαιτησια στην ευρωλιγκα.

Και μακαρι να ευνοειται με αντιπαλες ξενες ομαδες, εξαλλου Οι νίκες και τα ευρωπαικα κυπελλα μετρανε.

Δημοσ.

Εγω τον παο βλεπω να ευνοείται συστηματικα και διαχρονικα απο τη διαιτησια στην ευρωλιγκα.

Και μακαρι να ευνοειται με αντιπαλες ξενες ομαδες, εξαλλου Οι νίκες και τα ευρωπαικα κυπελλα μετρανε.

Ο ΠΑΟ που κολλαει στη συζητηση για τη χθεσινη διαιτησια στην Ιταλια;

Οχι οτι δεν μπορω να απαντησω σε αυτο που λες (Μπασκονια το πιο προσφατο version ευνοημενου ΠΑΟ πχ), απλα δεν καταλαβαινω τι ειδους αντεπιχειρημα ειναι.

Δημοσ.

...

Για πρώτη θέση συμφωνώ, αλλά γιατί όχι δεύτερη; Ποια ομάδα δηλαδή το αξίζει περισσότερο με βάση όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα;

Μέχρι σήμερα είμαστε συνολικά οι καλύτεροι, γι'αυτο και στην πρώτη θέση. Το αξίζουμε. Απλά δεν θεωρώ πως θα τερματίσουμε εκεί. Πρόβλεψη είναι. CSKA, Fener, Real M. είναι ένα σκαλι πιο πάνω κατα τη γνώμη μου. Βέβαια αυτό που έγινε με τους ψηλούς στη Μαδρίτη δεν έχει προηγούμενο, και σίγουρα μας ευνοεί (+ την τεράστια απουσία Γιουλλ), αλλά δεν ξέρεις πως θα κάτσουν οι τραυματισμοί, ειδικά εμείς καλύτερα να μη λέμε πολλά. Βάζω και την τουρκικη ομάδα παρά το διπλό εκει μέσα. Και ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμή δείχνει καλύτερος στα σημεία, προσωπικά δεν μου λέει κάτι η ήττα απ'την ΑΕΚ τις προάλλες, συμβαίνουν αυτά, αλλά αν δείξει αυτο το πρόσωπο και στη συνέχεια θα είναι φαβορί για θέσεις 2-3.

Προς το παρών εμείς καμαρώνουμε από ψηλά :D

Δημοσ.

Φορτωμα με 3 φαουλ (τα 2 δεν γινανε ποτε) στον Θαναση μεσα σε 7 λεπτα, check.

Φορτωμα με 3 φαουλ στον μοναδικο παιχτη που αρχισε να δινει λυσεις επιθετικα στον ΠΑΟ, μεσα σε 8 λεπτα, check.

Προκλητικη αδιαφορια σε καθαρα φαουλ των παιχτων της Ρεαλ, check.

Εκνευρισμος ολης της ομαδας μετα απο τα παραπανω, check.

Αν τολμησει ο ΠΑΟ να παιξει αμυνα, φορτωνεται με φαουλ εν ριπη οφθαλμου. Υποχρεουται λοιπον να μην παιζει αμυνες με συνεπεια η Ρεαλ να κανει πλακα επιθετικα με τα μισα της σουτ να ειναι ελευθερα μετα απο 1-2 πασες ολες κι ολες και να εχουν βρει ρυθμο μεχρι και τα τριτα της.

Στην αλλη πλευρα του γηπεδου γινονται 1-2 φαουλ ανα κατοχη, λεμε κι ευχαριστω αν σφυριχτει 1 φαουλ ανα 5 κατοχες.

Αυτο που βλεπουμε στο ΟΑΚΑ δεν ειναι μπασκετ με κανονισμους και ειναι επιτευγμα οτι με τις συνθηκες αυτες ο ΠΑΟ δεν εχει φαει 100ρα στο ημιχρονο. Δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουμε και λογικα θα ακολουθησουν κι αλλες τετοιες διαιτησιες στα αμεσως επομενα παιχνιδια.

Η Ευρωλιγκα εστειλε το μυνημα της με τον ορισμο του Λα Μονικα στο ΟΑΚΑ, και ο δευτερος ολοκληρωνει επιδεικτικα το σαφες μυνημα της διοργανωσης: Οποιος στελνει παιχτες του στην διοργανωση της FIBA, το πληρωνει.

Αντιστοιχο μυνημα σταλθηκε και χθες στο Μιλανο, με "επιβραβευση" της συνεργασιμης ομαδας, στις -ας τις πουμε ετσι- αμφισβητουμενες φασεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...