Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βάζουν γκολ και κρίνουν ματς και δεν πανηγυρίζουν, κι ήρθε ο Λοτζεσκι κι έκανε σαν τρελός στο γήπεδο. -δε συμφωνώ με βρισιές αλλα δε το λες και χαμηλή τόνων εμφάνιση αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Χαμένος ειναι λόγω του οτι δε μπόρεσε να μείνει στον Ολυμπιακό

Υγ: έχει πλάκα που οι ίδιοι που άφηναν αιχμές για ντόπα πριν λίγα χρονια όταν ηταν εκτός λόγω σπλήνας, τωρα τον λένε παιχταρά.

Λοτζεσκιαδας συνεχεια... Περυσι ειχαμε την Μπουρουσιαδα, φετος θα εχουμε αυτον. Λογικο ( ; ).

%CE%9B%CE%9F%CE%A4%CE%96%CE%95%CE%A3%CE%

Lojeski+4.jpg

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον παραδεχομαι τον Λοτζεσκι, θελει πολλα κιλα αυτο που εκανε. Εριξε Χ στα χρηματα και ηρθε στον Παναθηναικο για εκδικηση :) (αν αληθευουν αυτα για καλυτερες προτασεις)

• Like 1
Δημοσ.

Τον παραδεχομαι τον Λοτζεσκι, θελει πολλα κιλα αυτο που εκανε. Εριξε Χ στα χρηματα και ηρθε στον Παναθηναικο για εκδικηση :) (αν αληθευουν αυτα για καλυτερες προτασεις)

Ειχε καλυτερες προτασεις σαφως, αλλα:

1. Ηθελε να παραμεινει Ελλαδα με την οικογενεια του

2. Προφανως ηθελε να δωσει καποιες απαντησεις και αυτο ειναι που ενοχλει καποιους που δηθεν αδυνατουν να αντιληφθουν και τον αθλητικο εγωισμο ενος επαγγελματια.

Ο ΔΓ και ο Πασκουαλ τον προσεγγισαν με τον τροπο που επρεπε, εξασφαλισαν τους ορους που επρεπε και καναν το win-win αποσπωντας την υπογραφη του με ορους πυο εξασφαλιζονται και οι 2 πλευρες.

Δημοσ.

Φίλε μου ποια εκδίκηση , για ποιο πράγμα; Τι δε του πρόσφερε ο Ολυμπιακός; που απο ενα παίχτη που δε τον ήξερε ουτε η μάνα του τον έκανε ευρωλιγκάτο; που έβγαλε εκατομμύρια κι εξασφάλισε την οικογένεια του;

Η μήπως που η ομάδα δεν ανακοίνωσε τι πρόβλημα είχε, προστατεύοντας τον;

Καλός παίχτης ο Ματ , αποτέλεσμα εξαιρετικού scouting.και χαρακτήρας πολυ καλός , αν δεν είχε τραυματισμούς φυσικά και δε θα τον άφηναν να φυγει.

Όπως ήρθαν τα πραγματα το λογικό ηταν να φυγει.

Υγ: έχει πλάκα που οι ίδιοι που άφηναν αιχμές για ντόπα πριν λίγα

Τα ιδια λεει και ο ιδιος. Για εκδικηση, διαβασε την συνεντευξη του.

Το προβλημα του που δεν ανακοινωσατε ποιο ειναι; Ουτε που ξερω.

Δημοσ.

Τα χρηματα που του δωθηκαν ειναι μια χαρα με βαση του προβληματος. Δεν ειναι εξευτελιστικα.

Προτιμησε τον Παναθηναικο λογο prestise οχι για τις μετακινησεις μονο.

Και ο no1 λογος ειναι να παρει εκδικηση απο εσας που δεν του προσφερατε οτι προσφερε ο αντιπαλος! Ειναι προσωπικοι οι λογοι.

Και εχει την κλαση να σας κανει να μετανιωσετε που τον διωξατε, και θα το κανει.

Αυτά είναι για να γράφονται στη πράσινη και στο onsports...

Ο Λοτζεσκι πήγε στον Παναθηναϊκό γιατί τον απέρριψε η Μπαρτσελονα και γιατί δεν ήθελε να πάει Κωνσταντινούπολη και Ισραήλ γιατί θεωρούσε ότι δεν είναι ασφαλή μέρη θα την οικογένεια του.

Ο Λοτζεσκι λοιπόν να πάρει εκδίκηση γιατί?

Επειδή τον ξέθαψε ο Ολυμπιακός στα 27 του από την Οστάνδη και τον έκανε τοπ παίχτη Ευρωλίγκας.

Που τα αδέρφια πλήρωναν (ως όφειλαν)το συμβόλαιο του παρά τις μακροχρόνιες απουσίες του?

Κάθε φορά λοιπόν που κοιτάει τον τραπεζικό του λογαριασμό ας ανάβει και μια λαμπάδα στον Μπαρτζωκα που τον έβγαλε στην επιφάνεια.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτά είναι για να γράφονται στη πράσινη και στο onsports...

Ο Λοτζεσκι πήγε στον Παναθηναϊκό γιατί τον απέρριψε η Μπαρτσελονα και γιατί δεν ήθελε να πάει Κωνσταντινούπολη και Ισραήλ γιατί θεωρούσε ότι δεν είναι ασφαλή μέρη.

Ο Λοτζεσκι λοιπόν να πάρει εκδίκηση γιατί?

Επειδή τον ξέθαψε ο Ολυμπιακός στα 27 του από την Οστάνδη και τον έκανε τοπ παίχτη Ευρωλίγκας.

Που τα αδέρφια πλήρωναν (ως όφειλαν)το συμβόλαιο του παρά τις μακροχρόνιες απουσίες του?

Κάθε φορά λοιπόν που κοιτάει τον τραπεζικό του λογαριασμό ας ανάβει και μια λαμπάδα στον Μπαρτζωκα που τον έβγαλε στην επιφάνεια.

Σε ολα τα site κυκλοφορισε η συνεντευξη παρε και διαβασε τη.

Η μπαρτσα δεν τον εκοψε στα ιατρικα τεστ, τουλαχιστν αυτος αυτο λεει το αρνειται κατηγορηματικα.

Δεν ξεθαψατε τιποτα. Την δουλεια σας κανατε σαν ομαδα.

Για το τι του είπαν από τον Ολυμπιακό όταν τελείωσε η σεζόν:

"Νομίζω ότι είχαν πολλές διαφορετικές αποφάσεις. Είπαν ότι θα κοιτάξουν κάτι άλλο και αν δε βρουν θα μου πουν. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε και τι ήθελαν, αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι δεν με ήθελαν. Αυτό ίσως και να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο τώρα στον Παναθηναϊκό. Ό,τι έγινε έγινε πάντως. Προχωράμε".

Sport24 σου κανει νομιζω..

Δημοσ.

Οτι ο Νοβιτσκι χρωσταει στο Νταλλας που τον "ανακαλυψαν";

Οχι οτι ο ιδιος ηταν ταλενταρα και αργα η γρηγορα θα τον ανακαλυπτε καποιος scouter;

Και μεταξυ μας σιγα το σκαουτινγκ του Μπαρτζωκα. Απλως δεν ειχε 3ρι εκεινη την εποχη, ουτε και κανα τρελο μπατζετ και εκανε μια απο τις πλεον safe κινησεις που κανουν πολλοι συλλογοι της Ευρωλιγκας: Πηρε τον MVP και πρωτο σκορερ απο ενα μικρο πρωταθλημα. Δεν ηταν δα και τοσο αφανης λοιπον. Κλασσικη κινηση συλλογου Ευρωλιγκας ειναι, χωρις ιδιαιτερο κοπο και κοστος. Και ο παιχτης απλα δικαιωσε τον Μπαρτζωκα για την επιλογη του. Αντιστοιχα αλλοι τετοιοι εχουν βγει fail (συνηθως οι περισσοτεροι). Κινησεις με σχετικα μικρο ρισκο γενικα.

Γενικα, η συζητηση αυτη ειναι σαν το αυγο με την κοτα και δεν εχει και κανενα νοημα. Αν λοιπον ελθουμε στο παρον, ισχυει οτι ο Λοτζο θελει να δωσει απαντησεις σε αυτους που τον διωξαν νυχτα χωρις καν να μπουν στη διαδικασια να διαπραγματευτουν μαζι του. Πληττεται ο αθλητικος εγωισμος και σωστα θελει να δωσει τις απαντησεις του. Το δηλωσε, το εκανε ηδη και θα το κανει και στη συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ολα τα site κυκλοφορισε η συνεντευξη παρε και διαβασε τη.

Η μπαρτσα δεν τον εκοψε στα ιατρικα τεστ, τουλαχιστν αυτος αυτο λεει το αρνειται κατηγορηματικα.

Δεν ξεθαψατε τιποτα. Την δουλεια σας κανατε σαν ομαδα.

Για το τι του είπαν από τον Ολυμπιακό όταν τελείωσε η σεζόν:

"Νομίζω ότι είχαν πολλές διαφορετικές αποφάσεις. Είπαν ότι θα κοιτάξουν κάτι άλλο και αν δε βρουν θα μου πουν. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε και τι ήθελαν, αλλά σίγουρα κατάλαβα ότι δεν με ήθελαν. Αυτό ίσως και να μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο τώρα στον Παναθηναϊκό. Ό,τι έγινε έγινε πάντως. Προχωράμε".

Sport24 σου κανει νομιζω..

Αυτό που λέει ο Λοτζεσκι καταλαβαίνεις νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραφες πριν,ότι πήγε στον ΠΑΟ για εκδίκηση απορρίπτοντας μάλιστα προτάσεις με πιο πολλά χρήματα απλά και μόνο για να πάρει εκδίκηση.

Εγώ είπα και πριν ότι οι ομάδες είναι και οι δυο κερδισμένες από αυτήν την υπόθεση και για τον Λοτζεσκι έχω πολύ καλή γνώμη και για τις αθλητικές του ικανότητες αλλά και για τον χαρακτήρα του,

• Like 2
Δημοσ.

Γραφεις βεβαια το ''ως οφειλαν'', αλλα για να το γραψεις υποβοσκει η εννοια πως του εκαναν χαρη που τον πληρωναν...

Η συγκεκριμενη προταση δεν εχει λογο υπαρξης ουτε καν με την επισημανση που εκανες...

• Like 1
Δημοσ.

O Λοτζεσκι MVP του φ4 του eurocup?

MVP της σεζόν ηταν ο Μπεβερλι και των τελικών ο Πλάνινιτς

Edit: γραφει ο midi οτι ο Λοτζεσκι ηταν MVP του Eurocup. Απαντώ το προφανές, οτι αυτο ηταν λάθος, και το αλλάζει σε MVP του πρωταθλήματος του.

Χαχα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το διορθωσα γιατι τον μπερδεψα με τον αλλο Αμερικανο Ματ, τον Χαουαρντ που ειναι ενα παραδειγμα που επιβεβαιωνει οτι εγραψα.

Κινησεις με μικρο κοστος και μικρο ρισκο. Ειτε σου βγαινουν και τριβεις τα χερια σου, ειτε -τις περισσοτερες φορες- δε σου βγαινουν και δε χαθηκε ο κοσμος.

Ο Λοτζεσκι λοιπον ηρθε ως χ2 MVP μικρου πρωταθληματος, δοκιμαστηκε, δικαιωσε, τελος. Μπραβο στον ΟΣΦΠ για το μικρο ρισκο που πηρε σε μια εποχη που δεν ειχε επιλογες στο 3 πισω απο τον Περπεργολου. Μπραβο και στον παιχτη που με τη δουλεια του και τον χαρακτηρα του απεδειξε οτι μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο. Σε κανεναν δεν χρωσταει ο παιχτης για αυτο το θεμα. Ουτε και ο ΟΣΦΠ χρωσταει κατι του παιχτη. Αυτος ειναι ο αθλητισμος. Πιστευει ενας συλλογος στο Χ παιχτη, παιρνει το ρισκο και ο παιχτης αν ειναι ικανος δικαιωνει τον συλλογο κι αν ειναι ανικανος αποτυγχανει και αυτος και ο συλλογος.

Edit: γραφει ο midi οτι ο Λοτζεσκι ηταν MVP του Eurocup. Απαντώ το προφανές, οτι αυτο ηταν λάθος, και το αλλάζει σε MVP του πρωταθλήματος του.

Χαχα!!!

Εχω δωσει ηδη την απαντηση. Συνεχισε την κλαψα για τον Ματαρο, οπως και περυσι για τον Μπουρουσαρο. Ξερουμε ηδη πως θα κυλησει αυτη η σεζον για σενα σε επιπεδο σχολιασμου των μεταγραφων του ΠΑΟ...Μας κοροιδεψε ο Μπουρουσης, σαλτιμπαγκος ο Μαικ Τζειμς, βυσμα ο Θανασοκουνμπο, σαπακι ο Λοτζεσκι κλπ κλπ. (δικα σου λογια ολα).

Απλα ο Μπουρουσης το καλο στο κραταγε για το τελος ενω ο Λοτζο το καλο στο εδειξε απο την αρχη εξου και η ετερχορονισμενη ακυρη κλαψα που μονο εσυ ξερεις γιατι αρχισες (και) χθες μετα απο μια νικη της ομαδας σου επι του Ερ. Αστερα.

Δημοσ.

Χαχα!!!

Και πέρσι καλύτερος ψηλός στο Eurocup ήταν ο Μπογρης!

Σίγουρη μεταγραφή χωρίς ρίσκο!

• Like 2
Δημοσ.

Και πέρσι καλύτερος ψηλός στο Eurocup ήταν ο Μπογρης!

Σίγουρη μεταγραφή χωρίς ρίσκο!

Το αναποδο γραφω. Για μεταγραφες ΜΕ (μικρο) ρισκο . Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις;

Αν ο Μπογρης εβγαινε φετος, θα χρωσταγε στον Σφαιροπουλο που "τον αναναλυψε";

Ο Νοβιτσκι χρωσταει στο Νταλας;

Ο Ματ Χαουαρντ χρωσταει στον Ιφκοβιτς;

Ο Αντι Πανκο χρωσταει στον Πεδουλακη;

Ο Κιτσεν, ο Αρμστρονγκ, ο Τζαμαριο Μουν,ο Μπανκς, ο Σλοτερ, ο Φελντειν, ο Καρι, ο Γκουιν, ο Παβλοβιτς, ο Κειλιν Λουκας, ο Σιμονς, ο Κολινς, ο Περκινς, ο Ουοτερς χρωστανε σε κανεναν; Ακριβως τετοια περιπτωση ηταν και ο Λοτζεσκι απλα αυτος ηταν που μπορεσε να σταθει στην Ευρωλιγκα . Ξαναλεω. Κινησεις με μικρο ρισκο που αν δεν βγουν δεν χανεις πολλα και αν βγουν κερδιζεις πολλα. Γιαυτο και οι περιπτωσεις του Λοτζο ειναι σπανιες σε συγκριση με αυτες που δε βγαινουν.

O Λοτζο με τη δουλεια του και την ικανοτητα πετυχε οσα πετυχε, προσφερε οσα προσφερε και δεν χρωσταει τιποτα και σε κανεναν. Παρα μονο απαντησεις σε αγωνιστικο επιπεδο σε οποιους τον απαξιωσαν και δεν κατσαν καν στο τραπεζι μαζι του να διαπραγματευτουν ενω εχει προσφερει τοσα και τοσα στο συλλογο τους.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Λοτζεσκι καταλαβαίνεις νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραφες πριν,ότι πήγε στον ΠΑΟ για εκδίκηση απορρίπτοντας μάλιστα προτάσεις με πιο πολλά χρήματα απλά και μόνο για να πάρει εκδίκηση.

Εγώ είπα και πριν ότι οι ομάδες είναι και οι δυο κερδισμένες από αυτήν την υπόθεση και για τον Λοτζεσκι έχω πολύ καλή γνώμη και για τις αθλητικές του ικανότητες αλλά και για τον χαρακτήρα του,

Ακριβως αυτο που γραφει ειναι οσα ελεγα πριν. Εσυ δεν ελεγες οτι απερριψε τουρκια ισραηλ και ηρθε στον παο με.... εξευτελιστικους ορους; ( εγω εβαλα και μια παρενθεση γιατι εσεις τα γραφατε)

Το προσθετο κινητρο που λεει ποιο ειναι για σενα; Για να ακουσω

Δημοσ.

Ακριβως αυτο που γραφει ειναι οσα ελεγα πριν. Εσυ δεν ελεγες οτι απερριψε τουρκια ισραηλ και ηρθε στον παο με.... εξευτελιστικους ορους;

Το προσθετο κινητρο ποιο ειναι για σενα; Για να ακουσω

Αν για σένα μείωση συμβολαίου 45% συν ρήτρα για τραυματισμό στο αχίλλειο δεν είναι εξευτελιστικοί όροι για έναν παίχτη που έμεινε έξω 4-5 μήνες εγώ πάω πάσο.

Στην συνέντευξη λέει ότι τώρα ίσως και να έχει ένα πρόσθετο κίνητρο όχι ότι πήγε στον ΠΑΟ για αυτόν τον λόγο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...