Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσσκα-φενερ θα ναι ο τελικός.

...ΤΣΣΚΑ με τίποτα (....ούτε με τρίποντα δηλαδή).

Βασικά, ούτε Φενέρ.

Πιο πιθανό είναι να είναι και οι 2 ελληνικές στον τελικό φέτος.

Note down this post και τα ξαναλέμε Μάη.

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To προβλημα με τον Καλαθη ειναι οτι στο ενα παιχνιδι θα εχει ranking 42 Και στο επομενο 2...δεν ειναι σταθερος παιχτης και σημειο αναφορας.Πολυ καλο νομιζω του κανε οτι δεν ειναι πλεον ο αρχηγος.Του φυγε ενα βαρος.Ο χρονος θα δειξει βεβαια πως θα παει,το μονο σιγουρο ειναι οτι η αξια του ειναι αδιαμφισβητητη και χωρις αυτον ο Παναθηναικος θα ειχε τρομερο προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΥΘΙΚΟΣ Καλαθης!

Το καλυτερο pg της ευρωλιγκας μεχρι στιγμης...

Πολλοι λεγαμε (μεταξυ των οποιων και εγω) πως τα 2 μυρια ειναι πολλα... Του χρονου πρεπει να του δωσει 2,5 μπας και μεινει...

ΥΓ. Το τριποντο του Θανασουκομπο στο τελος του ημιχρονου ηταν σωστο που το εβγαλαν εκπροθεσμο? Το ειδε κανενας σε replay? Σε κανονικη ροη που το ειδα μου φανηκε εντος χρονου...

Καλη ερωτηση...δεν ειδα το replay αλλα μου φανηκε εκπροθεσμο. Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

ΥΓ. Το τριποντο του Θανασουκομπο στο τελος του ημιχρονου ηταν σωστο που το εβγαλαν εκπροθεσμο? Το ειδε κανενας σε replay? Σε κανονικη ροη που το ειδα μου φανηκε εντος χρονου...

Ηταν οντως εκπροθεσμο.

Θανασοκουνμπο καθοριστικος κι εχθες εντωμεταξυ, εκθετει και παλι τον Πασκουαλ για την επιλογη του να τον αφησει παγκο σε τοσα σημαντικα παιχνιδια. Δυο ματς εχει αρχισει πενταδατος, και στα δυο ξεκινησαμε πρωτο δεκαλεπτο με +10 χαρις στις αμυνες και την ενεργεια με την οποια μπαινει και συμπαρασυρει τους συμπαιχτες του.

Ευτυχως πλεον τον εμπιστευεται ο Ισπανος, μεγαλη μεταγραφη, μπραβο στο scouting team. Αν στρωθει να δουλεψει (ολα δειχνουν οτι αυτο κανει) συντομα θα μιλαμε για τον πιο ουσιαστικο και ισως καλυτερο Ελληνα στη θεση 3.

Χρυσαφι οι 3 σερι νικες (και ειδικα τα δυο τεραστια διπλα σε μια περιοδο που η ομαδα εδειχνε να εχει εκτροχιαστει), αλλα δεν πρεπει να βαζουν κατω απο το σεντονι το προβλημα μας στο 5. Φανηκε και χθες αλλωστε. Σεζον με (τον πολυ καλο χθες) Βουγιουκα για μοναδικο 5ρι δε βγαινει...

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν τα budget των προ-κρισης εποχών και η ομάδα καλώς ή κακώς αποφάσισε να επενδύσει σε Ζακ, Μητρογλου πρέπει και να στηρίξει τους παίκτες και την επιλογή αυτή. Ψηλός που να μπορεί να κάνει την ομάδα σίγουρα καλύτερη κοστίζει πολλά και δεν είμαι και σίγουρος ότι υπάρχει καθώς δεν ξέρω τι γίνεται στα κοψίματα του ΝΒΑ. Επιπλέον ουσιαστικά θα ακυρώσει τελείως και τους 2 παίκτες που μπορεί να είναι νεοι δεν είναι όμως και έφηβοι και πρέπει να παίζουν

Δημοσ.

Ειλικρινά, το χω γράψει και στο θρεντ της Εθνικής, δε γίνεται να μη βλέπεις ότι ο Θανάσης είναι τρομερό εργαλείο. Και πέρυσι στην Εθνική έμπαινε και έδινε ΤΗΝ ενέργεια και φέτος το ίδιο έκανε το καλοκαίρι και με το ΠΑΟ το ίδιο πράγμα. Πως γίνεται να τον μειώνουν άτομα και να λένε δε μετράει δε το καταλαβαίνω. Όταν ανακοινώθηκε το καλοκαίρι από το ΠΑΟ είχα εκνευριστεί, τον ήθελα σε μας.

Τη προηγούμενη βδομάδα πάντως που έκανε ένα άουτ μπροστά μου στο δεύτερο ημίχρονο του πα να φύγει και να έρθει σε έμας, αφού είναι ολυμπιακοί εκεί στη φαμέλια :D :D :D 

Δημοσ.

Ο Θανάσης είναι ο ορισμός του εργαλείου. Στον ΠΑΟ έκαναν άριστη επιλογή.

Και έκραζε ο κόσμος για βύσμα στην Εθνική. Ό,τι να'ναι.

Ντένμον κάπως έτσι θα'ναι πιστεύω, ύψους-βάθους. Περισσότερο βάθους.

Το ίδιο φοβάμαι και για τον Ρόμπερτς σε μας. Θα φανεί.

...Απροσμενο 50-50 απο τους διαιτητες σημερα, ειδικα στα κρισιμα λεπτα, μπραβο...

Δεν είναι Φενέρ.

• Like 1
Δημοσ.
Ντένμον κάπως έτσι θα'ναι πιστεύω, ύψους-βάθους. Περισσότερο βάθους.

Το ίδιο φοβάμαι και για τον Ρόμπερτς σε μας. Θα φανεί.

ε για αντικαταστατης του φελντε δεν ηρθε; μην χασει και δεν του μοιασει,

για εντος δηλαδη κατι μπορει να κανει, στα εκτος εξαφανιζομαστε

Δημοσ.

7.5 γραφει η βικιπαιδεια, και καποια site γραφουν 6.3

Μηπως λεει δολλαρια?

7 μυρια δολλαρια πρεπει ηταν, δηλαδη 6 μυρια ευρω περιπου... 2 με 2,1 παιρνει...

Εντωμεταξυ ο Θανασης πιστευω εχει μεγαλα περιθωρια να βελτιωσει τα ποσοστα του στα σουτ...

Η τεχνικη του στο σουτ ειναι αρκετα καλη. Με δουλεια και προπονηση πιστευω θα βελτιωθει στο μελλον και εκει...

Δημοσ.

Μηπως λεει δολλαρια?

7 μυρια δολλαρια πρεπει ηταν, δηλαδη 6 μυρια ευρω περιπου... 2 με 2,1 παιρνει...

Εντωμεταξυ ο Θανασης πιστευω εχει μεγαλα περιθωρια να βελτιωσει τα ποσοστα του στα σουτ...

Η τεχνικη του στο σουτ ειναι αρκετα καλη. Με δουλεια και προπονηση πιστευω θα βελτιωθει στο μελλον και εκει...

Για 7.5εκ ευρω λενε στη βικιπαιδια. Στην αρχη της χρονιας καπου στο καλοκαιρι η διοικηση ηθελε να ανανεωσει του καλαθη, εγιναν συναντησεις, αλλα τελικα δεν εγινε. Τρεχατε τωρα....ο παιχτης ειναι αρκετα φιλοδοξος θα την κανει αν συνεχισει ετσι λογικα.
Δημοσ.

Να κάνω μια πρόβλεψη? Αν φέρετε ενα σοβαρό C και αν εμείς αντισταθμίσουμε την έλλειψη κίνησης στην επίθεση και βρεθούν ρόλοι στην περιφέρεια, δύσκολα δε θα μαστε Final4 και οι 2 ομάδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...