Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακράν η καλύτερη εμφάνιση παίκτη στη EL φέτος

Ποια EL, στο NBA με τέτοιο statline κάνεις σαματά να 'ουμ. 

Ντάξει δεν νομίζω να ξανακουστεί ούτε ψίθυρος για τον Clutchάθη φέτος. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τσίρκο Μαργαρίτα,αν θυμάσαι ήταν η επιλογή μας στον ασσο αλλά του έδωσε πιο πολλά η Εφες και πήγε εκεί και εμείς τελικά πήραμε τον Ρόμπερτς.

No ποτέ δεν ηταν η νο1 επιλογή και δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά ακριβως επειδή δε θελουμε άσσο που να μη τη δινει απο το δεξί στο αριστερό.

Δημοσ.

Απίστευτο ματς από Καλάθη και πολύ σημαντικό διπλό. Απίστευτες ανατροπές στην Ευρωλίγκα φέτος οπότε πρέπει να κρατάμε χαμηλά τη μπάλα (έχασε η Χίμκι εντός έδρας από τη Μακάμπι).

Κάτι που παρατήρησα ως προς το ροτεισον του συγκεκριμένου ματς:

(α) Ντενμον & Λεκα δεν προσέφεραν τίποτα ενώ οι Όγκαστ/Μήτογλου είναι πλέον εκτός και οι δύο.

(β) Με τις προσθήκες Λοτζέσκι/Θανάση μου φαίνεται ότι μένει πολύ λίγος χρόνος για να βρει ρυθμό ο Παππάς ενώ μου φαίνεται ότι έχει μειωθεί ο χρόνος του Ρίβερς (ο οποίος συνήθως δε χρειάζεται να βρει ρυθμό καθώς είναι άριστος σουτέρ). Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι άδικο κυρίως ως προς τον Ρίβερς ο οποίος ουκ ολίγες φορές πέρυσι έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά.

• Like 1
Δημοσ.

No ποτέ δεν ηταν η νο1 επιλογή και δεν ασχοληθήκαμε σοβαρά ακριβως επειδή δε θελουμε άσσο που να μη τη δινει απο το δεξί στο αριστερό.

Τουλάχιστον αυτό έγραφαν οι ρεπόρτερ το καλοκαίρι.

Ότι τον γνώριζε καλά ο Σφαιρόπουλος από την παρουσία τους στον Πανιώνιο και ήταν η πρώτη του επιλογή.

Αυτό που θαυμάζω εγώ στον Καλαθη είναι ότι δείχνει να είναι πραγματικά βιονικός,σήμερα έπαιξε 35 λεπτά και σου έδινε την εντύπωση ότι μπορούσε να παίξει αλλά τόσα.

Δημοσ.

Ότι τον γνώριζε καλά ο Σφαιρόπουλος από την παρουσία τους στον Πανιώνιο και ήταν η πρώτη του επιλογή.

Αυτό που θαυμάζω εγώ στον Καλαθη είναι ότι δείχνει να είναι πραγματικά βιονικός,σήμερα έπαιξε 35 λεπτά και σου έδινε την εντύπωση ότι μπορούσε να παίξει αλλά τόσα.

Ξερω ξερω τι έγραφαν :)

Δημοσ.

Καποιοι γαβροι περσι επεμεναν οτι ειναι ντοπαρισμενος γιαυτο παιζει ετσι στο ΣΕΦ. Ελπιζω να βαλαν μυαλο...(χλωμο).

Δικαιωθηκε ο Τρακης....αυτος επεμεινε τοσο για να τον φερει απο το NBA.

Δημοσ.

Του Καλάθη το πρόβλημα όταν δεν παίζει καλά είναι καθαρά ψυχολογικό,η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη.

Δημοσ.

Καποιοι γαβροι περσι επεμεναν οτι ειναι ντοπαρισμενος γιαυτο παιζει ετσι στο ΣΕΦ. Ελπιζω να βαλαν μυαλο...(χλωμο).

Δικαιωθηκε ο Τρακης....αυτος επεμεινε τοσο για να τον φερει απο το NBA.

Αυτό είναι το πρόβλημα του ινσομνια

Έχει περισσότερους Παναθηναϊκους στο σχολιασμό....

Δημοσ.

Αυτό είναι το πρόβλημα του ινσομνια

Έχει περισσότερους Παναθηναϊκους στο σχολιασμό....

Βγαλε μια ανακοινωση στο μπλα μπλα, να δεις ποσοι γαβροι θα ερθουν :) ειναι και παρασκευη
Δημοσ.

Φοβερός Καλάθης και 2 στα 2 με τις τουρκικες..

Απο μισός γκαρντ στην πρώτη του χρονιά επι ομπράντοβιτς, έχει γίνει ο καλύτερος Έλληνας της γενιάς του και σίγουρα μ αυτόν θα ξεκινούσα αν είχα δική μου ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερός Καλάθης και 2 στα 2 με τις τουρκικες..

Απο μισός γκαρντ στην πρώτη του χρονιά επι ομπράντοβιτς, έχει γίνει ο καλύτερος Έλληνας της γενιάς του και σίγουρα μ αυτόν θα ξεκινούσα αν είχα δική μου ομάδα.

Μισους γκαρντ δεν παιρνουν στο nba.
Δημοσ.

ΜΥΘΙΚΟΣ Καλαθης!

Το καλυτερο pg της ευρωλιγκας μεχρι στιγμης...

Πολλοι λεγαμε (μεταξυ των οποιων και εγω) πως τα 2 μυρια ειναι πολλα... Του χρονου πρεπει να του δωσει 2,5 μπας και μεινει...

ΥΓ. Το τριποντο του Θανασουκομπο στο τελος του ημιχρονου ηταν σωστο που το εβγαλαν εκπροθεσμο? Το ειδε κανενας σε replay? Σε κανονικη ροη που το ειδα μου φανηκε εντος χρονου...

• Like 2
Δημοσ.

Ιεροσυλία (και καμία προσπάθεια σύγκρισης γενικότερα) αλλά τέτοια εμφάνιση δεν θυμάμαι να έχω δει ούτε από τον ΔΔ. Μόνο από Γιουλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...