xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εσυ δεν ελεγες στην αρχη του θρεντ να μην μιλαμε για διαιτησιες και εξωαγωνιστικα κι οποιος το κανει να τρωει ban; Εσυ δεν ευαγγελιζοσουν να μεινει το thread καθαρο απο τετοια σχολια οταν ο Μπομπουα κατεβασε το χερι του Παππα στην Μπασκονια και οι διαιτητες δεν ειδαν ουτε απλο φαουλ; Σημερα σχολιαζουμε διαιτησιες και αποψεις αλλων για τις διαιτησιες ελευθερα και τις συνοεδευουμε και απο χαρακτηρισμους κιολας;Ποσες φορες μιλησες εσυ για διαιτησία και ποσες εγω? Ποσες φορες μιλησες οχι μονο για τη διαιτησια της ομαδος σου, αλλα και για διαιτησιες του Οσφπ και ποσες εγω? Επισης ποια ηταν η θεση σου στην αποψη μου στ να μη μιλαμε για διαιτησιες? Αν θεωρεις πως επιλεκτικα θα μιλας εσυ και καποια αλλα ατομα για διαιτησιες και εμεις δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη, νομιζεις λαθος. Αν θεωρεις πως εμεις θα αφηνουμε αναπαντητα ποστ που λενε οτι ο οσφπ εχει ευνοικοτατες διαιτησιες στην ευρωπη και ο παο σφαγιαστικες (ποιος αληθεια του ζητησε να σχολιασει τις διαιτησιες του οσφπ) για να κρατηθει ενα επιπεδο εδω, αλλά θα αφηνουμε και ασχολιαστες δηλωσεις πρωην ζαμπλουτων προπονητων σας, παλι κανεις λαθος. Ειτε ολοι ειτε κανεις (εχω δηλωσει την προτιμηση μου). Ο χαρακτηρισμος μικρος ανθρωπος ειναι στοχευμενος και τον στηριζω σε κατι που ανελυσα. Δεν ειναι το ιδιο να μιλαει ο Τρινκιερι π.χ. για σφαγή απο διαιτησια με αντιπαλο τον Οσφπ, με τον Ομπραντοβιτς. Δεν εχουν τον ιδιο αντικτυπο τα λογια του. Και δεν αναφερομαι ούτε στο οτι δε μιλαει σε πρωην παικτες του, ουτε σε τροχαια ατυχηματα και εγκαταλειψεις, ουτε σε πατημα αντιπαλου και επιβράβευση παικτη. Η εικονα που σηκωνει παικτη του οσφπ, ο ορισμος της υποκρισίας. Σε καθε περιπτωση δεν συνεχιζω. Ξεκαθαρα ομως, αν θελετε να μακροημερευσει αυτο το νημα πρεπει να δειτε και τα δικα σας σχόλια. Υ.Γ. Ξερεις πως εξ'αρχης ζητησα να μη μιλάμε για διαιτησιες και ψευδεσαι λεγοντας οτι το ζητησα στο χερι του Παππα. Really τωρα? Καλο βραδυ απο μένα. 1
crom251 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Όντως δεν έχεις. Κάθε άποψη είναι σεβαστή και είμαστε εδώ για να συζητήσουμε πολιτισμένα, αλλά μόνο και μόνο η πρώτη παράγραφος δείχνει ότι η άποψή σου για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει μεγάλη βαρύτητα. Οτι δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη το ειπα μονος μου... Αλλα επειδη το παραμυθι το εχω δει πολλες φορες, συν το λιγο που ειδα (σε σημεια που το παιχνιδι κρινεται μαλιστα...) εκανα μια εκτιμηση... Αν ειναι λαθος η εκτιμηση, που δεν το νομιζω να πω την αληθεια, απλα παθατε σαν τον μυθο του Αισωπου με τον ψευτη βοσκο... 1
AlienTechGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβα για ποιο λογο πρεπει να παραδεχθει κατι αν δεν το πιστευει κι αν η εικονα που σχηματισε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου ειναι οτι τα σφυριγματα τον εμποδισαν να νικησει. Για να ικανοποιησει το μικροκοσμο του Ελληνα οπαδου και δη του Ολυμπιακου οπαδου; Το αν σκοτιστηκες ή οχι για το τι ειναι, ειναι κατι παραπανω απο προφανες-γι'αυτο ασχολεισαι κιολας... Για να το ληγουμε: Δικαιωμα διαμαρτυριας για τη διαιτησια δεν εχουν μονο οι δικοι σου. Μολις φτασεις σε θεση να το αποδεχθεις, τοτε θα κανουμε και συζητηση για τον Ζοτς καιτη δηλωση του. Οσο δεχεσαι τον Σπανουλη και τον Τομιτς να μιλανε για διαιτησιες οποτε θεωρουν οτι αδικουνται, αλλο τοσο θα δεχτεις και τον Ζοτς που στην τελικη ξερει και πολυ περισσοτερο μπασκετ απο σενα για να μπορει να κρινει το ρολο της διαιτησιας (σε συγκριση με σενα). Χαιρετίσματα στην εξουσία. Και ο Σφαιρόπουλος ξέρει περισσότερο μπάσκετ από μένα, αλλά δεν τον θυμάμαι να διαμαρτύρεται για την διαιτησία σε ματς μάλιστα που έχασε δίκαια. Αλλά εντάξει, δεν είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής, οπότε δεν τον "παίρνει" να μιλήσει για διαιτησία... 1
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ποσες φορες μιλησες εσυ για διαιτησία και ποσες εγω? Ποσες φορες μιλησες οχι μονο για τη διαιτησια της ομαδος σου, αλλα και για διαιτησιες του Οσφπ και ποσες εγω? Επισης ποια ηταν η θεση σου στην αποψη μου στ να μη μιλαμε για διαιτησιες? Αν θεωρεις πως επιλεκτικα θα μιλας εσυ και καποια αλλα ατομα για διαιτησιες και εμεις δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη, νομιζεις λαθος. Αν θεωρεις πως εμεις θα αφηνουμε αναπαντητα ποστ που λενε οτι ο οσφπ εχει ευνοικοτατες διαιτησιες στην ευρωπη και ο παο σφαγιαστικες (ποιος αληθεια του ζητησε να σχολιασει τις διαιτησιες του οσφπ) για να κρατηθει ενα επιπεδο εδω, αλλά θα αφηνουμε και ασχολιαστες δηλωσεις πρωην ζαμπλουτων προπονητων σας, παλι κανεις λαθος. Ειτε ολοι ειτε κανεις (εχω δηλωσει την προτιμηση μου). Ο χαρακτηρισμος μικρος ανθρωπος ειναι στοχευμενος και τον στηριζω σε κατι που ανελυσα. Δεν ειναι το ιδιο να μιλαει ο Τρινκιερι π.χ. για σφαγή απο διαιτησια με αντιπαλο τον Οσφπ, με τον Ομπραντοβιτς. Δεν εχουν τον ιδιο αντικτυπο τα λογια του. Και δεν αναφερομαι ούτε στο οτι δε μιλαει σε πρωην παικτες του, ουτε σε τροχαια ατυχηματα και εγκαταλειψεις, ουτε σε πατημα αντιπαλου και επιβράβευση παικτη. Η εικονα που σηκωνει παικτη του οσφπ, ο ορισμος της υποκρισίας. Σε καθε περιπτωση δεν Τα μπερδευεις. Εγω ποτε σε αυτο το thread δεν ειπα να μην μιλαμε για διαιτησιες. Αυτο το ευαγγελιστηκες εσυ και κανα 2-3 αλλοι , οσο αδικουταν ο ΠΑΟ. Μολις αισθανθηκες την αναγκη να μιλησεις για διαιτησια κι εσυ το επραξες και το εκανες οχι για το μπασκετικο του θεματος αλλα για να προβεις σε χαρακτηρισμους εμπαθειας - τους οποιους συνεχιζεις, ενω γνωριζεις οτι προκαλεις τα μισα ατομα που συμμετεχουν στο thread με τους χαρακτηρισμους που κανεις. Οσο θα σε προκαλουσα αν αρχιζα να λεω για τον βηματουλη, τον Χωψωνιδη, τον 6ο παιχτη του ΠΑΟ κλπ. Τωρα λοιπον καταλαβαινεις και γιατι διαφωνουσα με οποιον μου υπαγορευε να μην μιλαω για το φαουλ στον Παππα: 1ον. Γιατι ηταν φανερο πως υποκρινεται εκ του ασφαλους και ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι σε πρωτη ευκαιρια θα εκανε το ιδιο μολις η ομαδα του βρισκοταν σε αντιστοιχη θεση 2ον. Γιατι οπως εσυ τωρα νιωθεις να σε πνιγει το δικιο σου, ετσι ενιωθα κι εγω τοτε. Αυτο που δεν περιμενα βεβαια, ηταν οτι θα πεσεις εσυ πρωτος σε αυτην την παγιδα που εστησες μονος σου και μαλιστα να το πας κι ενα βημα παραπερα, δηλαδη απο την εντονη ανησυχια για το thread, στους εντονους και προσβλητικους χαρακτηρισμους που ξερεις εκ των προταιρων οτι θα triggαρουν αρκετους Παναθηναικους. ΥΓ. Το χερι στον Ρομπερτς ηταν τοσο υποκριτικο οσο υποκριτικη ηταν και η δημοσια παρακληση στους φιλαθλους της ομαδας του να σεβαστουν τους φιλαθλους σας και να μην δημιουργησουν επεισοδια εναντιον σας, περυσι, στο φ4. Δυστυχως, η εμπαθεια δεν εχει ορια. Μιλαμε για τοση αρρωστια που ακομα και τον ορισμο του fair play τον ερμηνευουν οσο πιο αρνητικα μπορουν καποιοι. Ισως γιατι μαθαν οτι το fair play παιζεται με ενστασεις, ανακοινωσεις και χειρονομιες
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τα μπερδευεις. Εγω ποτε σε αυτο το thread δεν ειπα να μην μιλαμε για διαιτησιες. Αυτο το ευαγγελιστηκες εσυ και κανα 2-3 αλλοι , οσο αδικουταν ο ΠΑΟ. Μολις αισθανθηκες την αναγκη να μιλησεις για διαιτησια κι εσυ το επραξες και το εκανες οχι για το μπασκετικο του θεματος αλλα για να προβεις σε χαρακτηρισμους εμπαθειας - τους οποιους συνεχιζεις. Τωρα λοιπον καταλαβαινεις και γιατι διαφωνουσα με οποιον μου υπαγορευε να μην μιλαω για το φαουλ στον Παππα: 1ον. Γιατι ηταν φανερο πως υποκρινεται εκ του ασφαλους 2ον. Γιατι οπως εσυ τωρα νιωθεις να σε πνιγει το δικιο σου, ετσι ενιωθα κι εγω τοτε. Δε καταλαβες τι εγραψα, αστο, παμε παρακατω. Κανενα δικιο δε με πνιγει και δε θα μαλωσω με σας ή ουτε ειχα ποτε σκοπο να προσβαλλω κανεναν. Αν ηθελα να σχολιασω κατι για τη διαιτησια, πιστεψε με εχετε δωσει πολλη τροφη για σχολιασμο. Καθε 2ο σχολιο ειναι πως ο Παο σφαζεται και ο ΟΣΦΠ ευνοείται. Θεωρω ηλιθιο αυτο που εκανε ο Ομπραντοβιτς και αν νομιζετε οτι ειχα σκοπο να την πω σε καποιον απο σας, νομιζετε λάθος. Αν δεις τα σχολια μου για τον παο φετος, το αποδεικνύουν. Μακαρι να ναι και οι 2 ομαδες στο φαιναλ4 και στην ελλαδα ας κερδισει ο καλύτερος. Σε καθε περιπτωση, σχολια για τη διαιτησια δε προσφερουν τιποτα παρα μονο φθηνες δικαιολογίες στον ηττημενο. Υ.Γ. Σοβαρα και με το χερι στην καρδια, αν εχανε δικαιοτατα απο σας ο Ιβκοβιτς στην εδρα του, και εκανε τετοιες δηλωσεις, θα ντρεπομουν να τον υποστηρίξω.
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σε καθε περιπτωση, σχολια για τη διαιτησια δε προσφερουν τιποτα παρα μονο φθηνες δικαιολογίες στον ηττημενο.Αυτη ειναι η αποψη σου και για την Α1; Η μιλας μονο για το σημερινο παιχνιδι και το Μπασκονια-ΠΑΟ; ΥΓ. Ο Ιβκοβιτς για τον ΟΣΦΠ δεν ειναι ουτε το 1/10 αυτου που ειναι ο Ομπραντοβιτς για τον ΠΑΟ. Και ο τροπος που σας την εκανε, και το οτι στην επιστροφη του στο ΣΕΦ δεν γεμισε ουτε το μισο γηπεδο το βεβαιωνουν. Ας μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Απαντα μας ας πουμε για τον Σπανουλη που διαμαρτυρεται οποτε το θυμηθει κατα ποσο θα ντρεποσουν να τον υποστηριξεις ή κατα ποσο τον υποστηριζεις μεχρι τελειας.
crom251 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Και ο Σφαιρόπουλος ξέρει περισσότερο μπάσκετ από μένα, αλλά δεν τον θυμάμαι να διαμαρτύρεται για την διαιτησία σε ματς μάλιστα που έχασε δίκαια. Σοβαρα τωρα? 2
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτη ειναι η αποψη σου και για την Α1; Η μιλας μονο για το σημερινο παιχνιδι και το Μπασκονια-ΠΑΟ; Μονο για το σημερινο παιχνίδι. Εξαιρουνται οι τελικοι παο - οσφπ όπως π.χ. περυσι που προφανως εγραφα κατεβατα για το ποσο μας σφάζουν. Α επισης σρ καποιο παραλληλο συμπαν θα εγραφα πως στην προηγουμενη αγωνιστκη ο Παο κερδισε με τα δεκανικια της διαιτησιας και οχι πτι εμεις ημασταν για το πεος.
Zugzwang Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το θέμα με τη διαιτησία. Αρχίζει έναν κύκλο με προσωπικές επιθέσεις που δεν προσφέρουν τίποτα στο νήμα. Πέσαμε στην παγίδα. 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Χαιρετίσματα στην εξουσία. Και ο Σφαιρόπουλος ξέρει περισσότερο μπάσκετ από μένα, αλλά δεν τον θυμάμαι να διαμαρτύρεται για την διαιτησία σε ματς μάλιστα που έχασε δίκαια. Αλλά εντάξει, δεν είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής, οπότε δεν τον "παίρνει" να μιλήσει για διαιτησία... Τον θυμασαι δλδ να διαμαρτηρεται για την διαιτησια οταν εχασε «αδικα»....ειναι και αυτο κατι
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μονο για το σημερινο παιχνίδι. Εξαιρουνται οι τελικοι παο - οσφπ όπως π.χ. περυσι που προφανως εγραφα κατεβατα για το ποσο μας σφάζουν. Αρα το "σε καθε περιπτωση" που ειπες, δεν ειναι "σε καθε περιπτωση". Ειναι "σε καθε περιπτωση που κερδιζει ο ΟΣΦΠ". Σε καθε περιπτωση, σχολια για τη διαιτησια δε προσφερουν τιποτα παρα μονο φθηνες δικαιολογίες στον ηττημενο.
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτη ειναι η αποψη σου και για την Α1; Η μιλας μονο για το σημερινο παιχνιδι και το Μπασκονια-ΠΑΟ; ΥΓ. Ο Ιβκοβιτς για τον ΟΣΦΠ δεν ειναι ουτε το 1/10 αυτου που ειναι ο Ομπραντοβιτς για τον ΠΑΟ. Και ο τροπος που σας την εκανε, και το οτι στην επιστροφη του στο ΣΕΦ δεν γεμισε ουτε το μισο γηπεδο το βεβαιωνουν. Ας μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Απαντα μας ας πουμε για τον Σπανουλη που διαμαρτυρεται οποτε το θυμηθει κατα ποσο θα ντρεποσουν να τον υποστηριξεις ή κατα ποσο τον υποστηριζεις μεχρι τελειας. Εκρινα εγω τον ομπρ για τις διαμαρτυριες του μεσα στον αγωνα? Αντιστοιχο παραδειγμα θα ηταν να εβγαινε ο σπαν π.χ. μετα τους περυσινους τελικους και μα δηλωνε πως ο Παο κερδισε λογω διαιτησιας.
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εκρινα εγω τον ομπρ για τις διαμαρτυριες του μεσα στον αγωνα? Αντιστοιχο παραδειγμα θα ηταν να εβγαινε ο σπαν π.χ. μετα τους περυσινους τελικους και μα δηλωνε πως ο Παο κερδισε λογω διαιτησιας. Ο Σπανουλης εχει βγει πολλες φορες ΜΕΤΑ απο αγωνες κι εχει μιλησει για διαιτησιες. Προφανως και τις θυμασαι. Αρα, οταν ο Ζοτς διαμαρτυρεται για διαιτησια ειναι υποκριτης, μικροπρεπης, μικρος ανθρωπος που "λεει μλκιες" και οτι αλλο ειπες σημερα (και οχι μονο εσυ). Οταν ο Σπανουλης λεει τα δικα του στις δηλωσεις του, τι απο τα παραπανω ειναι; Να υποθεσω τιποτα. Αντιθετως ειναι σωστος, δικαιος και ευθυς;
xgol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αρα το "σε καθε περιπτωση" που ειπες, δεν ειναι "σε καθε περιπτωση". Ειναι "σε καθε περιπτωση που κερδιζει ο ΟΣΦΠ". Οταν χανει (βλ. Α1) κατεβατα οπως λες και μονος σου. Καλα προφανως, τι νομιζες? Μιας που εχω κανει χιλιαδες ποστ για τη διαιτησία μετα απο καθε ηττα απο σας και δεν εχω κραξει ποτε την ομαδα μου. Ο Σπανουλης εχει βγει πολλες φορες ΜΕΤΑ απο αγωνες κι εχει μιλησει για διαιτησιες. Προφανως και τις θυμασαι. Αρα, οταν ο Ζοτς διαμαρτυρεται για διαιτησια ειναι υποκριτης, μικροπρεπης, μικρος ανθρωπος που "λεει μλκιες" και οτι αλλο ειπες σημερα (και οχι μονο εσυ). Οταν ο Σπανουλης λεει τα δικα του στις δηλωσεις του, τι απο τα παραπανω ειναι; Να υποθεσω τιποτα. Αντιθετως ειναι σωστος, δικαιος και ευθυς; Δειξε μου δηλωσεις του σπανουλη μετα τους περυσινους τελικους που ριχνει το φταιξιμο στους διαιτητες, να το σχολιάσω.
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλα προφανως, τι νομιζες? Μιας που εχω κανει χιλιαδες ποστ για τη διαιτησία μετα απο καθε ηττα απο σας και δεν εχω κραξει ποτε την ομαδα μου. Δειξε μου δηλωσεις του σπανουλη μετα τους περυσινους τελικους που ριχνει το φταιξιμο στους διαιτητες, να το σχολιάσω. Γιατι στεκεσαι μονο στους περσινους τελικους; Εγω μιλαω γενικα (στην Ελλαδα οι διαιτητες δεν με σεβονται και πολλα αλλα). Αν θες κατι περσινο απο Σπανουλη για διαιτητες, παρε πχ αυτο που ειχε γραψει instagram μετα τον τελικο f4: Congratulations Kostas and Fenerbahce. Who would want to be a referee? Και πες μας πώς τον χαρακτηριζεις, βαση οσων ειπες για τον Ζοτς λιγο πιο πανω. Οχι μονο εσυ αλλα και οσοι περασαν σημερα απο εδω "να αφησουν τον οβολον τους" για τον Ζοτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις