Προς το περιεχόμενο

Euroleague 2017-18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που δείχνεις, δεν αναιρεί ότι η δήλωση πέρι διαιτησίας, είναι βλακώδης.

Και απο τον παο όταν έχασε πάλι στη διαιτησία τα είχε ρίξει.

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που δείχνεις, δεν αναιρεί ότι η δήλωση πέρι διαιτησίας, είναι βλακώδης.

To αν η δηλωση του ειναι βλακωδης ή οχι ας το κρινει καποιος αντικειμενικοτερος κι οχι οπαδοι που σε καθε ματς θεωρουν οτι τους σφαζει η διαιτησια.

Επιπλεον, το αν ειναι μικροπρεπης ή οχι το εχει αποδειξει εδω και δεκαετιες σε ολους και κυριως στον Ελληνα φιλαθλο, συνεπως αν ειναι κατι βλακωδες, ειναι το να προσπαθουμε να του αποδωσουμε τετοιους χαρακτηρισμους για μια δηλωση που (πιστευουμε οτι) ειναι λανθασμενη.

Ακομη, το να λεει τη γνωμη του δεν τον καθιστα μικροπρεπη. Αυτην την εικονα σχηματισε για το παιχνιδι ως προπονητης αυτο δηλωσε. Και στην τελικη, δεν καταλαβα γιατι εχουν δικαιωμα να διαμαρτυρονται πχ, ο καθε Γιαννακης, Μπαρτζωκας, Σφαιροπουλος, Σπανουλης κλπ οποτε το θυμηθει ο καθενας τους και να τους δινουμε και 1000 δικια, αλλα την ιδια στιγμη το δικαιωμα αυτο να μην το εχει ο καλυτερος Ευρωπαιος προπονητης. Μπερδεμενα μας τα λετε με τις μικροπρεπειες και λοιπους χαρακτηρισμους, δεν νομιζεις;

Οσον αφορα την εικονα που ποσταρα ειναι ενδειξη μεγαλοπρεπειας επειδη τετοιο θεμα τεθηκε.

Η δηλωση του παλι δεν ειναι ουτε ενδειξη μεγαλοπρεπειας, ουτε μικροπρεπειας, ουτε αξιοπρεπειας, ουτε αναξιοπρεπειας. Ειναι μπασκετικη δηλωση απο εναν ανθρωπο που ξερει περισσοτερο μπασκετ απο ολη τη φιλαθλη Ελλαδα μαζι. Και ναι, οπως σε καποιες φασεις σημερα αδικειται ο ΟΣΦΠ, αλλο τοσο υπηρξαν οντως φαουλ που δεν δοθηκαν στην Φενερ. Το αν η Φενερ εχασε απο αυτα δεν το γνωριζω.

ΥΓ. Επειδη το διαβασα και αυτο και θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε, ο Ζοτς σωστα διαμαρτυρηθηκε και για το ματς του ΟΑΚΑ. Απολυτο δικιο ειχε για τη φαση που μιλησε. Αντιστοιχα με σημερα βεβαια, δεν μιλησε και για τις φασεις που ευνοηθηκε η ομαδα του.

Δημοσ.

Ναι αλλά με τις δηλώσεις στο τέλος το χαλάει!

@YT: αυτό με το ιατρικό τιμ που έγραψες παραπάνω το χω εκφράσει και γω ως προβληματισμό για την ομάδα μου 3 χρόνια τώρα. Δε γίνεται κάποιος που τραυματίζεται να μένει σεζόν ολόκληρη έξω. Η να κάνει κάτι 4μηνα να αναρρώσει. 

Κατά τ' άλλα όσο έλεγα ότι από τις καινούριες μεταγραφές μόνο ο Λετονός φαίνεται να βγαίνει, σήμερα πανηγυρικά κουβάλησαν όλοι οι νέοι σχεδόν!  Εξαιρετικό ματς από Ρόμπερτς, παλαβώσαμε, και κοντέψαμε και καρδιακό με την παρολίγο αυτοκτονία. 

Πάμε για Αστέρα τώρα, θεωρητικά εύκολη νίκη

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά με τις δηλώσεις στο τέλος το χαλάει!

@YT: αυτό με το ιατρικό τιμ που έγραψες παραπάνω το χω εκφράσει και γω ως προβληματισμό για την ομάδα μου 3 χρόνια τώρα. Δε γίνεται κάποιος που τραυματίζεται να μένει σεζόν ολόκληρη έξω. Η να κάνει κάτι 4μηνα να αναρρώσει. 

Κατά τ' άλλα όσο έλεγα ότι από τις καινούριες μεταγραφές μόνο ο Λετονός φαίνεται να βγαίνει, σήμερα πανηγυρικά κουβάλησαν όλοι οι νέοι σχεδόν!  Εξαιρετικό ματς από Ρόμπερτς, παλαβώσαμε, και κοντέψαμε και καρδιακό με την παρολίγο αυτοκτονία. 

Πάμε για Αστέρα τώρα, θεωρητικά εύκολη νίκη

Το ιατρικό τιμ έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Επισης ειμαι σε θέση να γνωρίζω πως γενικά η δουλειά σε θεμα τιμ γιατρών προπονητών ειναι σε τοπ επίπεδο. Δε ξερω ποιον έχεις στο μυαλό σου ως παίχτη που άργησε να γυρίσει και πιστευεις οτι μπορεί να ευθύνεται γιατρός-φυσιοθεραπευτής ;; Παντως για να παρω πχ το παράδειγμα του Λοτζεσκι, φυσικά και ήξεραν πως δε θα επέστρεφε με μερική ρήξη αχιλλειου. Απλά το θεμα έμεινε ενδοοικογενειακό για λόγους προστασίας του παίχτη.

Όπως ο Σέρβος που ήρθε, απέτυχε στα ιατρικά, αλλα η ομάδα δεν είπε τίποτα.

Δημοσ.

To αν η δηλωση του ειναι βλακωδης ή οχι ας το κρινει καποιος αντικειμενικοτερος κι οχι οπαδοι που σε καθε ματς θεωρουν οτι τους σφαζει η διαιτησια.

Επιπλεον, το αν ειναι μικροπρεπης ή οχι το εχει αποδειξει εδω και δεκαετιες σε ολους και κυριως στον Ελληνα φιλαθλο, συνεπως αν ειναι κατι βλακωδες, ειναι το να προσπαθουμε να του αποδωσουμε τετοιους χαρακτηρισμους για μια δηλωση που (πιστευουμε οτι) ειναι λανθασμενη.

Τελος, το να λεει τη γνωμη του δεν τον καθιστα μικροπρεπη. Αυτην την εικονα σχηματισε για το παιχνιδι ως προπονητης αυτο δηλωσε. Και στην τελικη, δεν καταλαβα γιατι εχουν δικαιωμα να διαμαρτυρονται πχ, ο καθε Γιαννακης, Μπαρτζωκας, Σφαιροπουλος, Σπανουλης κλπ οποτε το θυμηθει ο καθενας, αλλα την ιδια στιγμη το δικαιωμα αυτο να μην το εχει ο καλυτερος ευρωπαιος προπονητης.

Σκοτίστηκα για το αν είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος προπονητής. Και ο Γκουαρντίολα από τους κορυφαίους του κόσμου είναι αλλά πάντα παραδέχεται τον αντίπαλο όταν τον έχει κερδίσει δίκαια.

Αυτό θα έπρεπε να κάνει και ο Ομπράντοβιτς. Έχασε δίκαια, τελεία και παύλα. Ούτε διαιτησίες, ούτε τίποτα (ίσα - ίσα). Πόσο δύσκολο θα ήταν να το παραδεχτεί δηλαδή;

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τον Ομπράντοβιτς τον πάω πολύ και τον σέβομαι (ξέρω ξέρω, οι προκλητικοί θα σκεφτούν το σύνδρομο της Στοκχόλμης, εγώ θα το πω αναγνώριση ενός θρύλου) αλλά με κάτι τέτοιες δηλώσεις δείχνει όντως μικροπρέπεια (όπως και τότε με τον Ιτούδη στον τελικό). Όταν διάβασα τον τίτλο γέλασα, πραγματικά είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα να διαβάσω σήμερα. Ο Ολυμπιακός νίκησε πέρα για πέρα -και αντικειμενικότατα- δίκαια.

Δημοσ.

Σκοτίστηκα για το αν είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος προπονητής. Και ο Γκουαρντίολα από τους κορυφαίους του κόσμου είναι αλλά πάντα παραδέχεται τον αντίπαλο όταν τον έχει κερδίσει δίκαια.

Αυτό θα έπρεπε να κάνει και ο Ομπράντοβιτς. Έχασε δίκαια, τελεία και παύλα. Ούτε διαιτησίες, ούτε τίποτα (ίσα - ίσα). Πόσο δύσκολο θα ήταν να το παραδεχτεί δηλαδή;

Δεν καταλαβα για ποιο λογο πρεπει να παραδεχθει κατι αν δεν το πιστευει κι αν η εικονα που σχηματισε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου ειναι οτι τα σφυριγματα τον εμποδισαν να νικησει.

Για να ικανοποιησει το μικροκοσμο του Ελληνα οπαδου και δη του Ολυμπιακου οπαδου;

Το αν σκοτιστηκες ή οχι για το τι ειναι, ειναι κατι παραπανω απο προφανες-γι'αυτο ασχολεισαι κιολας...

Για να το ληγουμε: Δικαιωμα διαμαρτυριας για τη διαιτησια δεν εχουν μονο οι δικοι σου. Μολις φτασεις σε θεση να το αποδεχθεις, τοτε θα κανουμε και συζητηση για τον Ζοτς καιτη δηλωση του. Οσο δεχεσαι τον Σπανουλη και τον Τομιτς να μιλανε για διαιτησιες οποτε θεωρουν οτι αδικουνται, αλλο τοσο θα δεχτεις και τον Ζοτς που στην τελικη ξερει και πολυ περισσοτερο μπασκετ απο σενα για να μπορει να κρινει το ρολο της διαιτησιας (σε συγκριση με σενα).

Δημοσ.

Καταρχην να πω πως δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη, μιας και δεν ειδα ολοκληρο το παιχνιδι (ειδα κανενα 5λεπτο απο την 2η περιοδο, σχεδον ολη την 4η και την παραταση) και ταυτοχρονα δεν το ειδα και προσεχτικα μιας και το εβλεπα απο κινητο...

Διαβαζω παλι για φωνες για διαιτησια απο τους γαυρους... Στο λιγο που ειδα δεν συμπερανα κατι τετοιο. Ισα ισα ειδα και 1-2 σφυριγματα σε κομβικα σημεια υπερ ΟΣΦΠ...

Φανταζομαι οι φωνες ειναι οι κλασσικες φωνες που ακουγονται συνεχως, για μια ομαδα μαλιστα που συγκαταλεγεται στα χαιδεμενα παιδια της ευρωλιγκας, με διαιτησιες οχι εχθρικες φυσικα αλλα ως επι το πλειστον ευνοικες κιολας...

Αν ειχαν καμια διαιτησια Παναθηναικου απορω τι θα ελεγαν πραγματικα...

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχην να πω πως δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη, μιας και δεν ειδα ολοκληρο το παιχνιδι (ειδα κανενα 5λεπτο απο την 2η περιοδο, σχεδον ολη την 4η...

Όντως δεν έχεις.

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχην να πω πως δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη, μιας και δεν ειδα ολοκληρο το παιχνιδι (ειδα κανενα 5λεπτο απο την 2η περιοδο, σχεδον ολη την 4η και την παραταση) και ταυτοχρονα δεν το ειδα και προσεχτικα μιας και το εβλεπα απο κινητο...

Κάθε άποψη είναι σεβαστή και είμαστε εδώ για να συζητήσουμε πολιτισμένα, αλλά μόνο και μόνο η πρώτη παράγραφος δείχνει ότι η άποψή σου για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει μεγάλη βαρύτητα. 

Δημοσ.

Ο κορυφαιος προπονητης και μικρος ανθρωπος βλεπω ξανακανε δηλωσεις και δε παραδεχθηκε την πιο δικαιη και εμφατικη νικη του Ολυμπιακού φετος.

Μικρος ανθρωπος, γιατι στο φακο μπορει να σηκωνει παικτες του Οσφπ αλλα εχει τεραστια επιγνωση του τι αρνητικό αντικτυπο εχουν τα λογια του και που θα οδηγησουν τους ανεγκεφαλους ρίχνοντας λαδι στη φωτια.

Περαστικά του.

Θα ξεχασουμε δηλαδη και αυτα που ξερουμε, υπηρχαν ξεκαθαρες φασεις που ευνοηθηκε η φενερ προς το τελος του αγωνα, απλα εγω δεν εχω καμια ορεξη να κατσω και να ασχολούμαι με μαλακιες.

Μπορούσε να πει πως ηταν ατυχοι, γιατι οντως χασαν παρα πολλα ελευθερα σουτ στην κανονικη διάρκεια. Αλλα δε μπορουσε να το επικαλεστει αυτο, γιατί στην παράταση υπηρξε κατηφόρα, δε σηκωσαν κεφάλι και δε βγαλαν πανω απο 2 λεπτα σωστου μπάσκετ.

Οποτε φταιει η διαιτησια, και ας του δινε και τα σπορια και το καρπουζι στο τελος του αγωνα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα ελπίζουμε να υπαρξει συνέχεια και να μην ηταν μια αναλαμπή.

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερα πράγματα στην γερμανία.

Η μπαρτσα κερδιζε με 26 ποντους στο α δεκαλεπτο(12-38) και κατάφερε να χασει..

Τεραστια ψυχη η ομαδα του τρινκιερι και ας μην ειναι για πολλά πράγματα φέτος.

Φαν της Μπαρτσα, αλλά το μπασκετικό τμήμα είναι για τα θηρία. Μόνο με θαύμα Φ4.

Δημοσ.

Ο κορυφαιος προπονητης και μικρος ανθρωπος βλεπω ξανακανε δηλωσεις και δε παραδεχθηκε την πιο δικαιη και εμφατικη νικη του Ολυμπιακού φετος.

Μικρος ανθρωπος, γιατι στο φακο μπορει να σηκωνει παικτες του Οσφπ αλλα εχει τεραστια επιγνωση του τι αρνητικό αντικτυπο εχουν τα λογια του και που θα οδηγησουν τους ανεγκεφαλους ρίχνοντας λαδι στη φωτια.

Περαστικά του.

Θα ξεχασουμε δηλαδη και αυτα που ξερουμε, υπηρχαν ξεκαθαρες φασεις που ευνοηθηκε η φενερ προς το τελος του αγωνα, απλα εγω δεν εχω καμια ορεξη να κατσω και να ασχολούμαι με μαλακιες.

Μπορούσε να πει πως ηταν ατυχοι, γιατι οντως χασαν παρα πολλα ελευθερα σουτ στην κανονικη διάρκεια. Αλλα δε μπορουσε να το επικαλεστει αυτο, γιατί στην παράταση υπηρξε κατηφόρα, δε σηκωσαν κεφάλι και δε βγαλαν πανω απο 2 λεπτα σωστου μπάσκετ.

Οποτε φταιει η διαιτησια, και ας του δινε και τα σπορια και το καρπουζι στο τελος του αγωνα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα ελπίζουμε να υπαρξει συνέχεια και να μην ηταν μια αναλαμπή.

Εσυ δεν ελεγες στην αρχη του θρεντ να μην μιλαμε για διαιτησιες και εξωαγωνιστικα κι οποιος το κανει να τρωει ban; Εσυ δεν ευαγγελιζοσουν να μεινει το thread καθαρο απο τετοια σχολια οταν ο Μπομπουα κατεβασε το χερι του Παππα στην Μπασκονια και οι διαιτητες δεν ειδαν ουτε απλο φαουλ και να μεινουμε στα του μπασκετ; Σημερα σχολιαζουμε διαιτησιες και αποψεις αλλων για τις διαιτησιες ελευθερα και τις συνοεδευουμε και απο χαρακτηρισμους κιολας;

ΥΓ. Με τις συζητησεις περι διαιτησιων ανεκαθεν συμφωνουσα γιατι ειναι αναποφευκτο κομματι του μπασκετ, οποτε καλως το συζητουσαμε και καλως το συζηταμε. Με τους χαρακτηρισμους εμπαθειας φυσικα και δε συμφωνω. Οσοι -φαινομενικα- ανησυχουσατε για το μελλον του thread καλα θα ηταν με τους χαρακτηρισμους να κανετε κρατει, ειδικα προς ανθρωπους που εμπλεκονται με ελληνικες ομαδες, ποσο μαλλον ειναι αρηκτα συνδεδεμενοι με την ιστορια τους... Οι λογοι προφανεις.

ΥΓ2. Ο (Ολυμπιακος) θεματοθετης που επισης εμφανιζοταν ιδιαιτερα ανησυχος για τα σχολια περι διαιτησιας μετα το Μπασκονια-ΠΑΟ κανοντας τις αναλογες "συστασεις" και "νουθεσιες", σημερα δεν ανησυχει με τα σχολια και τους χαρακτηρισμους;

• Like 1
Δημοσ.

Περαστικά του.

Οι ανεγκεφαλοι δεν χρειαζονται κανενα λαδι και καμια φωτια. Ειδικα οι του γαβρου. Εκτος αν εννοεις τιποτα αλλο.

http://www.newsit.gr/athlitika/olympiakos-mpartselona-omadiki-epithesi-se-ispanous-filathlous-traymatistikan-sto-kefali-pics/2274777/

Και αφου δεν θες να μιλας για διαιτησιες, τελικα γιατι μιλας; Αλλα δεν θες να ασχολησαι; Ουτε και εγω δρν θελω.

Βλεπεις ομως οτι αν αδικηθεις θα μιλησεις; Ανθρωπινο ειναι

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως επιβεβαιώνεται ότι με αυτό το φορμάτ της Ευρωλίγκας δεν υπάρχει σίγουρο ματς. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Χαμός και σε Βαλένθια και Μπάμπεργκ.

Σκέψου να έγραφε κάποιος χθες ότι οι Ντένμον και Ρόμπερτς θα είναι πρώτοι σκόρερ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ! Τι να πω, μακάρι να ξυπνήσουν τα παιδιά και να προσφέρουν, γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν πολυτέλεια να μην τους βγαίνουν οι μεταγραφές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...