mrpink Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ο κάθε πικραμένος πάει εκεί μέσα και κάνει πλάκα κι εμείς φάγαμε 20άρα στο κεφάλι απ' τους γιωτάδες Δε γίνονται αυτά. Πάλι καλά που η Μακάμπι δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει τους μεγάλους και δε θα πάει στράφι η νίκη στο Τελαβίβ 3
sanaeriko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Όσο αφορά την προηγούμενη κουβέντα απλά είπα να μην το συνεχίσω για να εκτονωθεί η κατάσταση.Καποιοι κατάλαβαν τι έλεγα κάποιοι όχι,δεν πειράζει προχωράμε. Μπαρτσελόνα κακή, απορώ πως οι 2 ελληνικές ομάδες διασυρθηκαν απο αυτή την ομάδα. Μακάμπι είπαμε έχει προπονητή φέτος.Πλεον ξανά και αυτοπεποίθηση. Σήμερα το ντέρμπι στο σεφ ξεχωρίζει.Το κλειδί για να κερδίσει ο Ολυμπιακός είναι σαφώς να κόψει την δημιουργία του Καλάθη αλλά και να μαρκάρει επιτέλους σωστά τον Ρίβερς που έχει καταλήξει(ο οσφπ)να είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που χάνει από αυτόν. Επειδή δεν βλέπω όμως να γίνεται τίποτα από τα 2 + την απουσία του Σπανούλη, προβλέπω νίκη του παο με 6 πόντους.
Edel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Ο κάθε πικραμένος πάει εκεί μέσα και κάνει πλάκα κι εμείς φάγαμε 20άρα στο κεφάλι απ' τους γιωτάδες Δε γίνονται αυτά. Πάλι καλά που η Μακάμπι δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει τους μεγάλους και δε θα πάει στράφι η νίκη στο Τελαβίβ Μακάρι, αλλά εγώ πιστεύω πως βρήκε μπόσικη τη Ρεάλ λόγω τρανταχτών απουσιών.
FilipposMD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δεν εμεινε 5ρι ορθιο στην Ρεαλ. Δε φτανει που τραυματιστηκαν 3 παιχτες τους μεσα σε 3 εβδομαδες, ειναι ολοι και στην ιδια θεση. Η Μακάμπι τους πήρε 23 επιθετικά χθες! Γι' αυτό και έχασε κιόλας η Ρεάλ. Μεγάλη ευκαιρία για όποιον την πετύχει μέχρι να πάρει ψηλό. Επίσης, τρίβουμε τα μάτια μας με την Ζαλγκίρις. Για απόψε, με βάση τα προηγούμενα, προβλέπεται κακοκποίηση του μπάσκετ στο ΣΕΦ, αλλά επειδή έχουμε κόσμο στο σπίτι και μάλλον δε θα μπορέσω να το δω, παίζει να προκύψει και υπερθέαμα για να μου την σπάσει. 1
Πανος999 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δν χανει ο ΟΣΦΠ σημερα.. Ελπιζω να μεινει κατω απ τους 10 ποντους η διαφορα τουλαχιστον..
~mxls~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Η Ζαλγκίρις έπαιζε και πέρσι ωραίο μπάσκετ. Μπορούν 8αδα. Σήμερα περιμένω νίκη Ολυμπιακού, αν και παίζει άσχημο μπάσκετ η ομάδα.
xgol Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Στην κατασταση που ειμαστε, χωρις σπανουλη, με κακό πριντεζη και καλυτερο περιφερειακό τον τολιοπουλο, ούτε την αεκ δε θα κερδίζαμε. Ευελπιστώ σε κλειστό ματς, να μη ξεφυγει ο παο και να το παλέψουμε στις τελευταιες κατοχες. Αν ξαναειναι πρωτος στις ασιστ ο παπανικολαου και οι ματζαρης/στρελνιεκς κανουν απο 7 λαθη, παμε δυστυχως για -15. Τελευταιος σε offensive rating ο οσφπ! Αυτο τα λεει ολα.
Zerg13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δεν ξεφευγει ο ΠΑΟ. Ουτε με την Μπασκονια δεν ξεφυγε με εσας θα ξεφυγει; Εγω νομιζω θα χασουμε γιατι ο Πασκουαλ κανει λαθος επιλογες αυτο τον καιρο, ειναι πεσμενος 2)δευτερη νικη στην ιδια εδρα συνεχομενη καπως δυσκολο 3)θα τα παρετε και τα σφυριγματακια σας οταν θα χρειαστουν
Ιάσωνbitc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αντε ρε γμτ δε περνάει η ώρα μεχρι να αρχίσει το ντέρπι
Zerg13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Αντε ρε γμτ δε περνάει η ώρα μεχρι να αρχίσει το ντέρπι Δες καμια σειρα nova/netflix δεν εχεις; 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εχω μόνο το nova spots pack χαχα αλλά οκ μπορώ να δω κανα fox series ή national geo wild
Zerg13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εχω μόνο το nova spots pack χαχα αλλά οκ μπορώ να δω κανα fox series ή national geo wild Και το fox lite εχεις λογικα. Το nova on demand ρωτα ποσο κανει να το παρεις εχει πολυ πραμα
Πανος999 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο Αντεντοκουνμπο ειναι εκτος τελειως...! Σε αλλη ομαδα θα επαιζε 15-20 λεπτα ανετα! 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο Αντεντοκουνμπο ειναι εκτος τελειως...! Σε αλλη ομαδα θα επαιζε 15-20 λεπτα ανετα! Απορω τι ειδατε και ποτε; σε αυτον τον παιχτη
moure Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 O Ολυμπιακος δεν παιζει καλα το ιδιο και ο Παο. Για μενα το ματς ειναι 50-50 δεν δινω σε κανεναν προβαδισμα. Αν αναστηθει σημερα ο Ρομπερτς και ο Ματζαρης ωστε να περασει σωστα η μπαλα στους ψηλους θεωρω θα κερδισουμε αλλα αν ειναι οπως στα τελευταια παιχνιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις