Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε 30 βολες εγω, 26 εσυ. 24 φαουλ κατα μου, 28 κατα σου. Σφαγη διαδοσταιιιιιιιιι!!!!!ΕΝΑ Ρε δειτε κανα στατιστικο πριν αρχισετε την κασετα... Και 29, 27 να ειχα, παλι θα πηγαινες για το ρεκορ, τι σημασια εχει. Αλλα ουτως ή αλλως το στατιστικο ειναι πλασματικο. Οταν μου δινεις 5 φαουλ στην αρχη καθε περιοδου (3 πρωτες) και φορτωνεις με φαουλ ολους τους ψηλους, επομενο να κανουν αμυνα με τα ματια. Γιατι ουτε θελω να στειλω γκαρντ στις βολες ουτε να χασω παιχτη στη ρακετα. Παρ` ολα αυτα η ψαλιδα εκλεισε στο τελος, οχι οτι 4 φαουλ ειναι και αμελητεο.
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο Μιλουτινοφ εχει θεμα με τα φαουλ απο οταν γυρισε απο τον τραυματισμο του σχεδον σε καθε παιχνιδι. Οταν εισαι πιο βαρυς και πιο αργος, μοιραια δυσκολευεσαι να ακολουθησεις τον αντιπαλο και δεν μπορεις να ελεγξεις το σωμα σου. Ολα του τα φαουλ σημερα ηταν καθαροτατα, το δε 5ο μπορουσε να δωθει και αντιαθλητικο αφου ριχνει γροθια στο λαιμο του Λεκαβιτσιους χωρις καμια προθεση να αμυνθει. 3 minutes ago, Miracle Worker said: Αλλα ουτως ή αλλως το στατιστικο ειναι πλασματικο. Τελικα τοση φασαρια για 4 βολες παραπανω που πηρε ο ΠΑΟ και η απαντηση ειναι: "πλασματικο στατιστικο". Μπαινει και σαν signature για οποιον ενδιαφερεται Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
coyote2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αν είχαμε 2 παίχτες ζωντανούς, τομσον και στρελιενγκς μπορεί να κερδίζαμε
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια απο τις 2 ομαδες χτυπησε περισσοτερο το ματς; Γιατι ηταν σχεδον αδιαφορο. Δεν το δα. Για γελια οι διαμαρτηριες για 4 βολες παραπανω Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13
crom251 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αστείος όσο δεν πάει σφαιροπουλος... Νταξει παίζεις το κεφάλι σου, αλλά δειξε λίγο αξιοπρέπεια. Μην ξεφτιλιζεσαι.
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Ο Μιλουτινοφ εχει θεμα με τα φαουλ απο οταν γυρισε απο τον τραυματισμο του σχεδον σε καθε παιχνιδι. Οταν εισαι πιο βαρυς και πιο αργος, μοιραια δυσκολευεσαι να ακολουθησεις τον αντιπαλο και δεν μπορεις να ελεγξεις το σωμα σου. Ολα του τα φαουλ σημερα ηταν καθαροτατα, το δε 5ο μπορουσε να δωθει και αντιαθλητικο αφου ριχνει γροθια στο λαιμο του Λεκαβιτσιους χωρις καμια προθεση να αμυνθει. Τελικα τοση φασαρια για 4 βολες παραπανω που πηρε ο ΠΑΟ και η απαντηση ειναι: "πλασματικο στατιστικο". Μπαινει και σαν signature για οποιον ενδιαφερεται Τι δεν καταλαβαινεις...σφαξαν τον ολυμπιακο δινοντας 4 βολες παραπανω...τα κανει αορατα που λενε
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το υφος των δηλωσεων Σφαιροπουλου δειχνει πληρη απωλεια ελεγχου της καταστασης και ανθρωπο που βρισκεται σε πανικο και συγχυση... Προφανως παλευει να σωσει το κεφαλι του και ξερει οτι στους προεδρους και τον λαο που απευθυνεται αν κατι ακουγεται πιο ευηχο απο οτιδηποτε αλλο, ειναι να διαμαρτυρεσαι για τη διαιτησια μετα απο (ακομα μια) ηττα απο τον ΠΑΟ. Η εικονα καποιων παιχτων στο παρκε και σημερα αλλα και τον τελευταιο καιρο δειχνει επισης οτι εχει χασει τουλαχιστον την μιση ομαδα. Σε αλλα νέα, αφιερωμενο στους λατρεις των social media (να επιληφθει ο Μπερτομεου παρακαλω):
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποια απο τις 2 ομαδες χτυπησε περισσοτερο το ματς; Γιατι ηταν σχεδον αδιαφορο. Δεν το δα. Για γελια οι διαμαρτηριες για 4 βολες παραπανω Οι ρεφς αντιμετωπίζουν διαφορετικά τις ομάδες, και αυτό αλλάζει ισορροπίες. Κακό ματς στα καθαρά αγωνιστικά.
Armored Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δεν μου άρεσε η προσέγγιση του Πασκουάλ, να λέμε καλά που του βγήκαν ο ΙΤ των φτωχών και ο Μήτογλου. Άντε να δούμε πως θα είμαστε την Παρασκευή. Ο Οσφπ έπαιξε στα όρια του φάουλ ως συνήθως και οι διαιτητάς σφύριξαν έδρα, όπως κάνουν και στο σεφ όπου δεν σφυρίζουν την σκληρή "άμυνα". Έτσι λειτουργούν στα μέρη μας, get over it.
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Τι δεν καταλαβαινεις...σφαξαν τον ολυμπιακο δινοντας 4 βολες παραπανω...τα κανει αορατα που λενε Να σου πω κατι δε ξερω αν ειδες τον αγωνα. Αν δεν τον ειδες να σου πω πως απο το 22 ο ολυμπιακος ειχε τους 2 του σεντερ με 4 φαουλ. Επειδη ροδα ειναι και γυριζει, αυτα τα ποστ να τα θυμαστε οταν βλεπετε φαουλ να βαφτιζεται φαση του αγωνα.
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Οι ρεφς αντιμετωπίζουν διαφορετικά τις ομάδες, και αυτό αλλάζει ισορροπίες. Κακό ματς στα καθαρά αγωνιστικά. Αυτο που μου την σπαει με τον σφαιροπουλο ειναι οτι δεν σεβεται καθολου ουτε τον pasqual ουτε τον Παναθηναικο. Απο τοτε που σας ανελαβε προπονητης μια ζωη εκανε υποτιμητικες δηλωσεις για τον Παναθηναικο σε καθε ευκαιρια...και οχι μονο για διαιτησια. ο pasqual περσι σφαχτηκε στον 5 τελικο. Μιλαμε για πραγματικο σφαγειο απο ενα γαβρο ερειπιο(αγωνιστικα) ειπε ο Pasqual μια κουβεντα για την διαιτησια; ο αρχοντας της δικαιολογιας ο σφαιροπουλος. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13
Zugzwang Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποια απο τις 2 ομαδες χτυπησε περισσοτερο το ματς; Γιατι ηταν σχεδον αδιαφορο. Δεν το δα. Για γελια οι διαμαρτηριες για 4 βολες παραπανω Στο τρυπάκι της διαιτησίας δε θα μπω, έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια για τη διαιτησία εδώ μέσα για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες. Αλλά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος απ' το να κρίνεις ένα παιχνίδι μόνο από τα στατιστικά.
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποια απο τις 2 ομαδες χτυπησε περισσοτερο το ματς; Γιατι ηταν σχεδον αδιαφορο. Δεν το δα. Για γελια οι διαμαρτηριες για 4 βολες παραπανω Εγω δεν διαμαρτυρηθηκα πουθενα για τις 4 βολες, απλα υπενθυμισα το ρεκορ σας στην Ευρωλιγκα. Αν το βρεις σε δικο μου ποστ και οχι στου youtruelegend, δειξε το μου να γελασω και εγω.
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, margaritagr said: Να σου πω κατι δε ξερω αν ειδες τον αγωνα. Αν δεν τον ειδες να σου πω πως απο το 22 ο ολυμπιακος ειχε τους 2 του σεντερ με 4 φαουλ. Επειδη ροδα ειναι και γυριζει, αυτα τα ποστ να τα θυμαστε οταν βλεπετε φαουλ να βαφτιζεται φαση του αγωνα. Με ορους μπασκετ καθαρα ολα τα φαουλ και αν διαφωνεις περιμενουμε να μας πεις ποιο δεν ηταν. Διαφορετικα γινεται κατανοητο οτι δεν μπορεις να μιλησεις για καμια φαση και απλως διαμαρτυρεσαι επειδη δεν σας ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ απο τους διαιτητες αυτα τα φαουλ. Με ορους διαιτησιων Ευρωλιγκας (απο τις οποιες οι μισοι αντιπαλοι προπονητες εξεφρασαν παραπονα), εχεις απολυτο δικιο, υπαρχει σφαγη σε σχεση με το πως αντιμετωπιζεται η ομαδα σου . Τελος, με βαση την κοινη νοημοσυνη (που δεν ειναι και τοσο κοινη), δεν υπηρχε λογος οι διαιτητες να ευνοησουν καποιον σε ενα ματς βαθμολογικα αδιαφορο. Η μονη ουσια αυτου του παιχνιδιου ηταν το κλαιν μαιν γοητρο. Και για να χρησιμοποιησω κι εγω ενα επιχειρημα που εχει παιξει πολυ προσφατα απο τους γνωστους: κερδα πρωτα τον Ερ Αστερα, προσπαθα να μην τρως 30ρες απο τον καθε θιασο , κερδα τον ΠΑΟΚ και μετα ελα πες για διαιτησιες. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από YourTrueLegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις