LordArthas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Για επαγγελματικούς λόγους θα χρειαστεί να αγοράσω ένα βιντεοπροβολέα. Θα τον παίρνω μαζί μου στο χώρο που θα κάνω την παρουσίαση και θα τον συνδέω στο φορητό υπολογιστή μου. Η χρήση του θα είναι προβολή slides 2-4 ώρες την εβδομάδα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Δεν αναζητώ κάτι εξεζητημένο, απλά να κάνει σε ικανοποιητικό βαθμό τη δουλειά αυτή και ενδεχομένως να είναι σχετικά εύκολο να βρεθούν ανταλλακτικά (νομίζω καίγονται οι λάμπες τους, όχι; ). Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από LordArthas
tarantules Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δες εδώ ένα review από μερικά mini dlp projectors που έκανε πρόσφατα ο Mikeus.Είναι και μικρά στο μέγεθος και θα σε βολέψουν πολύ στην μεταφορά. 1
LordArthas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Η προβολή θα γίνει σε 10-12 άτομα. Θα με καλύψουν οι συγκεκριμένες λύσεις; Από άποψη φορητότητας φαίνεται να είναι εξαιρετική λύση κάτι τέτοιο. Θα είναι οκ από θέμα μεγέθους τις εικόνας που προβάλουν; Ο χώρος που θα γίνει δεν ξέρω πόσο σκοτεινός θα είναι. Θα είναι κλειστός βέβαια, αλλά δε θα είναι τελείως σκοτάδι. Θα φαίνονται οκ οι διαφάνιες; Δεν έχω ιδέα από βιντεοπροβολείς και δεν ξέρω πώς να επιλέξω κάποιον που να καλύπτει το σκοπό για τον οποίο τον θέλω. Ευχαριστώ για την απάντηση!
Charlie53 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Θα κοιταγα κάποιον Dlp της BenQ. Ξεκινανε απο 300 € . Οσα πιο πολλα lumens εχουν τοσο το καλυτερο . Πιστευω ενας αυτης της κατηγοριας θα σε καλυψει. Δευτερη επιλογη θα ειχα της Optoma . Οι mini dlp που ανεφερε ο φιλος νομιζω οτι δεν θα μπορεσουν να αποδωσουν με φως , επισης δεν θα εχεις την ιδια εγγυηση και σιγουρα δυσευρετα αν οχι ανυπαρκτα ανταλακτικα.
LordArthas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Αυτά τα €300 ήθελα να γλιτώσω, αλλά δεν το βλέπω Δεν έχω βρει και κάτι σε μεταχειρισμένο γμτ... Ευχαριστώ πολύ και για τη δική σου πρόταση.
jgeorgiou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 αν απευθύνεσαι μόνο σε 10-12 άτομα σκέψου την εναλλακτική μιας φθηνής 50-55" tv 1080p πλεονεκτήματα α) προβολή σε φωτεινό δωμάτιο , οι θεατές μπορούν να σημειώνουν β) πολύ ποιοτικότερη θέαση ακόμη και αν έχεις ακριβό projector - ιδανική συσκότηση γ) πολλαπλές χρήσεις , ενσωματωμένα ηχεία , κτλ προσωπικά θα πρότεινα projector μόνο ακριβό-ποιοτικό όταν έχουμε πολλούς θεατές και χρειαζόμαστε πάνω από 60". Σε 12 άτομα με μέγιστη απόσταση έως 9 μέτρα θα έβαζα 55" τηλεόραση.
DigitalElf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αυτά τα €300 ήθελα να γλιτώσω, αλλά δεν το βλέπω Δεν έχω βρει και κάτι σε μεταχειρισμένο γμτ... Ευχαριστώ πολύ και για τη δική σου πρόταση. Έχω έναν BenQ MS502, https://www.amazon.co.uk/BenQ-MS502-Projector-Discontinued-Manufacturer/dp/B008IG4MJ8 https://www.skroutz.gr/s/2237224/BenQ-ms502.html#specs με όλα τα παρελκόμενα, κουτί, και γύρω στης 100 ώρες χρήσης. Κανε μου αν θέλεις μια προσφορά σε π.μ.
LordArthas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 αν απευθύνεσαι μόνο σε 10-12 άτομα σκέψου την εναλλακτική μιας φθηνής 50-55" tv 1080p πλεονεκτήματα α) προβολή σε φωτεινό δωμάτιο , οι θεατές μπορούν να σημειώνουν β) πολύ ποιοτικότερη θέαση ακόμη και αν έχεις ακριβό projector - ιδανική συσκότηση γ) πολλαπλές χρήσεις , ενσωματωμένα ηχεία , κτλ προσωπικά θα πρότεινα projector μόνο ακριβό-ποιοτικό όταν έχουμε πολλούς θεατές και χρειαζόμαστε πάνω από 60". Σε 12 άτομα με μέγιστη απόσταση έως 9 μέτρα θα έβαζα 55" τηλεόραση. Πέρασε και από δικό μου μυαλό η τηλεόραση. Αν θα γινόταν οι παρουσιάσεις σε συγκεκριμένο χώρο θα επέλεγα μάλλον αυτή τη λύση. Όμως πρόκειται για ένα πρόγραμμα 10 συναντήσεων όπου ενδεχομένως να «τρέχει» κάθε φορά που θα πραγματοποιείται σε διαφορετικούς χώρους. Συνεπώς η λύση της τηλεόρασης δεν είναι εφικτή... Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!
Lux Aeterna Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, βρήκες κάτι; Ψάχνω και εγώ έναν προτζέκτορα, λογικά για 20-25 άτομα, αλλά κατά προτίμηση να βάζω το USB και να δείχνω την παρουσίαση χωρίς laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα