udroxoos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Το τάμπλετ μου είναι το Asus Memo Pad HD7 (ME173X) και χρειάζομαι ένα δυνατό ηχείο bluetooth γιατί αυτά του ταμπλετ δεν επαρκούν. Πόσα watt θα ήταν αρκετά σε ένα τέτοιο gadget ώστε να θεωρηθεί δυνατό; Σε χαμηλή τιμή πάντα. Δεν μπόρεσα να βρω κάπου τα watt του τάμπλετ ώστε να έπαιρνα τουλάχιστον τα διπλάσια.
stelios18120 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν θελεις πολλ watt Με τα κλασικα ηχεια bluetooth (μεχρι 20 ευρω) θα εισαι οk Εγω εχω ενα που ειχα παρει απο κινα με 15 ευρω και ειναι πολυ δυνατο.ακους μουσικη η οτι αλλο θελεις ανετα και κραταει η μπαταρια του περιπου 3.5 ωρες. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από stelios18120
udroxoos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να κάνω λίγο πιο συγκεκριμένη την ερώτηση. Μέχρι τα 50 ευρώ ποιο ηχείο αποδίδει τον καλύτερο στέρεο/μπάσο ήχο; Δεν με ενδιαφέρει μέγεθος/φορητότητα μιας και το θέλω μόνο για το σπίτι. Μάλλον έχω καταλήξει στο Site: Taotronics TT-SK06 . Μήπως υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από udroxoos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα